Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 25, 10:42)
Aš leidžiu be antsnukių. Gauna komandą stovėt, ir tada nesicackindama suleidžiu kupron arba į kumpį (priklausomai, nuo to, ką reikia).

Tai taviškiai profesoriai, o mano kaimietis biggrin.gif reiks kupron durt vakare ... morališkai nusiteikinėju tongue.gif
Dar vieną nelabai gerą dalyką pastaruoju metu stebiu-viena užpakalinė koja virpa. Ne pastoviai,retokai, bet šiandien ir gulint pastebėjau...koks velnias gali būt...kad jau ne Parkinsonas tai tikrai tongue.gif
Sėsim plius ant dietos... per metus 1,5 kg priaugo blink.gif o jo amžiuj augti jau nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 04 25, 11:09)
Tai taviškiai profesoriai, o mano kaimietis  biggrin.gif reiks kupron durt vakare ... morališkai nusiteikinėju  tongue.gif
Dar vieną nelabai gerą dalyką pastaruoju metu stebiu-viena užpakalinė koja virpa. Ne pastoviai,retokai, bet šiandien ir gulint pastebėjau...koks velnias gali būt...kad jau ne Parkinsonas tai tikrai  tongue.gif
Sėsim plius ant dietos... per metus 1,5 kg priaugo  blink.gif o jo amžiuj augti jau nebereikia.

Paprašysi, vyras palaikys. Šunys skausmą kitaip jaučia, ne taip jau skauda į sprandą. Tik pačiai reikia konkrečiai būti.
Kojos drebėjimas nebūtinai gali būt bėda iškart. Gal mėšlungis tampo, gal vėjas kur perpūtė... Bet jei nuolat, tai gal reiktų pamąstyt apie veterinaro konsultaciją. Gralio galinė po fizinio krūvio arba susijaudinus pradeda virpėt. Bet normalu - traumos pasekmė.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 25, 12:21)
Paprašysi, vyras palaikys. Šunys skausmą kitaip jaučia, ne taip jau skauda į sprandą. Tik pačiai reikia konkrečiai būti.
Kojos drebėjimas nebūtinai gali būt bėda iškart. Gal mėšlungis tampo, gal vėjas kur perpūtė... Bet jei nuolat, tai gal reiktų pamąstyt apie veterinaro konsultaciją. Gralio galinė po fizinio krūvio arba susijaudinus pradeda virpėt. Bet normalu - traumos pasekmė.

Tai žinau,kad sprandas nėra pati opiausia vieta. Ranka man nesudrebės, žmonėms vaistus leidžiu,esu ir sau leidusis, kai nebuvo kur dingt. Šiandien tai vyras palaikys,ryt vienai reiks tvarkytis. Kaip nors. Nors mieliau ko gero, pati tarp kojų suspaudus pasilaikysiu,mažiau nervų visiem kainuos tongue.gif
Tas drebėjimas tai būna kartais sysiojant (atraminė koja),stovint.Nesu tikra,ar ciūcikams būna magnio trūkumas rolleyes.gif

Kaip pačios savijauta, jei ne paslaptis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 04 25, 11:39)
Tas drebėjimas tai būna kartais sysiojant (atraminė koja),stovint.Nesu tikra,ar ciūcikams būna magnio trūkumas  rolleyes.gif

Kaip pačios savijauta, jei ne paslaptis ?  ax.gif

Jei dreba atraminė, tada jo... Svorį pasitvarkyk jam - gal sumažės. Dėl magnio nežinau. Bet dėl jo trūkumo trauktų raumenis ir ne tik myžiojant.

Mano savijauta puiki. Na, kiek ji gali būt puiki pas dramblį nestuke.gif iš tikro, kol kas lengvai. Liko nepilnas mėnuo, tikiu, kad dar mažiau. Jei ir pradės sunkėt ir darytis blogai, tai nebus ko skųstis, nes iki dabar tai labai nedaug save limituoju, nieko neskauda, nieko nesidaro, netinstu, rūgštys nekyla, svoris neauga biggrin.gif Na, išskyrus, kad kartais pro duris netelpu neapskaičiavus savo gabaritų ir kad super lėti judesiai pasidarę.

Šunims sunkiau, nei man. Jie nesupranta, kodėl su manim nebeįmanoma lėkt, žaist ir stumdytis, ką darydavom seniau wub.gif ir nėr kaip jiem išaiškint, kad palaukit nuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 25, 12:48)
Jei dreba atraminė, tada jo... Svorį pasitvarkyk jam - gal sumažės. Dėl magnio nežinau. Bet dėl jo trūkumo trauktų raumenis ir ne tik myžiojant.

Mano savijauta puiki. Na, kiek ji gali būt puiki pas dramblį  nestuke.gif  iš tikro, kol kas lengvai. Liko nepilnas mėnuo, tikiu, kad dar mažiau. Jei ir pradės sunkėt ir darytis blogai, tai nebus ko skųstis, nes iki dabar tai labai nedaug save limituoju, nieko neskauda, nieko nesidaro, netinstu, rūgštys nekyla, svoris neauga biggrin.gif Na, išskyrus, kad kartais pro duris netelpu neapskaičiavus savo gabaritų ir kad super lėti judesiai pasidarę.

Šunims sunkiau, nei man. Jie nesupranta, kodėl su manim nebeįmanoma lėkt, žaist ir stumdytis, ką darydavom seniau wub.gif  ir nėr kaip jiem išaiškint, kad palaukit nuuuu biggrin.gif

tai va-turiu užduotį,atsidėjau "mierkutę" pusryčiam.Nes gi pacanas amžiais alkanas,o dabar su bliūdu važinėja po visą virtuvę,kai dozę sumažinau.Šantažo meistras biggrin.gif

Puiku, kad viskas gerai 4u.gif o didelio greičio ir nereik - kur skubi ? biggrin.gif
Žodžiu-dideliausios tau sėkmės, laukiam šunų mylėtojų pagausėjimo mirksiukas.gif ir gerų žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 04 25, 11:59)
tai va-turiu užduotį,atsidėjau "mierkutę" pusryčiam.Nes gi pacanas amžiais alkanas,o dabar su bliūdu važinėja po visą virtuvę,kai dozę sumažinau.Šantažo meistras  biggrin.gif

Puiku, kad viskas gerai  4u.gif o didelio greičio ir nereik - kur skubi ?  biggrin.gif
Žodžiu-dideliausios tau sėkmės, laukiam šunų mylėtojų pagausėjimo  mirksiukas.gif ir gerų žinių  ax.gif

Mano tai seiles paleidžia į trasą, kai sumažėja porcija arba iškrovos dieną gauna smile.gif bet velnių nurašau - kaip mat dingsta seilės biggrin.gif

Ai, su mano lėkimais smile.gif naudojuosi atostogomis biggrin.gif darbų daug prisiplanavus, seminarų apie šunis, tai dar liko vieną sykį į Kauną nuvažiuot pasiklausyt Laurusevičiaus. Dar Šiauliuose vienas apie dresūrą. Nu, ir po gegužės 1 galėsiu gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 25, 14:51)
Mano tai seiles paleidžia į trasą, kai sumažėja porcija arba iškrovos dieną gauna smile.gif bet velnių nurašau - kaip mat dingsta seilės biggrin.gif

Ai, su mano lėkimais smile.gif naudojuosi atostogomis biggrin.gif darbų daug prisiplanavus, seminarų apie šunis, tai dar liko vieną sykį į Kauną nuvažiuot pasiklausyt Laurusevičiaus. Dar Šiauliuose vienas apie dresūrą. Nu, ir po gegužės 1 galėsiu gimdyt biggrin.gif

biggrin.gif kiekvienas savaip gudrauja.
Na va,kai turi ilsėtis ir mėgautis , tai darbų prisiplanuoji rolleyes.gif Čia tas "galėsi" yr labai slidus reikalas tongue.gif kada mažasis direktorius(ė) pasakys-tada ir gimdysi biggrin.gif
Va darbe viena kaimynė močiute šiandien tapo bigsmile.gif lakstymo ir čiauškėjimo-bele kiek...atrodo,kad ne marti,o ji pati pagimdė biggrin.gif Bet smagu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 04 25, 14:02)
Va darbe viena kaimynė močiute šiandien tapo  bigsmile.gif lakstymo ir čiauškėjimo-bele kiek...atrodo,kad ne marti,o ji pati pagimdė  biggrin.gif  Bet smagu...  smile.gif

Tu mano uošvio nematei... Lakstė pasistriksėdamas ir gyrėsi visiems nėštumu. Nu boba būtų, bet ne, diedas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 25, 15:17)
Tu mano uošvio nematei... Lakstė pasistriksėdamas ir gyrėsi visiems nėštumu. Nu boba būtų, bet ne, diedas biggrin.gif

Kai kurie diedai pikčiau kelių kartu sudėtų bobų biggrin.gif ...bet negali pykt-matomai labai jau laukia anūkėlio ar anūkėlės. Džiaugtis tik reik biggrin.gif
kai pasigirsi jau-džiaugsimės ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 04 25, 14:51)
Kai kurie diedai pikčiau kelių kartu sudėtų bobų  biggrin.gif ...bet negali pykt-matomai labai jau laukia anūkėlio ar anūkėlės. Džiaugtis tik reik  biggrin.gif
kai pasigirsi jau-džiaugsimės ir mes  mirksiukas.gif

Anūkėlį planuoja. Bernelis. Uošviui - pavardės pratęsėjas. O ir šiaip, pirmas jiems. Maniškiai jau turi anūkytę.
Pasigirsiu. Man gi malonu sveikinimai biggrin.gif ir dar gal adresą parašysiu, vis tiek dovanų norėsit atsiųst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 25, 16:06)
Anūkėlį planuoja. Bernelis. Uošviui - pavardės pratęsėjas. O ir šiaip, pirmas jiems. Maniškiai jau turi anūkytę.
Pasigirsiu. Man gi malonu sveikinimai biggrin.gif ir dar gal adresą parašysiu, vis tiek dovanų norėsit atsiųst biggrin.gif

Oooo, tai ko stebiesi...anūkas ... jau diedukas planuojasi mintyse, su kuo inkiliuką kals ir mašinytėm žais biggrin.gif
Gali parašyt, jei ką biggrin.gif gal ir norėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujai iškepta vet.med. sesutė atėjo pasigirt biggrin.gif
Vakar viskas labai jau sėkmingai gavos, padėjau ant stalo prizą,pats atėjo,uždėjau antsnukį-bičas ausis nuleido,suprato kas bus. Bet atsisėdo ir kantriai išsėdėjo,kol baigiau. Tipo-nu reikia,tai reikia biggrin.gif tai išgyriau baisiausiai ir apdovanojau vištienos šmotu.
Šiandien jau antsnukio nedėsiu,nes matau,kad nereikia. didis.gif
Atsakyti