Įjungiam šypsenas
Cats vs dogs
http://shareably.net...m_campaign=dogs
Oi oi oi kaip as seniai buvau cia I tema apie viduriavimus ir ragavimus nevalgomu daiktu... Axeliui, kai prispiria rimtas reikalas (aciu d tai nutinka retai!) jis pradeda vaikscioti ratais is kambario i kambari ir cypauti. kai seimininke pagaliau isgirsta maldas, jis iskart "veda" prie duru. Namie privare tik karta, kai as dar situ signalu nesupratau
Mano vyrukui jau antras menuo priverstinis poilsis - velniai zino ka pasitempe per agility treniruote ir nebegali begioti. Kadangi leidzia tik 20min pasivaiksciojimus ant pavadzio, tai abu lipam sienom... po pirmos tokios savaites grizus namo is darbo radau kruvina patalyne ir gerai sunaikinta tiubele kremo. Aciu dievui tai buvo tik kremas kudikiams nuo pampersu berimo tai nieko nuodingo. Bet baimes buvo pilnos kelnes nes surijo gerus 100ml to kremo, plius kadangi aliuminine (nu kazkokia tokia metaline) tiubele buvo ne tik sukramtyta bet dar ir i dvi dalis sulauzyta, buvo sunku atspeti ar pacia tiubele irgi prarijo... viskas baigesi gerai, bet kita diena radau apkramtyta veido kremo tiubele ir ibuprofeno pakuote (vel aciu d kad tableciu buvo tik pora likusiu ir iki ju nedaejo..). Nuo tos dienos vyrukas jo paties saugumo delei vel sedi narve kol as darbe... rentgenai praeita savaite nieko nerado todel toliau kovojame su nezinomu suzeidimu...
Ai dar, susiplanavau kelione i LT vasara ir dabar jau po truputi pradedu deti i kelnes del vairavimo per europa kitoj kelio pusej Axelis irgi pradejo garsiai reiksti nepasitenkinima masinoje tai nezinau kaip mes su juo dviese vaziuosim kelione baigsis skirybomis tarp manes ir jo.
Mano vyrukui jau antras menuo priverstinis poilsis - velniai zino ka pasitempe per agility treniruote ir nebegali begioti. Kadangi leidzia tik 20min pasivaiksciojimus ant pavadzio, tai abu lipam sienom... po pirmos tokios savaites grizus namo is darbo radau kruvina patalyne ir gerai sunaikinta tiubele kremo. Aciu dievui tai buvo tik kremas kudikiams nuo pampersu berimo tai nieko nuodingo. Bet baimes buvo pilnos kelnes nes surijo gerus 100ml to kremo, plius kadangi aliuminine (nu kazkokia tokia metaline) tiubele buvo ne tik sukramtyta bet dar ir i dvi dalis sulauzyta, buvo sunku atspeti ar pacia tiubele irgi prarijo... viskas baigesi gerai, bet kita diena radau apkramtyta veido kremo tiubele ir ibuprofeno pakuote (vel aciu d kad tableciu buvo tik pora likusiu ir iki ju nedaejo..). Nuo tos dienos vyrukas jo paties saugumo delei vel sedi narve kol as darbe... rentgenai praeita savaite nieko nerado todel toliau kovojame su nezinomu suzeidimu...
Ai dar, susiplanavau kelione i LT vasara ir dabar jau po truputi pradedu deti i kelnes del vairavimo per europa kitoj kelio pusej Axelis irgi pradejo garsiai reiksti nepasitenkinima masinoje tai nezinau kaip mes su juo dviese vaziuosim kelione baigsis skirybomis tarp manes ir jo.
maniškis vėl viduriuoja šią savaitę su gleivėm...ir suprask,nuo ko...maistas-tas pats,gavo papildomai tų buivolo mėsų pagraužt (kuriom taip džiaugiausi),džiūvėsį ir anties kremzles...ir atspėk,nuo ko kažkoks vis periodas užeina...
Su šv. Velykom!
TATA_SM.jpg 344,03KB 0 Parsiųsta kartų
Gražių pavasario dienų!
TA_1_SM.jpg 238,09KB 0 Parsiųsta kartų
O čia Taiga su dovanom draugė atsiuntė
----
Kaip jūsų Velykos? Snieguotos?
Pas mane tai tik truputi to sniego buvo. O kai pasižiūri į FB kitų nuotraukas,
siaubas kokia žiema pas kitus.
TATA_SM.jpg 344,03KB 0 Parsiųsta kartų
Gražių pavasario dienų!
TA_1_SM.jpg 238,09KB 0 Parsiųsta kartų
----
QUOTE(Jolleee @ 2017 04 16, 15:55)
Vilniuj iš ryto buvo tikros šv. Kalėdos
QUOTE(nylli @ 2017 03 23, 23:23)
mano netiksos
Šeimininkei - nu-nu-nu Tokias gražias magaites turi ir dar prasivardžiuoji
Mano "senė" jau paseno Praėjusią vasarą (liepos pab.) buvo kažkas neaiškaus blogai, labai blogai (jau net ją apraudojau - visi kraujo tyrimai buvo geri, echoskopas irgi nieko nerodė, bet beveik savaitę "senė" negalėjo pasikelt). Ačiū Diev, išsikapstė. Bet jau matos, kad nebe tokia pati mano "senė". Aišku, jai metelių kokių 12-14, bet vis tiek nenoriu, kad ji tikra sene taptų (nežinau, gal man ir "rodos", bet lyg ir su klausa jau jai nelabai gerai, ir dėl regėjimo abejoju)
klopedija, ką dėl Lotos nusprendei?
QUOTE(Jolleee @ 2017 04 16, 16:55)
Su šv. Velykom!
Gražių pavasario dienų!
----
Gražių pavasario dienų!
----
Oi ačiū ačiū,nors ir pavėluotai
Modeliuks tavo dar ir pozuot mėgėja
Mūsų Velykos buvo kiek snieguotos ir baisiai vėjuotos-buvom pas anytą Žemaitijoj.Įtariu,ryžui ausį perpūtė-galvą purto ,o dešiniosios pavalyt vakar nedavė-panašu,kad skauda...
QUOTE(Borzika @ 2017 04 16, 17:23)
Mano "senė" jau paseno Praėjusią vasarą (liepos pab.) buvo kažkas neaiškaus blogai, labai blogai (jau net ją apraudojau - visi kraujo tyrimai buvo geri, echoskopas irigi nieko nerodė, bet beveik savaitę "senė" negalėjo pasikelt). Ačiū Diev, išsikapstė. Bet jau matos, kad nebe tokia pati mano "senė". Aišku, jai metelių kokių 12-14, bet vis tiek nenoriu, kad ji tikra sene taptų (nežinau, gal man ir "rodos", bet lyg ir su klausa jau jai nelabai gerai, ir dėl regėjimo abejoju)
Jetau, kokia ta senatvė nedėkinga :/ tikiuos, kad klysti dėl klausos...
QUOTE(lututė @ 2017 04 18, 12:28)
Mūsų Velykos buvo kiek snieguotos ir baisiai vėjuotos-buvom pas anytą Žemaitijoj.Įtariu,ryžui ausį perpūtė-galvą purto ,o dešiniosios pavalyt vakar nedavė-panašu,kad skauda...
Su ausimis nejuokauk, liūdnai gali baigtis... Vaistų lašink ir gerai įmasažuok.
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 18, 14:39)
Su ausimis nejuokauk, liūdnai gali baigtis... Vaistų lašink ir gerai įmasažuok.
jasna...koki vaistukai ? Niekad į ausis nelašinau,nežinau pavadinimo...nebent biškį iš darbo nusimuilint iki vetkės,gal ką patars...
QUOTE(lututė @ 2017 04 18, 14:23)
jasna...koki vaistukai ? Niekad į ausis nelašinau,nežinau pavadinimo...nebent biškį iš darbo nusimuilint iki vetkės,gal ką patars...
Gal tu pasikonsultuok... maža ką.
QUOTE(Jolleee @ 2017 04 16, 14:55)
Ankstyvas Velykų rytashttps://scontent.fku...amp;oe=599581D8
Deja, Lota šitam sniege nebesivartė, iškeliavo tyliai ir ramiai. Vaivorykštės šaly visos lovos - Lotos!
QUOTE(klopedija @ 2017 04 18, 16:40)
Deja, Lota šitam sniege nebesivartė, iškeliavo tyliai ir ramiai. Vaivorykštės šaly visos lovos - Lotos!
Užuojauta
bent gerai pagyveno, mažė.
QUOTE(lututė @ 2017 04 18, 15:27)
Užuojauta
Ačiū. Buvo skaudu, bet... visų tokia baigtis.