Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 27, 15:19)
Aš bijau, kad nuo nufilmuoto vaizdelio judėjimo ir nestabilumo supykintų biggrin.gif
Tu atsargiai su visais valikliais. Prisilaižius, jie gali būt pavojingi gyvybei.

Negi suo juos laizytu?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 27, 16:41)
Negi suo juos laizytu?

Kai perkanda kokį butelį su chemine priemone, logiška, kad patenka į burną. Maniškiai taip buvo dantų pastos priėdę. Vėmė dvi dienas. Kad būtų laižyta, nesimatė, bet tiūbelę tąsėsi po namus...
Aš kažkaip stengiuos atsargiai su įvairiais daiktais ir šunimis. Niekad nežinosi, ką jie sugalvos ėst ar laižyt. Man tai atrodo nevalgomas daiktas, šuniui jis dažnai atrodo kitaip...
Atsakyti
aš kai paskaitau jūsų "vaikų" nuotykius, tai pagalvoju,kad manasis-auksas,ne šuva biggrin.gif nė menkiausios šunybės nėr iškrėtęs (tfu tfu tfu), apart to,kad "piliakalnį" pastatė keletą kartų,kai pilvą susuko... tongue.gif
uoj,ir dar iš anksto džiaugiuos, nes mano vet.vaistinėn pažadėjo atvežt Pinkiui tepalo karpai naikint...sakė,kad reiks ilgai ir kantriai tepliot-bet nieko tokio.Aš galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 27, 17:37)
aš kai paskaitau jūsų "vaikų" nuotykius, tai pagalvoju,kad manasis-auksas,ne šuva  biggrin.gif nė menkiausios šunybės nėr iškrėtęs (tfu tfu tfu), apart to,kad "piliakalnį" pastatė keletą kartų,kai pilvą susuko...  tongue.gif
uoj,ir dar iš anksto džiaugiuos, nes mano vet.vaistinėn pažadėjo atvežt Pinkiui tepalo karpai naikint...sakė,kad reiks ilgai ir kantriai tepliot-bet nieko tokio.Aš galiu  biggrin.gif

Kai maniskiuj susuko pilva.Begant is 4 auksto man po kiekvienom kaimynu buto durim galejo po paklode but..Ot nesem mesas abu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 27, 18:43)
Kai maniskiuj susuko pilva.Begant is 4 auksto man po kiekvienom kaimynu buto durim galejo po paklode but..Ot nesem mesas abu.. biggrin.gif

lotuliukas.gif prajuokinai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 27, 18:13)
lotuliukas.gif prajuokinai...  biggrin.gif

Man tada buvo nejuokinga.Paklode buvo tik isejus is laiptines.Paskui vendens kibira nesiau,kad nuplaut.Tada trydos be vaistu neuzraukem smile.gif
Atsakyti

Mūsų Luna irgi buvo suviduriavus prieš pora mėnesių, ar net seniau. Iš pradžių atrodė nieko baisiaus, bet po kelių dienų tiek komplikavos, kad kai nuvežė pas veterinarą irgi ėjo ir žymėjo visą kelią, visiškai nebesilaikė niekas.  Turėjau naujos patirties gyvūnui vaistus leist. O įdomiausia šito liūdno reikalo dalis, kad pasveikusiai tiek padidėjo apetitas, kad maistas dingsta akimirksniu. Tas pats sausas maistas, ta pati norma, bet jei anksčiau būdavo tai ėda, tai neėda. Kartais ryte skubėdami nepažiūrim, kad nesuėdė, nepaimam, tai dar pavakary stovi. O dabar ėdalas dingsta akimirksniu, kaip skaičiau, kad raw šeriami taip ėda. Vaikai juokiasi, kad vaistai skrandį praplėtė. Iš pradžių galvojom kad čia po "išsivalymo" toks apetitas, bet jau virš dviejų mėn. vis dar taip pat ėdri. :)

Atsakyti
Mano suo praeitame savo gyvenime gal kokia udra buvo biggrin.gif
Kur tik pamato vandeni, butinai ilys, ar tai bala butu , kur nors miske, ar ezeras smile.gif
vasara taip.....bet db man tai neramu, kad nepersaltu sanariu ar tu paciu kiausiniu ax.gif
prisilaksto , sukaista ir murkt i vandeni ax.gif

Papildyta:
Mano suo
Papildyta:
Mano suo
Papildyta:
Mano suo
Papildyta:
Mano suo
Papildyta:
Mano suo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 kovo 2017 - 07:41
Pas mus dėl viduriavimo yra dvi stovyklos. Viena tokia, kad jei Pepei susuko pilvą ar ji nespėjo susitvarkyt per pasivaikščiojimą, jai dzin - krauna krūvas namie, guolyje, po savim. Jai visiškai vienodai. Kita yra Gralio stovykla. Tas pradeda lekuot, seiliotis, cypaut ir galiausiai kaukt. Bet niekada nedarys namie. Pakels greičiau visą daugiabutį ir visi žinos, kad jam buvo blogai, bet namie - ne. Tai aš vis meldžiuos, kad Pepei nelaimių nenutiktų, geriau jau Graliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 28, 11:17)
Pas mus dėl viduriavimo yra dvi stovyklos. Viena tokia, kad jei Pepei susuko pilvą ar ji nespėjo susitvarkyt per pasivaikščiojimą, jai dzin - krauna krūvas namie, guolyje, po savim. Jai visiškai vienodai. Kita yra Gralio stovykla. Tas pradeda lekuot, seiliotis, cypaut ir galiausiai kaukt.  Bet niekada nedarys namie. Pakels greičiau visą daugiabutį ir visi žinos, kad jam buvo blogai, bet namie - ne. Tai aš vis meldžiuos, kad Pepei nelaimių nenutiktų, geriau jau Graliui biggrin.gif

Va ryžas irgi panašiai...kaukt nekaukia,bet lenda į akis juodai-rodos ant galvos užliptų.Blogiau,kai naktį užeina,tuomet užsimiegoję ne visada suprantam, kas daros... tongue.gif Bet tfu tfu tfu-pastaruoju metu viskas gerai,dietą pakeitėm ir viskas susinormalizavo.Tik pastebėjau,kad tų iš kremzlių suformuotų "kaulų" duot negaliu. Iškart trinka viskas.O vat tokį smirdintį delikatesą-džiovintą buivolų mėsą be jokių priedų,neseniai atradau-drąsiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 28, 11:31)
Va ryžas irgi panašiai...kaukt nekaukia,bet lenda į akis juodai-rodos ant galvos užliptų.Blogiau,kai  Tik pastebėjau,kad tų iš kremzlių suformuotų "kaulų" duot negaliu. Iškart trinka viskas.O vat tokį smirdintį delikatesą-džiovintą buivolų mėsą be jokių priedų,neseniai atradau-drąsiai  rolleyes.gif

Kiekvienam reikia atrast kramtalus atskirai. Čia kaip su maistu. Individualu labai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 28, 10:17)
Pas mus dėl viduriavimo yra dvi stovyklos. Viena tokia, kad jei Pepei susuko pilvą ar ji nespėjo susitvarkyt per pasivaikščiojimą, jai dzin - krauna krūvas namie, guolyje, po savim. Jai visiškai vienodai. Kita yra Gralio stovykla. Tas pradeda lekuot, seiliotis, cypaut ir galiausiai kaukt.  Bet niekada nedarys namie. Pakels greičiau visą daugiabutį ir visi žinos, kad jam buvo blogai, bet namie - ne. Tai aš vis meldžiuos, kad Pepei nelaimių nenutiktų, geriau jau Graliui biggrin.gif

Tada kai su Dzeku abu lekem i lauka nes susuko.Jis prases.Bet kur tau tryda sulaikysi..Ryta tupe palei duris ir krove..Tryda yra tryda.
Atsakyti