QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 20, 12:49)
Nieko aš nežinau. Pas Gralį nuospauda yra. Irgi didėja, nes ant tos pusės miega ir trina. Ir žaizdelių atsiranda, ir rakštį kokią įsivaro, pūliuoja kartais. Valau, peroksidu plaunu, tepalais tepu, bent sau širdį glostau, kad viską padarau.
Aš su Laura Ūdraite-Vovk kalbėjau (neįskaitant ir savų veterinarų). Laura Lietuvoj dermatologė. Sakė, operuot, nes didėja ir uždegimai susidaro. Tik mano atveju, kažin ar odos užteks žaizdai "užtempt". Aš irgi laukiu, tempiu, nes mano Gralis turėjęs 5 ar 6 narkozes, nebepamenu jau. Iš paskutinės budo labai sunkiai. O ir amžius jau - jo veislei ir linijoms 7,5 jau yra šis tas. Jei bus problemų ir reikės operuot, tai greičiausiai derinsiu su kastracija.
Nežinau, ką patart...
nu nepaguodei
maniškiui juk 11-ti eina,tikrai labai nenoriu narkozės...
Ką gi,mėginsiu Wartnerį nusipirkt,tik kaip padaryt,kad tas nugraužtas viršus užsitrauktų
O dar galiu ir pasigirt
visąlaik nagus pas veterinarą karpydavau...su antsnukiu (ne veterinarui
).Bet nusipirkau giljotinines žirklutes. Ir ką-vakar pasišnekėdami,šio to užkąsdami ūpui pagerint, pasižaisdami visiškai be jokio streso apsikarpėm nagus.Tiesa, tik nedickus galiukus,nes kai nagas juodas,bijau įkirpt. Tai vaaaa