Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Jolleee @ 2017 03 16, 16:52)
Sveikutės smile.gif
Pasimaivom su naujausiu pirkiniu iš aliexpress biggrin.gif
Užvalkalas pagalvėlei smile.gif

oho bigsmile.gif fotkes siuntėt ? rolleyes.gif

http://www.dogheirs....shing-for-a-nap

prisijuokiau... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 16 kovo 2017 - 16:26
QUOTE(lututė @ 2017 03 16, 16:00)
oho  bigsmile.gif fotkes siuntėt ?  rolleyes.gif

Taip smile.gif Padariau užsakymą , apmokėjau ir į užsakymo komentarą foto didesnio formato įmečiau biggrin.gif
Jei ką nors irgi domina toks daiktas, jis yra ČIA

P.S. Kokie faini snaudaliai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 15, 14:47)
Tarp kitko, Aggnyt, tu viską žinai. Baigiu internetą apverst aukštyn kojom,dar žadu eit į vieną vetkę konsultuotis. Pinkio karpa padidėjo,kur ant kojos buvo.Ir net ne tame bėda.Jis ją pastoviai "obliuoja" iki kraujo ir jinai negyja. Kartais nuo įtampos ar užsigavus lauke pradeda kraujuot. Veterinarai (bent jau vietiniai,artimiausi) nieko kito nesiūlo,kaip tik pjaut su narkoze. Bet šuva nejaunas, tai visiškai nenoriu rizikuot. Gal esi girdėjus kokių alternatyvų-tepalų ar  dar ko nors?(viena ausim girdėjau,kad su žmogišku Wartneriu šaldo-bet bijau,kai atvira žaizdelė) Nes į vidų vartojamas rekomenduotas priemones jau kantriai ir ilgai išbandžiau.Rezultato nėra ar jis buvo toks menkas,kad nepastebėjau  unsure.gif

Nieko aš nežinau. Pas Gralį nuospauda yra. Irgi didėja, nes ant tos pusės miega ir trina. Ir žaizdelių atsiranda, ir rakštį kokią įsivaro, pūliuoja kartais. Valau, peroksidu plaunu, tepalais tepu, bent sau širdį glostau, kad viską padarau.
Aš su Laura Ūdraite-Vovk kalbėjau (neįskaitant ir savų veterinarų). Laura Lietuvoj dermatologė. Sakė, operuot, nes didėja ir uždegimai susidaro. Tik mano atveju, kažin ar odos užteks žaizdai "užtempt". Aš irgi laukiu, tempiu, nes mano Gralis turėjęs 5 ar 6 narkozes, nebepamenu jau. Iš paskutinės budo labai sunkiai. O ir amžius jau - jo veislei ir linijoms 7,5 jau yra šis tas. Jei bus problemų ir reikės operuot, tai greičiausiai derinsiu su kastracija.
Nežinau, ką patart...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 20 kovo 2017 - 10:52
QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 20, 12:49)
Nieko aš nežinau. Pas Gralį nuospauda yra. Irgi didėja, nes ant tos pusės miega ir trina. Ir žaizdelių atsiranda, ir rakštį kokią įsivaro, pūliuoja kartais. Valau, peroksidu plaunu, tepalais tepu, bent sau širdį glostau, kad viską padarau.
Aš su Laura Ūdraite-Vovk kalbėjau (neįskaitant ir savų veterinarų). Laura Lietuvoj dermatologė. Sakė, operuot, nes didėja ir uždegimai susidaro. Tik mano atveju, kažin ar odos užteks žaizdai "užtempt". Aš irgi laukiu, tempiu, nes mano Gralis turėjęs 5 ar 6 narkozes, nebepamenu jau. Iš paskutinės budo labai sunkiai. O ir amžius jau - jo veislei ir linijoms 7,5 jau yra šis tas. Jei bus problemų ir reikės operuot, tai greičiausiai derinsiu su kastracija.
Nežinau, ką patart...

nu nepaguodei unsure.gif maniškiui juk 11-ti eina,tikrai labai nenoriu narkozės... unsure.gif Ką gi,mėginsiu Wartnerį nusipirkt,tik kaip padaryt,kad tas nugraužtas viršus užsitrauktų unsure.gif

O dar galiu ir pasigirt mirksiukas.gif visąlaik nagus pas veterinarą karpydavau...su antsnukiu (ne veterinarui biggrin.gif ).Bet nusipirkau giljotinines žirklutes. Ir ką-vakar pasišnekėdami,šio to užkąsdami ūpui pagerint, pasižaisdami visiškai be jokio streso apsikarpėm nagus.Tiesa, tik nedickus galiukus,nes kai nagas juodas,bijau įkirpt. Tai vaaaa didis.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 20, 11:07)
nu nepaguodei  unsure.gif maniškiui juk 11-ti eina,tikrai labai nenoriu narkozės... unsure.gif Ką gi,mėginsiu Wartnerį nusipirkt,tik kaip padaryt,kad tas nugraužtas viršus užsitrauktų  unsure.gif

O tarkim karpą perišti arba užšaldyt nesiūlė ?
Atsakyti
Gal ne vietoj, bet kurį veterinarą Šiauliuose rekomenduosit? Atsiliepimų apie visus ir visokių...
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 03 21, 00:57)
O tarkim karpą perišti arba užšaldyt nesiūlė ?

tai jei perrišiu,per 5 minutes nusigrauš... unsure.gif O dėl šaldymo pati mąstau ,tik kad viršus amžinai nuėstas unsure.gif gal kažkaip per šonus nes karpa kažkur jau gal 1 cm išsiplėtus.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 12, 20:37)
Būtent taip ir yra, žiūri į tave, lyg klaustų: "Ar dar myli mane? Ar dar paglostysi? Ar dar?.."
Ai, jau graudinuosi. cray.gif 

jazau kaip liūdna... unsure.gif verysad.gif ir žinok tu žmogus kiap geriau ir kada tas laikas frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 21, 10:56)
tai jei perrišiu,per 5 minutes nusigrauš... unsure.gif  O dėl šaldymo pati mąstau ,tik kad viršus amžinai nuėstas  unsure.gif gal kažkaip per šonus nes karpa kažkur jau gal 1 cm išsiplėtus.

Gaubtą galimą dėt mirksiukas.gif Aš asmeniškai pasikonsultuočiau su dar kažkuo. Patartina, kad gydytojas specializuotųsi odos ligose
Atsakyti
mano netiksos smile.gif

Pridėta:

• Priedas  7.jpg   140,87KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylli: 23 kovo 2017 - 22:23
QUOTE(nylli @ 2017 03 23, 22:23)
mano netiksos smile.gif
Kodėl taip nepagarbiai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nylli @ 2017 03 24, 00:23)
mano netiksos smile.gif