Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2017 03 11, 21:46)
Vakar Lota įvarė baimės, visą naktį neramiai miegojau. Šiandien viskas "normos" ribose. Matau, kad greitai reikės nešioti laukan, sunkiai įveikia laiptų maršą nuo laiptinės durų iki lifto.  unsure.gif

Nabagė bobutė...nu tik kad nėr ten ką nešt... ax.gif Mažikė ...stiprybės,moteriškės 4u.gif
Atsakyti
Mano rajone moteriske vedzioja suni.Sena kalyte.Atrodo rotveilere.Kale dar ir nutukus.Eina letai,sunkiai kvepuodama.Vis prigula pailset.Bet vos tik seimininke nutolsta sunkiai kyla ir eina..Ziauru..
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 12, 12:14)
Kale dar ir nutukus.Eina letai,sunkiai kvepuodama.Vis prigula pailset.
Liūdna... unsure.gif
Maniškė lieknutė, bet matau, kad užpakalinės kojos jau virpa, sunkiai laiko. Vakar vakare neėdė, šiandien kažkiek "pacėpkojo".
Naktimis neramiai miegu... verysad.gif Vis pagalvoju, kad žiauriai elgiuosi delsdama.
Bet juk senus artimuosius, ligonius irgi karšinam, slaugom iki...
Štai dabar sėdžiu prie PC ir bandau pasiryžti... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 12, 21:36)
Liūdna...  unsure.gif
Maniškė lieknutė, bet matau, kad užpakalinės kojos jau virpa, sunkiai laiko. Vakar vakare neėdė, šiandien kažkiek "pacėpkojo".
Naktimis neramiai miegu...  verysad.gif  Vis pagalvoju, kad žiauriai elgiuosi delsdama.
Štai dabar sėdžiu prie PC ir bandau pasiryžti...    cray.gif

Kur tu manai čia yra žiaurumas ? Ar jai kas nors labai skauda,jin kankinasi,gal epilepsija ? Ar žaizdos kokios ? Senatvė ir tiek.
Sveikatos nebėr.Prie mano namo "dieduką" buldogą vedžioja.Vos krutantį.Savotiškai graudu.Bet gražu.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 12, 20:36)
Liūdna...  unsure.gif
Naktimis neramiai miegu...  verysad.gif  Vis pagalvoju, kad žiauriai elgiuosi delsdama.
Štai dabar sėdžiu prie PC ir bandau pasiryžti...    cray.gif

Tevuku suniukas pernai isejo...Sunkiai..Veterinare vaistais atgaivino.Savaitei.O paskui.Ateme kojas.Neede.Nors tevukas pacius skaniausius dalykus nese...I burna dejo..Senatve yra senatve...Kankintis nebeleido.Uzmigde.Nesupykit,bet as.Nutraukciau.Cia tik laiko klausimas.Skirtumas tas su kancia ar be jos.I tevuku suniuka buvo skaudu ziuret.Prieini suo mato tave,dziaugtis nori,bet pakilt jau nebegali.. cray.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2017 03 12, 20:56)
Kur tu manai čia yra žiaurumas ? Ar jai kas nors labai skauda,jin kankinasi,gal epilepsija ? Ar žaizdos kokios ? Senatvė ir tiek.
Sveikatos nebėr.Prie mano namo "dieduką" buldogą vedžioja.Vos krutantį.Savotiškai graudu.Bet gražu.

O suo gali pasakyt kaip jis jaucias..Jei jau nebeeda..Gal kaip sulauksiu Dzeko senatves galvosiu kitaip.Bet dabar...Nepykit
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 12, 19:56)
Ar jai kas nors labai skauda,jin kankinasi,gal epilepsija ? Ar žaizdos kokios ?
Nežinia, kantri mano senolė. Nei žaizdų, nei epilepsijos, bet manau, kad savijauta labai bloga.

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 12, 20:06)
Prieini suo mato tave,dziaugtis nori,bet pakilt jau nebegali.. cray.gif
Ko čia pykt?
Būtent taip ir yra, žiūri į tave, lyg klaustų: "Ar dar myli mane? Ar dar paglostysi? Ar dar?.."
Ai, jau graudinuosi. cray.gif
Neužjauskit manęs, reikia man "spyrio" minkštojon, bus lengviau apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 12, 21:37)
Nežinia, kantri mano senolė. Nei žaizdų, nei epilepsijos, bet manau, kad savijauta labai bloga.

Ko čia pykt?
Būtent taip ir yra, žiūri į tave, lyg klaustų: "Ar dar myli mane? Ar dar paglostysi? Ar dar?.."
Ai, jau graudinuosi. cray.gif 
Neužjauskit manęs, reikia man "spyrio" minkštojon, bus lengviau apsispręsti.

Manau sioje temoje "spyrio" nesulauksit..
Atsakyti
Nėr ko pykt. Visi turim savo nuomones ir patirtis. Aš tik galiu pasakyt,kas mane labiausiai nervuoja.Ne šitoj temoj,apskritai-šunų mylėtojų saituose,ypač amerikonų.Ogi kai užmigdo šunį ir parašo šleikščiai gražiai graudžią jo numarinimo istoriją atseit šuns "lūpomis".Bl...,negaliu. Idiotai ...pyp...pyp ir daug subtitrų rusų kalba blink.gif
Atsakyti
Dzekas siand maudymosi sezona atidare😄Nusprende antis pavaikyt.Dar panasu erke parsinesem😳
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 13, 15:41)
Dzekas siand maudymosi sezona atidare😄Nusprende antis pavaikyt.Dar panasu erke parsinesem😳

biggrin.gif drąsus šunėkas...maniškį tik įnešt urzgiantį galima,kur giliau.O vasarą nebent baloj pilvą pamirko...
bliam,vėl tos parazitkos doh.gif galvos skausmas konkretus...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 13, 15:20)
biggrin.gif  drąsus šunėkas...maniškį tik įnešt urzgiantį galima,kur giliau.O vasarą nebent baloj pilvą pamirko...
bliam,vėl tos parazitkos  doh.gif galvos skausmas konkretus...

Greiciau durnas..Issimaudo per neatsarguma.Seip i vandeni lipa,bet tik tiek,kad plaukt nereiketu.SIand jau pirksiu lasus nuo erkiu.Nors netikiu ju veikimu,bet vis geriau nei nieko.O po kiek laiko po uzlasinimo galima maudyt suni?Jei rut geri orai vel eisim i lauka.O jis neissimaknojes niekaip negali😄
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 13, 15:51)
Greiciau durnas..Issimaudo per neatsarguma.Seip i vandeni lipa,bet tik tiek,kad plaukt nereiketu.SIand jau pirksiu lasus nuo erkiu.Nors netikiu ju veikimu,bet vis geriau nei nieko.O po kiek laiko po uzlasinimo galima maudyt suni?Jei rut geri orai vel eisim i lauka.O jis neissimaknojes niekaip negali😄

Vakar duobe issirause.Iki puses sulindo.Uoste,uoste ....Pritrauke kazko snobelin.Ot ciaudejo paskui.Ko jis anzinai rausias.Su tokia energija rausia...Atrodo israus koki zveri😄
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 03 13, 16:54)
Papildyta:

Vakar duobe issirause.Iki puses sulindo.Uoste,uoste ....Pritrauke kazko snobelin.Ot ciaudejo paskui.Ko jis anzinai rausias.Su tokia energija rausia...Atrodo israus koki zveri😄

biggrin.gif dvi dienas prieš ir dvi po lašinimo maudyt negalima.Bent taip man vetkėj sakė rolleyes.gif Tos erkės dabar atominės-nieko jos nebijo blink.gif ir su lašais pilnai įsisiurbia...kol kas nelašinau,nes dar tikiuos,kad šaligatvinės neprabudę,o į mišką dar nevažiuojam tongue.gif
Jei nebūčiau tokia tinginė,natūralaus purškalo pasiruoščiau kaskart prieš kur einant tongue.gif
Gal giminėj koks urvinis taksas buvo - tai kraujas šaukia biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti