Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2017 03 03, 10:45)
Viskas gerai  mirksiukas.gif nereikia šuniuko laikyt sterilioj aplinkoj. Drąsiai galima ir į koridorių, ir į lauką-aišku, pageidautina ne šunų prikakintam daugiabučio kieme,bet kokioj atokesnėj pievelėj tikrai gali leist palakstyt. Taigi nesibaimink  4u.gif

4u.gif Stengsiuosi nesibaiminti smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra kas noretu kooperuotis pirkti forest pavadeli nuo erkiu per puse, nes jis kiek suprantu ilgas, uztenka dviem suniukams vieno
vilnius
Atsakyti
Mano angelas siandien nesesi pavadi dantyse, soko ant tokio aukstoko bortelio, nedasoko, trenkesi krutine ir nukrito, pavadys is dantu iskrito. Paguodziau, idaviau pavadi, bet ejo isizeides, nes labai juokiausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 03 03, 14:52)
Mano angelas siandien nesesi pavadi dantyse, soko ant tokio aukstoko bortelio, nedasoko, trenkesi krutine ir nukrito, pavadys is dantu iskrito. Paguodziau, idaviau pavadi, bet ejo isizeides, nes labai juokiausi. biggrin.gif

lotuliukas.gif tai kaip tu mamka galėjai,iš vaiko nelaimės blink.gif biggrin.gif

o maniškis iš didelio džiaugsmo gavo šlapiu skuduru per marmūzę vakar bigsmile.gif gavo naują žaislą,ir jau tiek apsidžiaugė,tiek apsidžiaugė,kad jau paskiau net iki pikto urzgimo,kad niekam neduos blink.gif tai užvanojau,žaislą paėmiau ir į krepšį...o tas jumoristas sėdėjo sėdėjo liūlį nuleidęs,apsižvalgė ar nieks nemato,ant pirštų galų pritykino prie krepšio ir atsidaręs jau ims...reikėjo matyt... lotuliukas.gif nedašuto pafilmuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 02, 19:21)
Aggnyt,negąsdink naujokų  lotuliukas.gif

Negąsdinu. Klausiu. Nes jei to nedaro, tai beprasmiška saugot nuo kolidoriaus.

QUOTE(klopedija @ 2017 03 02, 21:30)
Matyt.
Matyt, biohumuso substratas "maistingas" ne tik augalams.  lotuliukas.gif

Prie ko čia maistingumas? smile.gif biohumusas - puvimo darinys. Puviniai turi specifinį kvapą, kai kuriems šunims tas tinka, nes instinktyviai iš vilkų "atėję" slėpt savo kvapą. Čia kaip dvėselienos ėdimas ar išsivartymas kakyje. Maniškiai, persodinus amarilius, visada eina palei palanges ir tikrina. Paskui, kai nebe šviečias, nebereikia.

QUOTE(Nimbamedė @ 2017 03 03, 11:10)
Juokiatės Jūs  biggrin.gif  esu turėjusi visokių gyvūnų, bet šuo man pirmas, todėl, matyt, natūralu, kad ateinu su senbūvėms neprotingai skambančiais klausimais biggrin.gif

Aš pakankamai rimtai ir Jūsų paklausiau. Ne tyčiotis noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 03 kovo 2017 - 14:16
QUOTE(Nimbamedė @ 2017 03 03, 10:10)
Juokiatės Jūs  biggrin.gif 
Nesijuokiam. 4u.gif

QUOTE(ikeja @ 2017 03 03, 12:34)
sveikos, gal yra kas noretu kooperuotis pirkti forest pavadeli nuo erkiu per puse, nes jis kiek suprantu ilgas, uztenka dviem suniukams vieno
vilnius
Turėkit galvoj, kad antkaklis turi vieną sagtį, kokio ilgio bebūtų. Aišku, sumanus šeimininkas sumąstytų, kaip išspręsti problemą.

QUOTE(linamog @ 2017 03 03, 12:52)
Na, skaudi nesėkmė. console.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 03, 14:14)
Prie ko čia maistingumas? smile.gif biohumusas - puvimo darinys.
... kuriame yra azoto, fosforo, kalio, kalcio, magnio, geležies, mangano...

Na, ir ką?.. Lota gyva, tik "šokoladas" juodas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 03, 16:57)
Turėkit galvoj, kad antkaklis turi vieną sagtį, kokio ilgio bebūtų. Aišku, sumanus šeimininkas sumąstytų, kaip išspręsti problemą.

Susegciau dokumentu segikliu
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 03, 17:57)
... kuriame yra azoto, fosforo, kalio, kalcio, magnio, geležies, mangano...

Nesakau, kad blogai. Kitas klausimas - ką iš viso to įsisavina.
Aš vis tik privengiu, nes dažniausiai ten šalia natūralių dalykų būna ir prodėtinių. O ir egoistė aš - brangus humusas biggrin.gif o mano šunys ėdrūs biggrin.gif
Mano tėvų kalė akmenis renka. Irgi trūksta. Tik proto.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2017 03 03, 18:00)
Susegciau dokumentu segikliu

Aš pernai buvau susegus, kad nesitraukytų, tai laikė savaitę...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 03, 18:57)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 03, 18:21)
Irgi trūksta. Tik proto.
Tai Lota proto perteklium niekada nesiskundė.
Be to, nesakau, kad dabar pastoviai šersiu biohumusu. hihihi.gif Tik svarstau, kuo jis toks "patrauklus" mano šuniui.
Atsakyti
Ech... geras dalykas - gražus pavasario rytas ir šuo... Lėtai braidydamos po pievą pasiklausėm vyturio, stebėjom, kaip varna duoda "į skudurus" kirui. Vargšelis vos išnešė kudašių, net kelių plunksnų neteko. biggrin.gif
Prieš savaitę perėjom nuo ilgą laiką naudoto prie ėdalo senjorams, nepastebėjau jokių reakcijų į pokyčius. Žodžiu, gyvenam monotonišką senjorų gyvenimą ir esam patenkintos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 05, 22:05)
Ech... geras dalykas - gražus pavasario rytas ir šuo... Lėtai braidydamos po pievą pasiklausėm vyturio, stebėjom, kaip varna duoda "į skudurus" kirui. Vargšelis vos išnešė kudašių, net kelių plunksnų neteko.  biggrin.gif 
Prieš savaitę perėjom nuo ilgą laiką naudoto prie ėdalo senjorams, nepastebėjau jokių reakcijų į pokyčius. Žodžiu, gyvenam monotonišką senjorų gyvenimą ir esam patenkintos.  biggrin.gif

Gerai,kai taviškė ramiaks biggrin.gif mano diedukas lėtai eit nemoka,jam neįdomu,jis malasi į visas puses -mankštai idealus šuo. Bet stebėjimui ar pasiklausymui-kur ten tongue.gif
Atsakyti