Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 02 24, 18:00)
Sąnariam reikia gliukozamino ir chondoitino. O žuvų taukai turi omega 6 riebiųjų rūgščių, bei vitaminu A, D ir E ( jei gerai atsimenu ). Jos neturi nieko bendro su sąnariais.

Turi daug bendro mirksiukas.gif kai išeina iš rikiuotės sąnariai,visada pastebimas vitamino E trūkumas-kas apsunkina laisvųjų radikalų neutralizaciją (čia seniams,kaip aš ir Pinkis).Kai vitamino E pakankamai,kas plius padeda gerinti kraujotaką ir aprūpinimą deguonimi-sąnarių skausmai ne tokie ryškūs. Be to,žuvų taukuose jau natūraliai yra ir gliukozamino,ir chondroitino.Gal ne tokiais kiekiais,kiek reikia,bet yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Čyyyyz biggrin.gif

http://shareably.net...m_campaign=dogs
Atsakyti
Sveikos šunų mylėtojos 4u.gif

Norėčiau Jūsų atsakymo į man aktualų klausimą smile.gif Turiu namuose jauną šuniuką. Iš pradžių (ir dabar) jį saugau nuo kontakto su koridoriumi (tos erdvės kurioje yra batai, durų kilimėlis). Kodėl taip darau? Nes bijau, kad su batais namo parneštos žemės (o ir bakterijos kartu) nesusargdintų šuniuko. Dabar šuniukas jau turi 2 skiepus. Laukiam kol ateis laikas trečiajam. Klausimas - ar man jį ir toliau saugoti nuo kontakto su koridoriaus erdve kol neturi visų skiepų ar nesibaiminti dėl to?

P.S. Atsiprašau, kad klausiu šioje temoje, bet ji yra aktyvi ir tikiu, kad sulauksiu operatyvaus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimbamedė: 02 kovo 2017 - 16:31
QUOTE(Nimbamedė @ 2017 03 02, 17:30)

O rankas plaunat parėjus namo prieš glostant šuniuką? O persirengiat švariais rūbais, prieš eidami džiaugtis juo?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 03 02, 19:32)
O rankas plaunat parėjus namo prieš glostant šuniuką? O persirengiat švariais rūbais, prieš eidami džiaugtis juo?

Aggnyt,negąsdink naujokų lotuliukas.gif aš tai nesistebiu,kad žmonės klausia biggrin.gif Tais laikais,pasigimdžiau savo fliansą,visa literatūra rašė, jog reik vystyklus virint,karštu lygintuvu lygint,vaiką maudyt virintam vandeny su keliom kruopelėm kalio permanganato... bet ačiūD, mano daktarė kiek protingesnė buvo...pamenu,sako ji man :" nu gerai. Įkišai vaiką virintan vandenin,ištraukei - visos bacilos iš oro ir nusėdo " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 02, 18:21)
negąsdink naujokų  lotuliukas.gif
Aš pagąsdinsiu "seniokus". lotuliukas.gif
Minėjau, kad Lota ėda žemes. Šiandien sodinu savo "drakoninius" augalus (Oi, pypt! Kai sėjau prieš porą savaičių, nesitikėjau, kad tokiu tempu pradės dygti daržovių daigai, o dar geras mėnuo iki sodinimo lauke. blink.gif ) Lota neriasi iš kailio uostinėdama. Įbėriau saujelę substrato į lėkštutę, išlaižė iki paskutinės "kruopos", paskui dar ir grindis liežuviu "išplovė". doh.gif Anąsyk viskas buvo "ok", žiūrėsiu, kas dabar. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 02, 21:46)
Aš pagąsdinsiu "seniokus". lotuliukas.gif 
Minėjau, kad Lota ėda žemes. Šiandien sodinu savo "drakoninius" augalus (Oi, pypt! Kai sėjau prieš porą savaičių, nesitikėjau, kad tokiu tempu pradės dygti daržovių daigai, o dar geras mėnuo iki sodinimo lauke.  blink.gif ) Lota neriasi iš kailio uostinėdama. Įbėriau saujelę substrato į lėkštutę, išlaižė iki paskutinės "kruopos", paskui dar ir grindis liežuviu "išplovė". doh.gif  Anąsyk viskas buvo "ok", žiūrėsiu, kas dabar. doh.gif

Nu tai misliju,kažko mergai trūksta rolleyes.gif Mineralų? Nenori kraujo ištirt? rolleyes.gif niekur nesu girdėjus,kad šuva žemę rytų...vištos žvyrą lesa,bet jo kita funkcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 02, 20:06)
Nu tai misliju,kažko mergai trūksta  rolleyes.gif Mineralų?
Matyt.
Matyt, biohumuso substratas "maistingas" ne tik augalams. lotuliukas.gif
O jei rimčiau, tai žiūrėsiu, kas iš to išeis. Gal į naudą? Žolę šunes taip pat ėda, paskui išvemia, ir tai nėra blogai. Tik nemalonumas šeimininkui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 02, 22:30)
Matyt.
Matyt, biohumuso substratas "maistingas" ne tik augalams.  lotuliukas.gif
O jei rimčiau, tai žiūrėsiu, kas iš to išeis. Gal į naudą?  Žolę šunes taip pat ėda, paskui išvemia, ir tai nėra blogai. Tik nemalonumas šeimininkui.  biggrin.gif

Maži vaikai molį ėda biggrin.gif reik pagūglint,kokio ten bieso yr biggrin.gif
Humusas - jooo,maistingas... lotuliukas.gif Slieko š... kaip ne kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 03 02, 20:39)
Maži vaikai molį ėda  biggrin.gif reik pagūglint,kokio ten bieso yr  biggrin.gif
Yra detoksikuojančių medžiagų. biggrin.gif
Kažkada žiūrėjau dokumentinį filmą apie tai, paskubom nerandu. Bet pvz.: http://pasauliolietu...i-toksikologai/
Atsakyti
Juokiatės Jūs biggrin.gif esu turėjusi visokių gyvūnų, bet šuo man pirmas, todėl, matyt, natūralu, kad ateinu su senbūvėms neprotingai skambančiais klausimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2017 03 03, 12:10)
Juokiatės Jūs  biggrin.gif  esu turėjusi visokių gyvūnų, bet šuo man pirmas, todėl, matyt, natūralu, kad ateinu su senbūvėms neprotingai skambančiais klausimais biggrin.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif nereikia šuniuko laikyt sterilioj aplinkoj. Drąsiai galima ir į koridorių, ir į lauką-aišku, pageidautina ne šunų prikakintam daugiabučio kieme,bet kokioj atokesnėj pievelėj tikrai gali leist palakstyt. Taigi nesibaimink 4u.gif
Atsakyti