Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Maniškiai papildus gauna tik po kraujo tyrimų. Dabar tie, kur daryti rudenį, buvo tobuli, tai negavo nieko. Pavasarį, jei turėsiu jėgų dar, pasidarysiu vėl. Tada ir žiūrėsiu. Iš akies papildų negauna. Jų perteklius yra blogiau nei trūkumas.
Aš ir pati, besilaukdama dabar jau 6-am mėnesy, papildų negeriu, nes jų nereikia. Gydytoja skiria tyrimus, kurie yra geri (o kas su mano svoriu yra apskritai stebuklas), po jų liepia negert jokių papildų.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 21, 20:25)
Maniškiai papildus gauna tik po kraujo tyrimų. Dabar tie, kur daryti rudenį,  buvo tobuli, tai negavo nieko. Pavasarį, jei turėsiu jėgų dar, pasidarysiu vėl. Tada ir žiūrėsiu. Iš akies papildų negauna. Jų perteklius yra blogiau nei trūkumas.
Aš ir pati, besilaukdama dabar jau 6-am mėnesy, papildų negeriu, nes jų nereikia. Gydytoja skiria tyrimus, kurie yra geri (o kas su mano svoriu yra apskritai stebuklas), po jų liepia negert jokių papildų.

O del serimosi.Verta butu ka nors nupirkt ar visgi tai pinigai i bala
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 21, 19:25)
... ir į sveikatą... 4u.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 19:34)
Jei šuo šeriasi sezoniškai, tai neleisti šertis būtų žiaurus elgesys su gyvūnu. biggrin.gif Kailis juk turi natūraliai pasikeisti, taip gamtos surėdyta.
Tie visi papildai - "balzamas" farmacijos kišenei.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 20:34)

Tada geriau įsigyti geras šukas ar per šėrimosi piką nuvykti pas šunų kirpėją, kad kailį sutvarkytų. Šėrimasis yra natūralus procesas, kai jis sezoninis. Jei nuolatinis - tada jau reikia ieškot, kas negerai. Gal maistas netinka, gal trūksta kažko.
Atsakyti
o kokius papildus sanariams vartojate? kas dar tinka be zuvu tauku ir glikozamino?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 19:34)

Pinigai į balą. Kiek bandžiau tiek nedavė naudos. Galit nebent kokio lašišų aliejaus ar žuvų taukų paduot, kad naujas kailis gražesnis ataugtu ( nors aš irgi nepastebėjau didelio skirtumo. Pas mane jie natūraliai blizga ).

QUOTE(nylli @ 2017 02 23, 12:45)
o kokius papildus sanariams vartojate? kas dar tinka be zuvu tauku ir glikozamino?

Žuvų taukai kiek žinau nieko bendro su sąnariais neturi. Gerai yra šaltiena ir visokios ten gerklos. O iš tų specialių tai man veterinarė rekomendavo canvit. Nors jei nėra veterinarų rekomendacijų tai nesiūlau naudot papildų. Geriau kuo daugiau judint šunį ir kokybiškai šert smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetrunge1234: 23 vasario 2017 - 16:51
QUOTE(nylli @ 2017 02 23, 13:45)

Aš pamenu, kai kalbėjau su V. Vaitkum ta tema. Ypač dėl mano Gralio. Tikriausiai visi žino, kad tai didelis šuo, intensyviai sportavęs, patyręs traumų. Tai Vaitkaus klausimas buvo: kraujo tyrimą darei? Kadangi buvau prieš kokius 2 ar 3 mėnesius darius, tai žinojau. "Jei nieko netrūksta, tai ir neduok. Pagal rentgeno nuotraukas aš papildų neskirčiau." Tai ir neduodu.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 23, 16:53)
Aš pamenu, kai kalbėjau su V. Vaitkum ta tema. Ypač dėl mano Gralio. Tikriausiai visi žino, kad tai didelis šuo, intensyviai sportavęs, patyręs traumų. Tai Vaitkaus klausimas buvo: kraujo tyrimą darei? Kadangi buvau prieš kokius 2 ar 3 mėnesius darius, tai žinojau. "Jei nieko netrūksta, tai ir neduok. Pagal rentgeno nuotraukas aš papildų neskirčiau." Tai ir neduodu.

Kiek preliminariai kainuoja tyrimai?
Atsakyti
naujokei nustate displazija tai rekomendacijos buvo irgi canivit ir jei priepuolis (kol kas nezinau kaip jis atrodo) - Rymadyl. vaiksciot super daug neiseina, riba - 5 km, paskui jau velkasi is paskos. vakarais apeinam pusvalandzio ratuka. man regis, kai pradejau tuos papildus duoti tai net ir lengviau vaiksto ji, nera cia kazkoks itin sunkus atvejis, truputi palaksto, tiesiai graziai eina, bet laiptais ar i masina galines kojos sokuoja sudetos kartu. ir kartais matosi, kad kai guli tos galines kojos kiek virpa ir kazkokios lyginant su priekiu lyg padziuvusios, tokios smulkesnes ties slaunim atrodo. siaip zvalus suo, kazkokiu nuolatiniu skausmu nepanasu kad butu, bet jei dar kazkas prie displazijos tiktu - paduociau profilaktiskai, kad kuo maziau progresuotu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 02 23, 19:48)
Kiek preliminariai kainuoja tyrimai?

Žinok, nepamenu. Dažniausiai darau ne tik kraują, tai kainą sunku išskirt.
Pasiteirausiu, kiek konkrečiai, kai dabar pavasarį važiuosim.

QUOTE(nylli @ 2017 02 23, 21:57)
naujokei nustate displazija tai rekomendacijos buvo irgi canivit ir jei priepuolis (kol kas nezinau kaip jis atrodo) - Rymadyl. vaiksciot super daug neiseina, riba - 5 km, paskui jau velkasi is paskos. vakarais apeinam pusvalandzio ratuka. man regis, kai pradejau tuos papildus duoti tai net ir lengviau vaiksto ji, nera cia kazkoks itin sunkus atvejis, truputi palaksto, tiesiai graziai eina, bet laiptais ar i masina galines kojos sokuoja sudetos kartu. ir kartais matosi, kad kai guli tos galines kojos kiek virpa ir kazkokios lyginant su priekiu lyg padziuvusios, tokios smulkesnes ties slaunim atrodo.  siaip zvalus suo, kazkokiu nuolatiniu skausmu nepanasu kad butu, bet jei dar kazkas prie displazijos tiktu - paduociau profilaktiskai, kad kuo maziau progresuotu

Vienintelis "vaistas" - stiprus raumenynas. Tam geriausiai padeda tolygus plaukimas. Ne šokinėjimas nuo kranto į vandenį, tas labai kenkia. Reikia įvest šunį ramiai į vandenį ir tolygiai plaukt.
Atsakyti
o man tokia mintis šiandien šovė...nu kad jei žmonėm žuvies taukai naudingi a lia sąnariam,tai kodėl sakot,kad šunim nereik ? rolleyes.gif Sutinku,tiek žmonės,tiek šunes visi skirtingi ir kas tinka vienam-negali tikt kitam. Bet visumoj kodėl tų maistinių medžiagų nepapildžius pavasarį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 02 24, 14:50)
o man tokia mintis šiandien šovė...nu kad jei žmonėm žuvies taukai naudingi a lia sąnariam,tai kodėl sakot,kad šunim nereik ?  rolleyes.gif Sutinku,tiek žmonės,tiek šunes visi skirtingi ir kas tinka vienam-negali tikt kitam. Bet visumoj kodėl tų maistinių medžiagų nepapildžius pavasarį  rolleyes.gif

Sąnariam reikia gliukozamino ir chondoitino. O žuvų taukai turi omega 6 riebiųjų rūgščių, bei vitaminu A, D ir E ( jei gerai atsimenu ). Jos neturi nieko bendro su sąnariais.
Atsakyti