QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 20, 21:32)
Gyvas pavyzdys Agnytės Pepe.Juk bekilmė - mišrūniukė, o kokia žvaigždė,varžybų nugalėtoja,
Ačiū už liaupses iš tikro, tai prie šito dar reikėtų pridėti ir tai, kad pas mus vienu metu augo du jauni šunys. Pepė be jokios veislės ir veislinis Gralis. Abu buvo vienodai dresuojami, abiems buvo reikalingas vienodas auklėjimas.
Tokius dalykus išsigalvot gali tik tie žmonės, kurie nesusiduria su kinologija plačiau. Kiek varžybų ir egzaminų apvažiuojam, tai nebūna taip, kad juose nebūtų dalyvaujančių nekilmingų šunų. Jei jau būtų koks nors skirstymas ar tyčiojimasis, tai tikrai nebūtų tų šunų varžybose. Juk į varžybas be treniruočių niekas nevažiuoja. O dabar kiekvienam klube mišrūnų yra ir jie tobulėja, dresuojasi, dalyvauja ir laimi net! Vadinasi, iš klubų ir dresūros aikštelių jų niekas neveja
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 00:17)
Mano besotis surijo pakuote maltu dziuvesiu(vel palikau ne vietoj)Paskui 2 puodukus vandens islake..troskino.. Vakar tapeto kampa nuplese
Veiklos šuniui trūksta ;)
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 01:17)
Mano besotis surijo pakuote maltu dziuvesiu(vel palikau ne vietoj)Paskui 2 puodukus vandens islake..troskino.. Vakar tapeto kampa nuplese
neišrankus ... mano ryžas tokių neėstų bet va pasirėmęs ant sofos tarp mūsų,kompanijoj mb ausinę apkramtė...tipo bajeris,nes numesta šalia buvo gavo bart ir paliko nesupratęs-maždaug čia aš žaidžiau
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 21, 09:22)
Ačiū už liaupses iš tikro, tai prie šito dar reikėtų pridėti ir tai, kad pas mus vienu metu augo du jauni šunys. Pepė be jokios veislės ir veislinis Gralis. Abu buvo vienodai dresuojami, abiems buvo reikalingas vienodas auklėjimas.
Tokius dalykus išsigalvot gali tik tie žmonės, kurie nesusiduria su kinologija plačiau. Kiek varžybų ir egzaminų apvažiuojam, tai nebūna taip, kad juose nebūtų dalyvaujančių nekilmingų šunų. Jei jau būtų koks nors skirstymas ar tyčiojimasis, tai tikrai nebūtų tų šunų varžybose. Juk į varžybas be treniruočių niekas nevažiuoja. O dabar kiekvienam klube mišrūnų yra ir jie tobulėja, dresuojasi, dalyvauja ir laimi net! Vadinasi, iš klubų ir dresūros aikštelių jų niekas neveja
Nu vienas lieks 12 val..Aisku isvedamas i lauka reikaliuku atlikt...Tai prisigalvoja visokiu nesamoniu.Puodkeles jau antra karta nukabina.Nors jos kabo virs metro aukstyje.Dziaugiuos,kad neuzlipa ant kedes....Tada butu dideliu bedu....
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2017 02 21, 12:08)
neišrankus ... mano ryžas tokių neėstų bet va pasirėmęs ant sofos tarp mūsų,kompanijoj mb ausinę apkramtė...tipo bajeris,nes numesta šalia buvo gavo bart ir paliko nesupratęs-maždaug čia aš žaidžiau
As nezinau ko mano neestu...Akmenu ko gero.Daugiau eda viska.Dresurai pakanka duonos
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 18:32)
Nu vienas lieks 12 val..Aisku isvedamas i lauka reikaliuku atlikt...Tai prisigalvoja visokiu nesamoniu.Puodkeles jau antra karta nukabina.Nors jos kabo virs metro aukstyje.Dziaugiuos,kad neuzlipa ant kedes....Tada butu dideliu bedu....
Papildyta:
As nezinau ko mano neestu...Akmenu ko gero.Daugiau eda viska.Dresurai pakanka duonos
Papildyta:
nu čia tai geras...gaspadinė namų
aga... buvau nupirkus kito pašaro,nes vienu momentu jo mylimiausios Joseros nebuvo...nu ir ką-vakare neėsdavo, nors tu ką...sakiau neės savaitę, paskiau išalks ir ės kaip didelis-praėjo savaitė, dvi, žiūri priekaištingom akim ir nors kuolą ant galvos tašyk
Tai tą pašarą kaimo kaimynkos šunėkui parvešiu...tam bus gerai,nes gauna pigiausią
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 17:32)
Kai mūsų Pepė užlipo ant kėdės ir pasiekė stalą, tada peršoko ant spintelės ir nuvertusi peilių stovą ant žemės susipjaustė kojas taip, kad reikėjo siūti... Tuo pačiu iš spintelės priėdė bulvių ir obuolių... Kai reikėjo nešt šlapią lapkričio mėnesį subintuotom kojom šunį į lauką triesti... Pas mus atsirado narvas. Šuo saugus dabar. Nes mano namai jam nėra saugūs.
QUOTE(lututė @ 2017 02 21, 17:54)
nu čia tai geras...gaspadinė namų
aga... buvau nupirkus kito pašaro,nes vienu momentu jo mylimiausios Joseros nebuvo...nu ir ką-vakare neėsdavo, nors tu ką...sakiau neės savaitę, paskiau išalks ir ės kaip didelis-praėjo savaitė, dvi, žiūri priekaištingom akim ir nors kuolą ant galvos tašyk
Tai tą pašarą kaimo kaimynkos šunėkui parvešiu...tam bus gerai,nes gauna pigiausią
Tai ir galvoju.Kiek reikejo pastangu,kad jas nukabint.Nu pasoka jis aukstai,bet vistiek.Mano ir optima linija estu😄
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 21, 18:22)
Kai mūsų Pepė užlipo ant kėdės ir pasiekė stalą, tada peršoko ant spintelės ir nuvertusi peilių stovą ant žemės susipjaustė kojas taip, kad reikėjo siūti... Tuo pačiu iš spintelės priėdė bulvių ir obuolių... Kai reikėjo nešt šlapią lapkričio mėnesį subintuotom kojom šunį į lauką triesti... Pas mus atsirado narvas. Šuo saugus dabar. Nes mano namai jam nėra saugūs.
Na nuo stalo iki spinteles nusokt ne jo nosiai..Nukentetu tik geles.Kurios stovi ant stalo.
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 19:31)
Tai ir galvoju.Kiek reikejo pastangu,kad jas nukabint.Nu pasoka jis aukstai,bet vistiek.Mano ir optima linija estu😄
Optimą ėdė,kai dar kaime su ATA tėvuku gyveno...buvo gerai...parvežtas BRIT neėdė, Josera-mielai. Matyt kažkoks ingredientas yra,kur jam nepatinka žiauriai
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 18:31)
Papildyta:
Na nuo stalo iki spinteles nusokt ne jo nosiai..Nukentetu tik geles.Kurios stovi ant stalo.
Papildyta:
Ar duodat sunim kokiu vitaminu.Ar sausiake uztenka.Ir ar reikia to?Pav,kad sertusi maziau
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 19:47)
Ar duodat sunim kokiu vitaminu.Ar sausiake uztenka.Ir ar reikia to?Pav,kad sertusi maziau
Nupirkau lašišos taukų, sąnariam savo diedukui ir kad mažiau šertųsi. Berods irgi BRIT . Tai dabar rytą - vakarą laukia,kol užpurkšiu ant ėdalo
O apie vitaminus su viena moteriške kalbėjau,kad pavasariais perka kibiriuką iš vetkės (nepaklausiau,kokių) savo strafordšyrui. Sakė brangūs,bet labai geras poveikis-bičas beveik absol nebesišeria
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 21, 17:47)
Kaip kada - ka geriam, tuo dalinames. Sudavem didele banke mieliu tableciu, sanariu papildu, zuvtaukiu kapsuliu, zaliosios midijos ekstrakto. Yra fanas, iskart prisistato, jauciu, visus imanomus suestu, jei tik gautu.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 20, 20:32)
Pirmą kartą girdžiu, kad šuo ėstų žemes.
Šampės kamščiai gal nelabai gerai,
geriau pilčiau keramzitu stambesniu
O ar žinote, kad monstera nuodinga? Kas bus jei sugalvos pakramtyti?
Aš tai ne. ***
Šampės kamščiai gal nelabai gerai,
geriau pilčiau keramzitu stambesniu
O ar žinote, kad monstera nuodinga? Kas bus jei sugalvos pakramtyti?
Apskritai gyvūnai ėda/lesa ir smėlį, ir molį, ir š...
Substratas su visokiais organiniais priedais ir mikroelementais, matyt, "įtikino", kad naudingas.
Kamštis, kurį naudojau, absoliučiai ekologiškas.
Keramzitas, kaip čia pasakius... geras dalykas, bet susiformuoja aukštoje temperatūroje ir apturi kenksmingų medžiagų net augalams.
Visus keraminius dirbinius (pvz., vazonus) prieš naudojimą rekomenduojama išmirkyti vandenyje, kad pasišalintų kenksmingos medžiagos: prieš sodinant gėles į molinius vazonus nereikėtų pamiršti šiuos indus mažiausiai kelioms valandoms ar nakčiai pamerkti, kad pasišalintų rūgštys. Būtų gerai bent keletą kartų pakeisti vandenį. Tai ypač svarbu sodinant į rūgštinę terpę jautriau reaguojančius augalus.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=21231867
Žinau. Bet augalo Lota nelietė, tik žemę kapstė, susiprato, kur nauda.
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 21, 17:22)
atsirado narvas. Šuo saugus dabar.
Taigi! Svarbiausia - sudaryti saugias sąlygas. Kambarys su "pagundom" Lotai tapo neprieinamas, uždarius duris.
Jei ir gaus žemių, tai tik man nusprendus.