Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2017 02 06, 22:33)
Gali būti. Bet tai nereiškia, kad nereikia atlikti tyrimų.
Nemanau, kad emocingą šunį nuo "balučių" išgelbėtų dresūra. Bent jau papildų nervų sistemai stiprinti reikėtų.
O gal trūksta fizinio krūvio?  mirksiukas.gif

Emocingam šuniui ne dresūra padeda, o dėmesio nukreipimas kita linkme. Vyro sesuo turi spanielę tokią. Tai ją glostom visi tik tada, kai ji būna iš lauko parėjus. Kitu atveju - "laimės bala". Šuo tiek susijaudina, kad akivaizdžiai matosi, kaip savęs nekontroliuoja. Visi stengiasi neplonint balsų, negirti per daug pompastiškai, nes ją tai išbalansuoja. Jei glostai, tai per galvą perbrauki ir su kuo mažiau emocijų pasakai: geras šuo. Antraip apsiverčia ant nugaros ir apsišlapina save net apsivertusi... Kalei šešeri jau, jautri labai, bailė, išlepinta šiek tiek. Nu tokia nešuniška labai.
Pridėsiu - tyrimus darė. Nieko nerado.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 07, 09:47)
Emocingam šuniui ne dresūra padeda, o dėmesio nukreipimas kita linkme. Vyro sesuo turi spanielę tokią. Tai ją glostom visi tik tada, kai ji būna iš lauko parėjus. Kitu atveju - "laimės bala". Šuo tiek susijaudina, kad akivaizdžiai matosi, kaip savęs nekontroliuoja. Visi stengiasi neplonint balsų, negirti per daug pompastiškai, nes ją tai išbalansuoja. Jei glostai, tai per galvą perbrauki ir su kuo mažiau emocijų pasakai: geras šuo. Antraip apsiverčia ant nugaros ir apsišlapina save net apsivertusi... Kalei šešeri jau, jautri labai, bailė, išlepinta šiek tiek. Nu tokia nešuniška labai.
Pridėsiu - tyrimus darė. Nieko nerado.

Mano vakar net i guoli prisysiojo...Priezasties tikrai nebuvo.Zaisdamas.Paskui nosim likviduot bande..Mirem is juoko.Kaip bende kvapa uzkast.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 02 07, 19:45)
Mano vakar net i guoli prisysiojo...Priezasties tikrai nebuvo.Zaisdamas.Paskui nosim likviduot bande..Mirem is juoko.Kaip bende kvapa uzkast.

Pasvarstyk, tikrai reikia pas veterinarą. Jei po savim šlapinasi be priežasties (ne iš susijaudinimo, kad kažkas pakalbino ar paglostė), tai nėra normalu.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 07, 19:48)
Pasvarstyk, tikrai reikia pas veterinarą. Jei po savim šlapinasi be priežasties (ne iš susijaudinimo, kad kažkas pakalbino ar paglostė), tai nėra normalu.

Tuo metu zaide su kamuoliuku.Paprastai grindis nukencia.Guolis pirma karta.
Atsakyti
Musiske sveika, o kai uzeina, sysina visur. Pusmeti niekur, iskencia kiek reik, o paskui 3 sav kasdien varo, ir i guoli taip pat. Dar sudus sueda ko lauke nedaro. O kai prie sveciu uzdariau abi miegamajam, pavare i lova, ant kurios jai isvis negalima lipt. Per 10 m priezasciu neradom. Visad buna lygiai 3 sav.jei kas grizta perpiet ir isvalo, prisivaro naujai, kad butinai namie butu ji, bala ir sudas. Kaip trejybe kokia.
Atsakyti
Ateinu pamargint temos biggrin.gif buvom kaimuky,tai bachūras laisvės gavo biggrin.gif

viską apuostysim vadinas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

pražilus galvelė biggrin.gif

prisilakstė ir lūžo juodai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 13 vasario 2017 - 17:38
Laba, esu nauja siame forume, tad nutariau prisijungti su savaja grazuole smile.gif Jai jau beveik metai, aukleju kaip ir kitus sunis, taciau su ja daug daugiau elgesio problemu, apie kurias galbut veliau parasysiu cia. Esme tame, jog pamaniau, gal reiktu kreiptis I profesionalius dresuotojus. Tik idomu man, kadangi uzsiemimai grupiniai, ar nebuna kazkokiu patyciu del to, jog suniukas be veisles? blink.gif ypatingai jei patys dresuotojai tyciojasi ar kazkaip maziau demesio rodo... Gal kas girdejot, kad taip butu?
Atsakyti
QUOTE(TomaMika @ 2017 02 15, 23:06)
Tik idomu man, kadangi uzsiemimai grupiniai, ar nebuna kazkokiu patyciu del to, jog suniukas be veisles?  blink.gif  ypatingai jei patys dresuotojai tyciojasi ar kazkaip maziau demesio rodo...  Gal kas girdejot, kad taip butu?

Aš buvau susiruošus vest padresuot,buvau net su dresuotoju pakalbėjus.Manau,nebus jokių problemų.Dresuoja juk šunį,ne veislę.Nesu girdėjus apie kažką tokio.
Atsakyti
QUOTE(TomaMika @ 2017 02 15, 22:06)
Laba, esu nauja siame forume, tad nutariau prisijungti su savaja grazuole smile.gif Jai jau beveik metai, aukleju kaip ir kitus sunis, taciau su ja daug daugiau elgesio problemu, apie kurias galbut veliau parasysiu cia. Esme tame, jog pamaniau, gal reiktu kreiptis I profesionalius dresuotojus. Tik idomu man, kadangi uzsiemimai grupiniai, ar nebuna kazkokiu patyciu del to, jog suniukas be veisles?  blink.gif  ypatingai jei patys dresuotojai tyciojasi ar kazkaip maziau demesio rodo...  Gal kas girdejot, kad taip butu?

Suo yra suo kokios veisles bebutu.Vedziau savaji beveisli i tokius uziemimus.Bent mano atveju dresuotojai vienodai buvo ,kad mano sunekas beveislis.Vat aplinkiniams siek tiek kele nuostaba ka as cia su savo dvornium veikiu.Mane nustebino toks zmoniu poziuris.Tipo jei suo beveislis jo nerekia nei auklet,nei dresuot.Aisku gal sunkiau del sumaisytu genu,bet pagrindu tikrai ismokinsite.Todel meskit is galvos tokias mintis.Ir drasiai eikit i pamokas.Galu gale koks kieko reikalas koks suo jei uz paslaugas moku.
Atsakyti
QUOTE(TomaMika @ 2017 02 15, 22:06)
Laba, esu nauja siame forume, tad nutariau prisijungti su savaja grazuole smile.gif Jai jau beveik metai, aukleju kaip ir kitus sunis, taciau su ja daug daugiau elgesio problemu, apie kurias galbut veliau parasysiu cia. Esme tame, jog pamaniau, gal reiktu kreiptis I profesionalius dresuotojus. Tik idomu man, kadangi uzsiemimai grupiniai, ar nebuna kazkokiu patyciu del to, jog suniukas be veisles?  blink.gif  ypatingai jei patys dresuotojai tyciojasi ar kazkaip maziau demesio rodo...  Gal kas girdejot, kad taip butu?

Iš kur traukiat tokias istorijas? Sugalvojot pati? Daugybę metų važinėjam į dresūrą patys, bendraujam ir bendradarbiaujam su beveik visais šalies dresūros klubais, nė viename tokių dalykų nebūna. Dresuojamas yra konkretus šuo su savo šeimininku. Būna ir grupinės pamokos, būna ir individualios. Kreipkitės į kompetentingą dresuotoją ar dresūros mokyklą, aptarkit savo bėdas ir poreikius bei savo tikslus, dresuotojai padės nuspręsti, ko Jums konkrečiai reikia ir ką jie gali pasiūlyti.
Jei šuo turi elgesio problemų, įgimtų dalykų, gali tekti ieškoti dresuotojo, kuris labiau specializuojasi su probleminiais šunimis, bet viskas įmanoma. Pirmiausia reikia pačiam nenuvertinti savęs ir savo šuns. Ir susitaikyti su tuo, kad pirmiausia tiek savo, tiek namiškių elgesyje reikės kažką keisti ir tobulinti, paskui to reikalauti iš šuns.
Atsakyti
Po kelerių metų pertraukos atrandu seną aistrą - gėles. Pasisodinau monsterą. Pypt!
Lota kapsto žemes iš vazono ir ėda. doh.gif
"Užmulčiavau" šampano kamščiais (turiu begalę pririnkus), tikiuosi, pagelbės.
Reiks nupirkti "spešl" substrato, tegul retsykiais "paužkandžiauja". doh.gif
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu, kad šuo ėstų žemes. blink.gif Šampės kamščiai gal nelabai gerai, geriau pilčiau keramzitu stambesniu, arba akmenukais apdėlioti.

O ar žinote, kad monstera nuodinga? Kas bus jei sugalvos pakramtyti?

TomaMika, sveika prisijungusi 4u.gif Gal galima augintinį pamatyti? ax.gif
Patyčininkus reikia siųsti po velnių.O joks profesionalus dresuotojas neišskirs ar šuo su dokais, ar ne.Juk pinigai ir nuo vienų ir nuo kitų kapsi. O jei užkliūna, kad šuo be dokų, tai toks ir dresuotojas.
Gyvas pavyzdys Agnytės Pepe.Juk bekilmė - mišrūniukė, o kokia žvaigždė,varžybų nugalėtoja, 4u.gif
Atsakyti