keliu temą į viršų .Čia iš tos pasakos,kur obuolys nuo obels netoli terieda
Galit įsivaizduot - vis sutinku tokią asabą,kuri vedžiojas labradorą ir dar kažkokį spirą lenciūginį.Bent vienas arba abu būna palaidas.Aš jau kai užmatau,tai kokiu kilometru aplenkiu.Ir tai vienąsyk spiras buvo atbėgęs muštis,bet užteko jam,kad gąsdindama treptelėjau.O šiandien patamsy vėlokai pastebėjau.Palaidas buvo labradoras - aišku,prasidėjo urzgimai,kandimai ir visa beleberda.Kai pagaliau išsiskyrėm- aišku aš įpykus rėkiu,kad miesto teritorijoj šunys turi būt pririšti ir aš ją pastoviai matau su palaidais.Tai ji man aiškina,kad jos šuo GERAS,ir ko aš čia noriu maždaug.Tai maniškis durnas( tik kažkodėl jos protingas atbėgo peštis).Užsiutau nerealiai,sakiau dar kartą pamatysiu taip - apskųsiu tikrai.Išvadino durne Pasilinksminau žodžiu
Galit įsivaizduot - vis sutinku tokią asabą,kuri vedžiojas labradorą ir dar kažkokį spirą lenciūginį.Bent vienas arba abu būna palaidas.Aš jau kai užmatau,tai kokiu kilometru aplenkiu.Ir tai vienąsyk spiras buvo atbėgęs muštis,bet užteko jam,kad gąsdindama treptelėjau.O šiandien patamsy vėlokai pastebėjau.Palaidas buvo labradoras - aišku,prasidėjo urzgimai,kandimai ir visa beleberda.Kai pagaliau išsiskyrėm- aišku aš įpykus rėkiu,kad miesto teritorijoj šunys turi būt pririšti ir aš ją pastoviai matau su palaidais.Tai ji man aiškina,kad jos šuo GERAS,ir ko aš čia noriu maždaug.Tai maniškis durnas( tik kažkodėl jos protingas atbėgo peštis).Užsiutau nerealiai,sakiau dar kartą pamatysiu taip - apskųsiu tikrai.Išvadino durne Pasilinksminau žodžiu
Jauciu, liudininku nebuvo?
Buvo,bet nekibsi gi - jauna šeima su mažu vaiku.Bet ėjo ir praėjo. O aš ir nenorėjau jų velt į tai.
Bet bliamba pamatysiu dar sykį - nu tikrai paskambinsiu policijai.Negalima taip.Geras šuo gal su savais,bet bet kokiu atveju tai plėšrūnas ir taisyklės turi galiot visiems.
...reiks horoskopą paskaityt, turbūt kažkaip įdomiai planetos susidėliojo, nes turbūt jau antrą dieną pastebių padidėjusi palaidų itr puolančių šunų antplūdį.
Buvo šiandien rytą ir prie manęs kaimynų kalė pribėgus su iššieptais dantim.
Buvo šiandien rytą ir prie manęs kaimynų kalė pribėgus su iššieptais dantim.
Pilnatis gi... Debilų šeimininkų smegenys neveikia.
Sveikos, seniai, ką berašiau, bet vis skaitau jus.
Pas mus kieme yra tokia kalytė, kažkokia spanielių giminės ir ją vedžioja toks vos gyvas diedukas. Tai kalytė baisiai puola mūsų Luną. O tas diedukas, šiaip išsiveda ant pavadėlio, bet atėjęs į parkelį paleidžia. Man atrodo kitų šunų ji nepuola, bet jei pamato Luną, tai iš karto puola. Luna jau iš tolo jos bijo, net jei panašų šunį pamato, gulasi ant žemės ir neįmanoma pavest. O tas diedukas, vis tiek ją paleidžia ir kai jau mato, kad puola, stovui ir bejėgiškai šaukia vardu, o ji nė nemano klausyti.
Aš pati tai nevedžioju, bet vyras sakė, jei pamato netikėtai netoli ją, tai iš karto pagalį pasiima.
Bet šiaip vis tiek įdomus reiškinys tie šunų santykiai. Va šitos kaimynes, kaip jau sakiau, Luna mirtinai bijo, nors ji ūgio tai panašaus, kaip Luna. O vasarą parvažiuojam į kaimą ir ten yra vietinis šuo - didelis, maždaug vokiečių aviganio dydžio ir toks pašertas gerai, Luna už jį svoriu gal tris kart mažesnė. Tas šuo šiaip pririštas ir Luna kartais mėgsta pult priešais ir paerzint jį lodama, nors aš ir labai už tai baru. Tai suprantu, kad supranta, kad šuo pririštas ir jos nepasieks. Bet įdomiausia, kad kai tą šunį paleidžia, ji elgiasi taip pat - puldinėja jam priešais. Šiaip tas šuo nelabai kreipia į Luną dėmesio, bet kartą nesusikentęs puolė atgal ir parvertė ją ant žemės. Galvojau bus galų gale pamokyta ir liausis. Bet nieko nepasimokė ir toliau puldinėja, ypač palaidą
Vat normalūs žmonės kad ir paleidžia savo šunis nuo pavadžių,bet pamatę kažką ateinant-pasišaukia ir prisega. Ir visiem gerai. Jokios bėdos.
Manasis irgi ne aukselis-visas panas norėtų padaryt,o patinam duot į bliuską. Bet todėl ir nelaigo palaidas.