Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2017 01 06, 19:01)
Aaaa,tai tu ta blogietė  lotuliukas.gif Teisingai Pepė mąsto - jei jai šalta,reik rengtis.
Taigi tie šuniai ne laukiniai jau,tikrai lepesni kur kas.Jie net skausmą kitaip perneša .Bent jau vetė taip sakė.
Savaitgalį prognozuoja - 28... Teks Pinkį kojinėm maut...  lotuliukas.gif

Taigi aišku, kad aš kalė biggrin.gif vyriausia namuose biggrin.gif
Aišku lepesni, nes išlepinti biggrin.gif
Aš savaitgaliui tiek planų turėjau... Teks kelt kitam savaitgaliui, nes per šalčius rizikuot ir kišt nosę iš namų nežadu. Jau ir taip prasirgom abudu per šventes...
Atsakyti
Lota pusantros paros ėjo tik "už kampo" ir atgal. Šiandien po pietų buvau pasiryžus tąsyt, kol pilnai "apsiformins". Greitai "apsisprendė", ilgai tąsyt nereikėjo. Parstriksėjo taip pat trimis kojomis.
Beje, nerengiau. Sakiau, kuo nors muturiuosiu, tik kai bus žemiau 20.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 01 06, 20:04)
Taigi aišku, kad aš kalė biggrin.gif vyriausia namuose biggrin.gif
Aišku lepesni, nes išlepinti biggrin.gif
Aš savaitgaliui tiek planų turėjau... Teks kelt kitam savaitgaliui, nes per šalčius rizikuot ir kišt nosę iš namų nežadu. Jau ir taip prasirgom abudu per šventes...

biggrin.gif
Savaime išlempa...namie gi šilta, sausa.O lauke nekažką dabar.
Mano savaitgalio planai nuplaukė.Sėdžiu namie su tempa ir tiek žinių.O dar frantą nori nenori vakarui reiks išvest.
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2017 01 06, 20:18)
Lota pusantros paros ėjo tik "už kampo" ir atgal. Šiandien po pietų buvau pasiryžus tąsyt, kol pilnai "apsiformins". Greitai "apsisprendė", ilgai tąsyt nereikėjo. Parstriksėjo taip pat trimis kojomis.
Beje, nerengiau. Sakiau, kuo nors muturiuosiu, tik kai bus žemiau 20.

Vargšė mergytė biggrin.gif mes tai einam pilną 2 km distanciją.Paskutinis 50m tik " trikojinis",tai gal šiek tiek patrumpinsiu trasą vakarui.
Atsakyti
Brrrr... Per tokius orus ir aš Taigai liemenę uždedu.
Nors pas ją geras kailis, bet ji tokia šilumos mėgėja, pokaldrinė panelė...
Ir tie skaičiai gąsdina, kai tarp naminio ir laukinio oro gaunasi maždaug 40 laipsnių skirtumas.
Išlekiam tik reikalų atlikt ir namo atgal. Bet ir tų keliu minučių užtenka, kad šlubuot pradėtų...
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2017 01 07, 14:23)
Brrrr... Per tokius orus ir aš Taigai liemenę uždedu.
Nors pas ją geras kailis, bet ji tokia šilumos mėgėja, pokaldrinė panelė...
Ir tie skaičiai gąsdina, kai tarp naminio ir laukinio oro gaunasi maždaug 40 laipsnių skirtumas.
Išlekiam tik reikalų atlikt ir namo atgal. Bet ir tų keliu minučių užtenka, kad šlubuot pradėtų...
vartotojo įkelta nuotrauka

Nu va tas skirtumas ir baisiausias.Vienas dalykas,kai šuo pripratęs būt lauke ( ir tai jau nabagam ekstrymas),o kitas,kai šiltai namie gyvena ax.gif
Atsakyti
Mes šiandien nesiryžom ilgesniems pasivaikščiojimams ne tik dėl šalčio, bet ir dėl smogo. Taip atrodė Milikonys apie 10 val. ryto: https://scontent-waw...amp;oe=591E57DB
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 01 07, 22:53)
Mes šiandien nesiryžom ilgesniems pasivaikščiojimams ne tik dėl šalčio, bet ir dėl smogo. Taip atrodė Milikonys apie 10 val. ryto:  https://scontent-waw...amp;oe=591E57DB

Pas mane namie labai jaučias,kai būna.Bet vėjas iš pietų turi pūst.Tada namie ragas - kaip dūminėj pirkioj blink.gif
O 10 ryto jau pirmą pasivaikščiojimą pamiršę būnam tongue.gif
Atsakyti
Vakar buvo pas mus -12, tai neberengiau. Ir nebereikėjo.
Gal bus praėję tie šaltumai, o tai ir taip kaip meška su pingvino eisena, tai dar apsirengus kaip kopūstas ir ant slidaus sniego. Vyras juokias balsu iš manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 01 08, 14:30)
Vakar buvo pas mus -12, tai neberengiau. Ir nebereikėjo.
Gal bus praėję tie šaltumai, o tai ir taip kaip meška su pingvino eisena, tai dar apsirengus kaip kopūstas ir ant slidaus sniego. Vyras juokias balsu iš manęs biggrin.gif

Aš dar ryte rengiau,nes nežinojau,kiek tempos.Dabar jau neee- savo kailinius turi,tokiam klimatui pats tas smile.gif
Nieko,tokia būsena ir savų privalumų turi,kiek pamenu.Nebūdavo šalta,plius dar sriubos lėkštei staliukas papildomas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Širdukai... wub.gif

http://www.dogheirs....ts-on-their-fur
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 01 07, 21:08)
Bet vėjas iš pietų turi pūst.Tada namie ragas - kaip dūminėj pirkioj  blink.gif
O 10 ryto jau pirmą pasivaikščiojimą pamiršę būnam  tongue.gif
Nuo Vilijampolės... biggrin.gif
Nesiguosk, smogas neatsiranda staiga ir greitai nesisklaido. Turi gerai palyt, nusnigt ar vėtros pratraukt, kad oras prasivalytų. tongue.gif Ir dabar tie kaminai dūmija, tik vaizdelis ne toks įspūdingas.

Į temą: pabandžiau Lotą "aprengt", paklaiko, kaip ir nuo fejerverkų. Vaikštom trumpai, tiek, kiek Lota reiškia noro. Sušalt, manau, nespėja.

Širdukai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 01 09, 18:58)
Į temą: pabandžiau Lotą "aprengt", paklaiko, kaip ir nuo fejerverkų. Vaikštom trumpai, tiek, kiek Lota reiškia noro. Sušalt, manau, nespėja.

Širdukai...  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau atšilo,nebereiks...
šia mano buvęs būdinis visiškas pox...stas bigsmile.gif ...buvom rudenį kaime,nakvojom nekūrenamoj patalpoj,drėgna-nu nekas. Tai aprengiau megztiniu nakčiai poną - man vasarinio "ekstrymo" su radikulitais buvo per akis. Išmiegojo visą naktį,tik ryte kojas ne ten įkišo,tai atšokavo kaip taburetė ant trijų kojų lotuliukas.gif
Atsakyti