Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Ar nesušalot ? Mano balerūnas ryte jau grįžtant pradėjo ant vienos tai kitos užpakalinės kojos straksėt...taip ir parėjom pusiau trikojai...matyt labai šalta kojom buvo tongue.gif ryt bis dar šalčiau,rengsiu megztinį ponui reumatininkui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 01 06, 12:50)
Ar nesušalot ? Mano balerūnas ryte jau grįžtant pradėjo ant vienos tai kitos užpakalinės kojos straksėt...taip ir parėjom pusiau trikojai...matyt labai šalta kojom buvo  tongue.gif ryt bis dar šalčiau,rengsiu megztinį ponui reumatininkui  tongue.gif

Pepę jau rengiu. Vakar vakare aprengėm ir šiandien. Jai blogai, stovi vietoj, išjudint neina. Net užsivedęs Gralis nebedraugas tampa... Nekenčiu aprengtų šunų, bet tada Pepė ir kakot neša namo...
Graliui dzin, jis dabar atkuto ir jaučiasi geriau nei prie tų drėgmių ir lietaus. Kaifuoja, namo net neina. Pareina apšerkšnijęs, sniege išsivartęs ir griūna miegot. Kambariuose tapo šilčiau, tai Graliui jau per karšta, nervuojasi, lekuoja.
Atsakyti
Mano suva kailinius uzsiaugines, tai jam pats tas. Siandien iki parduotuves ejom, tai zvalus, letenu nespejo nusalt.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 01 06, 15:15)
Pepę jau rengiu. Vakar vakare aprengėm ir šiandien. Jai blogai, stovi vietoj, išjudint neina. Net užsivedęs Gralis nebedraugas tampa... Nekenčiu aprengtų šunų, bet tada Pepė ir kakot neša namo...

Nu bet tikra pepė biggrin.gif nea,manasis visai gerai jaučiasi su apsiaustu ar megztiniu- nes pirmu atveju grįžta sausas,antru - nesušalęs rolleyes.gif
O man geriau,kai šuo jaučiasi komfortiškai.Nes vat negaliu žiūrėt į kailiniuotas bobas,kurios tokiu oru drebančius " stirniukus" tąso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 01 06, 15:09)
Nu bet tikra pepė  biggrin.gif

Už šitą elgesį aš jos nekenčiu blink.gif
Bet jaučiasi neblogai aprengta. Pirmą sykį sėdėjo aprengta kaip tortas, sekantį sykį jau dzin.
Atsakyti
Rengiamės ir mes.Taksiukui nieko, o va Setui traukia galines kojas.Net matosi kaip šlaunų raumenys sušoka.Labai gailiuosi, kad neįpratinau prie batukų. Druska pėdukes ėda, visur parke pripilta.O jei nepiltų, tai būtų čiuožykla.
Agnyte, o kodėl toks nusiteikimas prieš šunų rengimą? Dideli, pūkuoti šunys nesušals, o tokia kaip Pepė gali į ledinuką pavirsti.
Kai vežuosi į mišką išsilakstyti, tai nerengiu.Nes kai laksto laisvi jiems nešalta. O dar ir pasikabinti kur gali su drabužiukais.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 01 06, 17:44)
Už šitą elgesį aš jos nekenčiu  blink.gif
Bet jaučiasi neblogai aprengta. Pirmą sykį sėdėjo aprengta kaip tortas, sekantį sykį jau dzin.

Ką darysi,visi su savo charakteriu. Pripras. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 06, 18:29)
Rengiamės ir mes.Taksiukui nieko, o va Setui traukia galines kojas.Net matosi kaip šlaunų raumenys sušoka.Labai gailiuosi, kad neįpratinau prie batukų. Druska pėdukes ėda, visur parke pripilta.O jei nepiltų, tai būtų čiuožykla.

Aga,perpiet vėl trikojis paršokavo... tongue.gif bet įtariu su apavu nebūtų taip lengva,kaip su apranga... rolleyes.gif
Atsakyti
Prie batelių reikėjo pratinti nuo mažų dienų.Bet gi prieš 10 metų ,mažai kas šunis rengė, o apie avalynę tai iš viso erezijai būtų prilyginama. Dar ir dabar atsiranda praeivių bandančių pertraukti per dantį dėl aprangos. tongue.gif Kai taip šalta, ir kai šuo gyvena kambaryje, rengti būtina.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 06, 17:29)
Agnyte, o kodėl toks nusiteikimas prieš šunų  rengimą? Dideli, pūkuoti šunys nesušals, o tokia kaip Pepė gali į ledinuką pavirsti.

Man šuo yra šuniškas. Šuo ir rūbai man yra lipimas per save. Ir šuo turi eiti kaip tankas. Pepė nėra visiškai trumpakailė, turi pakankamai povilnės (tuo tarpu Gralis povilnės visai beveik neturi, ir plaukas jo visiškai trumpas), o šiuo metu dar ir lašinį nemenką užsiauginti pavyko. Juo labiau, niekas neleidžia stovėt it basliui ir šalt, judam gi. O va Pepės charakteris toks, nors kuolą ant galvos tašyk, - jai šalta, tai jos niekas neišjudina. Išėjo pro duris, pajuto šaltį, sustingo. Jei judėtų, tikrai nebūtų problemos, žinau. Bet va - ožka įsijungia ir pasiusk. O kai dvi kalės mes, tai ir kovojam biggrin.gif Tik kai ji prišika namie, aš pralaimiu ir aprengiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 06, 19:48)
Prie batelių reikėjo pratinti nuo mažų dienų.Bet gi prieš 10 metų ,mažai kas šunis rengė, o apie avalynę tai iš viso erezijai būtų prilyginama. Dar ir dabar atsiranda praeivių bandančių pertraukti per dantį dėl aprangos. tongue.gif Kai taip šalta, ir kai šuo gyvena kambaryje, rengti būtina.

Tai tada dar nebuvo,Pinkio vaikystės metais biggrin.gif
O šiaip tai pamėgintų kas patraukt mano šunį per dantį už aprangą... blink.gif Pats į dantis gautų greičiausiai.Ne jiem sąskaitas veterinarui reik mokėt,o jei patinka ką kankint - tai galiu pasiūlyt savo pliką šlapią subinę ant metalinio paviršiaus padėt.Gal patiks. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 06, 18:48)
Kai taip šalta, ir kai šuo gyvena kambaryje, rengti būtina.

Būtinybės nėra rengt. Judėt reikia ir nebus to šaltumo. Nekalbam gi apie plikus šunis ar visiškai neturinčius povilnės. Mišrūnų tokių beveik nėr. Galų gale, pasivaikščiojimai prie didelių šalčių irgi trumpėja.
Aišku, jei kiemai ir gatvės druskuotos - kitas dalykas. Tada kojas kilnoja ne dėl šalčio, o dėl to, kad graužia druskos padukus.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 01 06, 19:48)

Bet va - ožka įsijungia ir pasiusk. O kai dvi kalės mes, tai ir kovojam biggrin.gif Tik kai ji prišika namie, aš pralaimiu ir aprengiu biggrin.gif

Aaaa,tai tu ta blogietė lotuliukas.gif Teisingai Pepė mąsto - jei jai šalta,reik rengtis.
Taigi tie šuniai ne laukiniai jau,tikrai lepesni kur kas.Jie net skausmą kitaip perneša .Bent jau vetė taip sakė.
Savaitgalį prognozuoja - 28... Teks Pinkį kojinėm maut... lotuliukas.gif
Atsakyti