Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

O mes bijom, bijom šitų prakeiktų fejerverkų. Panikuoja mano  didysis.Tabletes geriam. :blink:

Kaip susirūpinęs misteris Pinkis,kad tik kepuraitė nenukristų.

Nepergyvenk dėl kojukės, tikrai užsigavo kur.Juk metuose šuo, judesiukai ne tokie vikrūs.

Sveikinam ir mes su artėjančiais :4u:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 30, 21:29)
<p>
O mes bijom, bijom šitų prakeiktų fejerverkų. Panikuoja mano  didysis.Tabletes geriam. blink.gif</p>
<p>Kaip susirūpinęs misteris Pinkis,kad tik kepuraitė nenukristų.</p>
<p>Nepergyvenk dėl kojukės, tikrai užsigavo kur.Juk metuose šuo, judesiukai ne tokie vikrūs.</p>
<p>Sveikinam ir mes su artėjančiais 4u.gif</p>

Lisitėja,kažkur mačiau kaip šunis " bintuoja " nuraminimui.Pagūglink,gal padėtų.
Manasis reaguoja lodamas,lekia į tą pusę,kur šaudo,tikriausiai į dūdą duotų bigsmile.gif Bet nieko,ryt būsim kartu,viskas bus gerai.
Atsakyti
Naujųjų belaukiant... hihihi.gif Priedas  IMG_09455.jpg   144,41KB   3 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais!!! newyear.gif

---
Taiga, kaip visada, nuo fejerverkų lindo slėptis į spintą...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
kaip matau,anei Lotai,anei Taigai Naujieji teigiamų emocijų nepridėjo tongue.gif Kaip kiti išgyvenot ? rolleyes.gif
Pinkis tai lėkė prie balkono durų žiūrėt ir baisiai norėjo lot,dėl ko abi su sese gavom ramint. Nu ir vietoj šampės gavo kumpio griežinėlį, nes dėl šito tai dūšią atiduot galėtų biggrin.gif Kaip pastebėjau,kol nemato pačio fejerverko-tai tie bumbsėjimai-nieko labai ypatingo, labiausiai nervuojasi, kai mato ugneles tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, šuniukų augintojos, su Naujais metais 4u.gif

Seniai bebuvau, kuo gyvos? biggrin.gif
Pas mus iš tokių žymesnių įvykių, kad kaimynų šuo įkando Mėtutei į sprandą unsure.gif Teko kreiptis į instutucijas, nes tokio elgesio (ypač kaimyno, kuris net nesiteikė atsiprašyt) toleruot nesiruošiu. Teks kaimynėliui sumokėt baudą ir mano patirtas šuniuko gydymo išlaidas.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2017 01 02, 12:45)
Sveikos, šuniukų augintojos, su Naujais metais      4u.gif

Seniai bebuvau, kuo gyvos?    biggrin.gif
Pas mus iš tokių žymesnių įvykių, kad kaimynų šuo įkando Mėtutei į sprandą    unsure.gif    Teko kreiptis į instutucijas, nes tokio elgesio (ypač kaimyno, kuris net nesiteikė atsiprašyt) toleruot nesiruošiu. Teks kaimynėliui sumokėt baudą ir mano patirtas šuniuko gydymo išlaidas.

bet trinkteltas šuva,jei kalaitei kanda blink.gif
Atsakyti

Sveikatos Mėtutei :4u: Šuo, jau kaip  šuo, gal nestabilus koks. Bet va, kaimynui sveika. O ar labai sužalojo?

Tiesa, bandžiau  Setą subintuoti, tiesiog apsukau šaliku.Jam nepatiko, jau taip priekaištingai žiūrėjo.Na, dar savaitėlę pakentėsi, išsisems buduliai,pinigai ir sveikata baigsis, ir bus ramu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 02, 13:11)

<p>Tiesa, bandžiau  Setą subintuoti, tiesiog apsukau šaliku.Jam nepatiko, jau taip priekaištingai žiūrėjo.Na, dar savaitėlę pakentėsi, išsisems buduliai,pinigai ir sveikata baigsis, ir bus ramu.

</p>

Nesuprato,ką šeimininkė išdirbinėja tongue.gif
gal nereiks savaitėlės...šįmet kažkaip visumoj mažiau fejerverkų pagal mane... biggrin.gif gal buduliai mažiau pinigų turi rolleyes.gif
Atsakyti
Perfrazuojant vieną seną dainą:
Aš sutikau Naujus metus
Apsikabinus Lotą...

Nė šampano neiššovėm, po stalu tupėjom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 01 02, 11:02)
bet trinkteltas šuva,jei kalaitei kanda  blink.gif

ten šeimininkas gerokai trinkteltas frusty.gif kalė ten haskių veislės...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 02, 11:11)
<p>Sveikatos Mėtutei 4u.gif Šuo, jau kaip  šuo, gal nestabilus koks. Bet va, kaimynui sveika. O ar labai sužalojo?</p>

ačiū 4u.gif buvo žaizda 3-4 cm, teko siųt, vaistų dozė, po to siūlus traukt unsure.gif šiaip sugijo gerai ir gana greit, tik kol kailiukas užaugs teks palaukt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 02 sausio 2017 - 13:13
QUOTE(vikaliu @ 2017 01 02, 15:12)
ten šeimininkas gerokai trinkteltas    frusty.gif  kalė ten haskių veislės...
ačiū    4u.gif    buvo žaizda 3-4 cm, teko siųt, vaistų dozė, po to siūlus traukt      unsure.gif    šiaip sugijo gerai ir gana greit, tik kol kailiukas užaugs teks palaukt    ax.gif

ojoj blink.gif žodž viskas aišku, trinkteltas šeimininkas, trinktelta šeimininkė, trinktelti vaikai ir galiausiai šuva blink.gif niekas iš jų neauklėtas...baisu su tokiais...

nabagė šunytė, prisikentėjo unsure.gif 4u.gif
Atsakyti