QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 06, 00:32)
na neatrodo labai padziuves
Gražus nosiukas...uostom,uostom
QUOTE(lututė @ 2016 12 05, 23:43)
Gražus nosiukas...uostom,uostom
Seklys morka.Buna bega nosim zeme ardamas.Arba rausia,bet taip nuo sirdies O kai paleidziu nuo pavadzio.Lekia pieva kaip stirna.Tik spek ziurek kur lekia.Bet nepamirsta stebet manes.Kad gink die nereiketu vienam namo pareit
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 23:32)
na neatrodo labai padziuves
Neperdžiūvęs, bet daugiau irgi nereik.
Aš tai niekaip nesuprantu, ko reik pergyvent, jei šuo ėdrus. Tuo reikia džiaugtis ir išnaudot. Jau vien paklusnumui kaip padeda, kai šuo alkanas ėdrūnas, o pas šeimininką kišenėj yr maisto. Pati geriausia motyvacija.
http://www.dogheirs....let-back-inside
pasikikenkim...
Liūdnuma čia-nieks neužeina. Jolee mačiau fb žieminį kepeliušį šunei numezgus su ragais
mano frantas jau kokį mėnesį turi naują ritualą-prieš vedžiojimą,kai man batus reik apsiaut,atsisėdu prieškambary ant pufiko...tai tada ir prasideda : bučiniai-bučiniai, paskiau lenda po kojom,kad tik jį visą dramblį apkabinčiau...ir kaip tokio neapkabinsi
Kažko prastai ėda...
pasikikenkim...
Liūdnuma čia-nieks neužeina. Jolee mačiau fb žieminį kepeliušį šunei numezgus su ragais
mano frantas jau kokį mėnesį turi naują ritualą-prieš vedžiojimą,kai man batus reik apsiaut,atsisėdu prieškambary ant pufiko...tai tada ir prasideda : bučiniai-bučiniai, paskiau lenda po kojom,kad tik jį visą dramblį apkabinčiau...ir kaip tokio neapkabinsi
Kažko prastai ėda...
QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 06, 08:27)
Neperdžiūvęs, bet daugiau irgi nereik.
Aš tai niekaip nesuprantu, ko reik pergyvent, jei šuo ėdrus. Tuo reikia džiaugtis ir išnaudot. Jau vien paklusnumui kaip padeda, kai šuo alkanas ėdrūnas, o pas šeimininką kišenėj yr maisto. Pati geriausia motyvacija.
Tai kalba ne apie edruma, bet kad sika keturiskart paroje.
QUOTE(lututė @ 2016 12 14, 16:27)
http://www.dogheirs....let-back-inside
pasikikenkim...
Kažko prastai ėda...
pasikikenkim...
Kažko prastai ėda...
Mano eidavo aplink ratu,kol nepsimaudavau batu.Nusprendziau nufilmuot...,bet uzmtes kamera ja priejes vis nuversdavo
Papildyta:
zirfa
QUOTE(linamog @ 2016 12 14, 18:42)
Tai kalba ne apie edruma, bet kad sika keturiskart paroje.
Jei ištisai ėda, ištisai ir šika
Kai susidėlioja grafikas, ir kakučiai retėja ir normalizuojasi. O nuo sauso maisto gi daug daugiau kakoja apskritai.
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 14, 20:46)
Jau ta žirafa kažką labai skanaus užmatė
Lota jau gyvena naujuose namuose.
QUOTE(klopedija @ 2016 12 18, 19:03)
Lota jau gyvena naujuose namuose.
Liuks...tai vėl kaimynkos
Kaip jai patinka ?
Kol kas stresuoja.