Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

vartotojo įkelta nuotrauka
na neatrodo labai padziuves
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 06, 00:32)

Gražus nosiukas...uostom,uostom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 12 05, 23:43)
Gražus nosiukas...uostom,uostom  biggrin.gif

Seklys morka.Buna bega nosim zeme ardamas.Arba rausia,bet taip nuo sirdies biggrin.gif O kai paleidziu nuo pavadzio.Lekia pieva kaip stirna.Tik spek ziurek kur lekia.Bet nepamirsta stebet manes.Kad gink die nereiketu vienam namo pareit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 23:32)

Neperdžiūvęs, bet daugiau irgi nereik.
Aš tai niekaip nesuprantu, ko reik pergyvent, jei šuo ėdrus. Tuo reikia džiaugtis ir išnaudot. Jau vien paklusnumui kaip padeda, kai šuo alkanas ėdrūnas, o pas šeimininką kišenėj yr maisto. Pati geriausia motyvacija.
Atsakyti
http://www.dogheirs....let-back-inside

pasikikenkim... biggrin.gif
Liūdnuma čia-nieks neužeina. Jolee mačiau fb žieminį kepeliušį šunei numezgus wub.gif su ragais biggrin.gif

mano frantas jau kokį mėnesį turi naują ritualą-prieš vedžiojimą,kai man batus reik apsiaut,atsisėdu prieškambary ant pufiko...tai tada ir prasideda : bučiniai-bučiniai, paskiau lenda po kojom,kad tik jį visą dramblį apkabinčiau...ir kaip tokio neapkabinsi ax.gif tongue.gif
Kažko prastai ėda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 06, 08:27)
Neperdžiūvęs, bet daugiau irgi nereik.
Aš tai niekaip nesuprantu, ko reik pergyvent, jei šuo ėdrus. Tuo reikia džiaugtis ir išnaudot. Jau vien paklusnumui kaip padeda, kai šuo alkanas ėdrūnas, o pas šeimininką kišenėj yr maisto. Pati geriausia motyvacija.

Tai kalba ne apie edruma, bet kad sika keturiskart paroje.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 12 14, 16:27)
http://www.dogheirs....let-back-inside

pasikikenkim...  biggrin.gif 
Liūdnuma čia-nieks neužeina. Jolee mačiau fb žieminį kepeliušį šunei numezgus  wub.gif su ragais  biggrin.gif

mano frantas jau kokį mėnesį turi naują ritualą-prieš vedžiojimą,kai man batus reik apsiaut,atsisėdu prieškambary ant pufiko...tai tada ir prasideda : bučiniai-bučiniai, paskiau lenda po kojom,kad tik jį visą dramblį apkabinčiau...ir kaip tokio neapkabinsi  ax.gif  tongue.gif
Kažko prastai ėda...  unsure.gif

Mano eidavo aplink ratu,kol nepsimaudavau batu.Nusprendziau nufilmuot...,bet uzmtes kamera ja priejes vis nuversdavo smile.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
zirfa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 14, 18:42)
Tai kalba ne apie edruma, bet kad sika keturiskart paroje.

Jei ištisai ėda, ištisai ir šika smile.gif
Kai susidėlioja grafikas, ir kakučiai retėja ir normalizuojasi. O nuo sauso maisto gi daug daugiau kakoja apskritai.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 14, 20:46)

Jau ta žirafa kažką labai skanaus užmatė hihihi.gif
Atsakyti
Lota jau gyvena naujuose namuose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 12 18, 19:03)
Lota jau gyvena naujuose namuose.  biggrin.gif

Liuks...tai vėl kaimynkos biggrin.gif
Kaip jai patinka ? rolleyes.gif
Atsakyti
Kol kas stresuoja.
Atsakyti