Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 02, 14:33)
Kad šuo alkanas, nereiškia, kad jam to maisto reik smile.gif nėra blogai limituoti.

Mano atrodo amzinai nedaedes.Draugas sako badu marinu.Gauna tikrai daugiau nei reikia(proto ribose padidinau norma)I lauka vedu 4kart.Visus kartus eina didelio.Zodziu vienzarnis😄
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 18:35)
Mano atrodo amzinai nedaedes.Draugas sako badu marinu.Gauna tikrai daugiau nei reikia(proto ribose padidinau norma)I lauka vedu 4kart.Visus kartus eina didelio.Zodziu vienzarnis😄

Priminkit, kuo seriate?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 05, 19:44)
Priminkit, kuo seriate?

Britu premium
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 18:46)
Britu premium

Hm hm, panasu, kad suo nieko neisisavina...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 05, 20:08)
Hm hm, panasu, kad suo nieko neisisavina...

Neseniai nupirkau 15kg maisa..
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 19:14)
Neseniai nupirkau 15kg maisa..

Tai ka dabar, reik susert. As tuo paciu seriu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 05, 20:21)
Tai ka dabar, reik susert. As tuo paciu seriu.

Kazko mandresnio neipirksiu...Sudetys man kosmosas.Bet seip mano akimis suo normalaus sudejimo,bet prie kudesniu.Judrus.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 19:24)
Kazko mandresnio neipirksiu...Sudetys man kosmosas.Bet seip mano akimis suo normalaus sudejimo,bet prie kudesniu.Judrus.

Siaip jis nera blogas, pagal savo kainas net visai neblogas. Kuria rusi imat?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 12 05, 21:24)

Maniškis Brit išvis neėdė.Pakeičiau į Josera Premium su paukštiena.Perku "Keturkojy",gaunasi 2€/kg.Palyginus pigiau,mielai lapnoja.Dabar pirkau kiek brangesnį,su ėriena.Irgi nebrokija.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 12 05, 20:45)
Maniškis Brit išvis neėdė.

Pilna sikna zaliu agurkeliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 05, 22:46)
Pilna sikna zaliu agurkeliu. biggrin.gif

lotuliukas.gif Nežinau ko,bet neėdė...iš tiesų lyginant abu ėdalus,tai Brit man smirda tongue.gif ragaut aišku neteko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 05, 20:26)
Siaip jis nera blogas, pagal savo kainas net visai neblogas. Kuria rusi imat?

https://www.pet24.lt...premium-adult-m Va sita.Maniskis eda viska.Jam tik duok.
http://www.vet1.lt/t...25-kg-2329.html siule ir sitos linijos tipo geras,bet kaina blink.gif Brita eda gerai.Kakis surenkamas.tik va,kad kiek kartu vedu tiek kartu ir s.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 12 05, 21:58)
lotuliukas.gif Nežinau ko,bet neėdė...iš tiesų lyginant abu ėdalus,tai Brit man smirda  tongue.gif ragaut aišku neteko  lotuliukas.gif

Nezinau,bet pirmoji brito pakuote man irgi smirdejo.Sitos kvapas tikrai kitoks.Va kas tikrai smirdejo tai zuvinis edalas..
Atsakyti