Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2016 12 02, 01:35)

..o baisiausia, kad anie gyvena vos puse "normalaus" suns amziaus - 6-8 metelius verysad.gif

Taip,žinau šitai . Labai trumpas jų amžius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 12 02, 11:25)
Taip,žinau šitai . Labai trumpas jų amžius  unsure.gif

Visos didelės ir stambios veislės gyvena trumpiau. Liūdna, bet taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 02, 12:38)
Visos didelės ir stambios veislės gyvena trumpiau. Liūdna, bet taip yra.

mano ryžui jau 10 unsure.gif bet labai tikiuos,kad bus ilgaamžis...nors matosi,kaip sensta nabagas ,iš guolio sunkiai keliasi...vis mąstau,kad biškį mažint porciją reik,-lašinys dedasi...bet dabar kai tuos papildus vartoja,apetitas žvėriškas (ir pilvas apsitvarkė,net nežinau,ar nuo papildų,ar kad kuris laikas gaunu jautienos atliekų nusipirkt) -šuo nuolat alkanas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 12 02, 12:07)
mano ryžui jau 10  unsure.gif bet labai tikiuos,kad bus ilgaamžis...nors matosi,kaip sensta nabagas ,iš guolio sunkiai keliasi...vis mąstau,kad biškį mažint porciją reik,-lašinys dedasi...bet dabar kai tuos  papildus vartoja,apetitas žvėriškas (ir pilvas apsitvarkė,net nežinau,ar nuo papildų,ar kad kuris laikas gaunu jautienos atliekų nusipirkt) -šuo nuolat alkanas  biggrin.gif  doh.gif

Kad šuo alkanas, nereiškia, kad jam to maisto reik smile.gif nėra blogai limituoti.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 02, 15:33)
Kad šuo alkanas, nereiškia, kad jam to maisto reik smile.gif nėra blogai limituoti.

taigi...bet gi gaaaila...nors ir suvoki-kad jam nereik tiek tongue.gif
Reik susiimt abiem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 12 02, 15:31)
taigi...bet gi gaaaila...nors ir suvoki-kad jam nereik tiek  tongue.gif
Reik susiimt abiem  tongue.gif

Ko gaila? biggrin.gif man tai maisto biggrin.gif
Šunų negaila, vartosi kaip koldūnai dabar abu. Taigi sveiki, šiltai guli, šeimininkė myli smile.gif
O tu man priminei pokalbį, kurį šiandien turėjom prie rytinės kavutės bigsmile.gif kaip būna, kai pas močiutę nuvažiuoja anūkai - gi jie visada nevalgę būna ir močiutė visada turi tikslą "atmaitint" anūkus yahoo.gif Nebūk močiute bigsmile.gif
Atsakyti
Skotu deerhound, skirtingai nei irish wolfhound, gyvena 10m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 02, 16:43)
Ko gaila? biggrin.gif man tai maisto biggrin.gif
Šunų negaila, vartosi kaip koldūnai dabar abu. Taigi sveiki, šiltai guli, šeimininkė myli smile.gif
O tu man priminei pokalbį, kurį šiandien turėjom prie rytinės kavutės bigsmile.gif  kaip būna, kai pas močiutę nuvažiuoja anūkai - gi jie visada nevalgę būna ir močiutė visada turi tikslą "atmaitint" anūkus  yahoo.gif Nebūk močiute  bigsmile.gif

jo, pas mus giminėj yra tokia bėda -"visos ligos nuo nedavalgymo" , svarbiausia pavalgyt ir t.t. biggrin.gif ir atrodo storulių nėr...bet va šuniui liūto sprandas jau daros tongue.gif reik gal svert pradėt maistelį,nors neįsivaizduoju,kiek jo turi būt gana rolleyes.gif
Atsakyti
Eilinis Lotos rytas... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
P.s.
Mano šuva kūdas, aš dar ne močiutė. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 12 03, 10:21)
Eilinis Lotos rytas...  biggrin.gif
Kokia grakšti manekenė wub.gif
Taiga tai vis dar prilaiko lašiniuką..

Reik ir man foto įmest.