Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 11 17, 20:46)
Nabagė bobutė...o ten tos kur šunim palutės tiesiamos nesugeria kvapų ?  rolleyes.gif
Sukapsto, sukuičia ir guli šalia palučių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 11 18, 01:01)
Sukapsto, sukuičia ir guli šalia palučių. doh.gif

Ot kokia... tongue.gif keturis akmenis kampuose teks prisiūt biggrin.gif ir papurkšt priemonės , kad sysiotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 11 18, 10:15)
ir papurkšt priemonės , kad sysiotų  mirksiukas.gif
Aha! lotuliukas.gif
Pradžioj mokinam, kad nesysiotų, pabaigoj, kad sysiotų. lotuliukas.gif
Namuose nesišlapina, balų nebūna, tiesiog viskas išvarva po lašą, kai guli atsipalaidavus.

Beje, tas kilimėlis - išsigelbėjimas, puikiai sugėrė, nebuvo drėgmės pojūčio. good.gif Aišku, reiks nuolat skalbt ir skalbt.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 11 18, 14:27)
Aha! lotuliukas.gif
Pradžioj mokinam, kad nesysiotų, pabaigoj, kad sysiotų. lotuliukas.gif
Namuose nesišlapina, balų nebūna, tiesiog viskas išvarva po lašą, kai guli atsipalaidavus.

Beje, tas kilimėlis - išsigelbėjimas, puikiai sugėrė, nebuvo drėgmės pojūčio. good.gif  Aišku, reiks nuolat skalbt ir skalbt.

Tai bent jau išeitį radai 4u.gif tai tavo mažė...bijau ir pagalvot,kas būtų su ryžu... tongue.gif tikriausiai tektų dvigubą kilimėlį tiest tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 11 17, 20:56)
Kaip, kaip?! Gerai!  lotuliukas.gif

Lota jau visiška "kiaurymė". Pavedžioju, po pusvalandžio vėl "varva". Na, senatvė... Ko tik nebandžiau... doh.gif
Šiandien nupirkau mikrofibros kilimėlį voniai, Lotai akivaizdžiai patiko. Jei gerai sugers "lašiukus", užpirksiu daugiau pakaitų, nes skalbti reikia praktiškai kas antrą dieną, antraip kvapelis nepavydėtinas.  unsure.gif
Man tas kvapas jau vaidenasi ir persekioja. Kolegių net klausiau, ar nuo manęs "neneša". Sakė, dar ne... lotuliukas.gif

kokia pažįstama problema.... tik mano jauna dar, bet kažkokia mistika, prie visų jos sveikatos bėdų - gali pusę metų nei lašo ne vietoj nepadaryt, dabar jau kokios trys savaitės tik atsipalaiduoja ir guli baloj... visi guoliukai viskas apsysinta.... plaunu ir plaunu...

išbandžiau sirupą (nepamenu pavadinimo), tabletes incurin, niekas su ja neveikia, šlapimo tyrimas gražus... tai tiesiog prakenti tą momentą ir paskui stebuklingai vėl viskas normalizuojasi.
Tarp kitko sirupėlis mano senoliui padėjo, guolyje balučių nebeliko. Tik niekaip pavadinimo nepamenu.... Jūs kokius nors vaistus bandėt?
aš ten kur ji guli palas tiesiu (apačioj celofanas, viršuj sugeriantis sluoksnis), bet paranoja dėl kvapo irgi yra...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2016 11 22, 10:50)
Jūs kokius nors vaistus bandėt?
Ai, nutylėsiu, nes nė vieni stebuklų nepadarė. Nuo senatvės nieks negydo. unsure.gif
Atsakyti
nu šuo juk irgi žmogus,ir jam kojos sušąla-tai kaip nesysios tongue.gif Galvoju,kad su šaltuoju laikotarpiu tokios problemos turėtų paūmėt...čia bandant rast logišką paaiškinimą tongue.gif
Atsakyti
Viskas logiška. Nors šuo ir ne žmogus, bet vis tiek žinduolis.
Aš dar siečiau su fiziniu krūviu.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 11 22, 20:23)
Viskas logiška. Nors šuo ir ne žmogus, bet vis tiek žinduolis.
Aš dar siečiau su fiziniu krūviu.

Žmogus žmogus lotuliukas.gif maniškis jau beveik kalbėt išmoko rytais lotuliukas.gif
Nu jo...fizinis krūvis irgi logiška... ax.gif
Atsakyti
Amžius, ligos, fizinis aktyvumas, rujos periodai, akmenligė, patinams prostata ir t.t. ir pan.
Kai Graliui būna prasti periodai, tik sukąndu dantis ir džiaugiuos, kad tik tiek. Ir jūs džiaukitės. Kai sysioja yra geriau, negu kaip kad mūsų atveju - nesysioja...
Atsakyti
As labai savo suva didziuojuosi - ismoko s...kt pagal komanda
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 11 22, 18:38)
Ir jūs džiaukitės.
Labiausia džiaugiuosi, kad Lota maža. biggrin.gif
Atsakyti