QUOTE(klopedija @ 2016 11 17, 20:56)
Kaip, kaip?! Gerai!
Lota jau visiška "kiaurymė". Pavedžioju, po pusvalandžio vėl "varva". Na, senatvė... Ko tik nebandžiau...
Šiandien nupirkau mikrofibros kilimėlį voniai, Lotai akivaizdžiai patiko. Jei gerai sugers "lašiukus", užpirksiu daugiau pakaitų, nes skalbti reikia praktiškai kas antrą dieną, antraip kvapelis nepavydėtinas.
Man tas kvapas jau vaidenasi ir persekioja. Kolegių net klausiau, ar nuo manęs "neneša". Sakė, dar ne...
kokia pažįstama problema.... tik mano jauna dar, bet kažkokia mistika, prie visų jos sveikatos bėdų - gali pusę metų nei lašo ne vietoj nepadaryt, dabar jau kokios trys savaitės tik atsipalaiduoja ir guli baloj... visi guoliukai viskas apsysinta.... plaunu ir plaunu...
išbandžiau sirupą (nepamenu pavadinimo), tabletes incurin, niekas su ja neveikia, šlapimo tyrimas gražus... tai tiesiog prakenti tą momentą ir paskui stebuklingai vėl viskas normalizuojasi.
Tarp kitko sirupėlis mano senoliui padėjo, guolyje balučių nebeliko. Tik niekaip pavadinimo nepamenu.... Jūs kokius nors vaistus bandėt?
aš ten kur ji guli palas tiesiu (apačioj celofanas, viršuj sugeriantis sluoksnis), bet paranoja dėl kvapo irgi yra...