Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 10 28, 14:06)
Tu žinok,moterys "padėty" yra kur kas stipresnės ir atsparesnės,nei visos likusios  mirksiukas.gif (nekalbu apie tas, kurios tik lovoj praguli visą nėštumą). Kiek pamenu, ėjau kaip tankas,nei šalčio nebijojau anei kažko... ir supykino viso labo 1 kartą...kartais tik pagal bobučių prisakymus po šaukštą konjako tekdavo išgert ir pagulėt truputį  biggrin.gif
Taigi valkiotis po viešas vietas ir gaudyt bacilų nebūtina, bet tinkamai apsirengus prasivėdint visai neblogai  4u.gif
(ale ot sukėliau paskaitą,kaip leeektorė kokia...  lotuliukas.gif )

Sakai? Nu gal mirksiukas.gif
Jo jo, prasivėdint tai reikia. Praėjo kritinis laikas, dabar jau gerai. Tik va, tas sezonas toks šlykštus dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 28, 16:14)
Sakai? Nu gal  mirksiukas.gif
Jo jo, prasivėdint tai reikia. Praėjo kritinis laikas, dabar jau gerai. Tik va, tas sezonas toks šlykštus dabar smile.gif

tu gi žinai,kaip sakoma...nėra blogo oro,tik prastas apsirengimas mirksiukas.gif

Ok, varau dirbt... gero visom vakaro 4u.gif
man įdomiausia,kaip Pepė reaguos kažkada...įtariu,kad baisi pavydelninkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 10 28, 15:18)
man įdomiausia,kaip Pepė reaguos kažkada...įtariu,kad baisi pavydelninkė  biggrin.gif

Jei bus ką pasakot, papasakosiu smile.gif
Šį savaitgalį praošėm Panevėžy. Nukalėm kelis prizus, išvengėm traumų, pasisvečiavom pas seserį, pasiplepėjom su bendraminčiais, susitikom su keliais forumistais-agilitistais. Nu, visai prasmingai praleistas savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 31, 10:20)
Jei bus ką pasakot, papasakosiu smile.gif
Šį savaitgalį praošėm Panevėžy. Nukalėm kelis prizus, išvengėm traumų, pasisvečiavom pas seserį, pasiplepėjom su bendraminčiais, susitikom su keliais forumistais-agilitistais. Nu, visai prasmingai praleistas savaitgalis smile.gif

Smagu biggrin.gif
Mano sesė irgi Panevėžy mirksiukas.gif tik šuva ne agilitistas... tongue.gif bet šįryt nuo to durno laiko sukiojimo atsikėliau ni svet-ni zaria,tai su Pinkiu smagiai pasikartojom kelias komandas.Bet kai mergos galvoj,tai išsiblaškęs bais biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip gi tie vienetiniai-išskirtiniai laikosi su savo mamkom ? Tylu,ramu,ar žiemos miegu miegat ? biggrin.gif
Savaitgalį buvau išlėkus,vyrukai vieni namuose darė ką norėjo. Tai mano banditas vėl susimušė doh.gif Aišku,mygom buvo išskirtas. Bet man vistiek pikta ant žmonių,kurie vedžiojasi miesto teritorijoj palaidus šunis.
Pasak vyro,pribėgo gerokai didesnis šuva prie Pinkio,lyg bandė leteną ant kupros uždėt,lyg ką-kas čia dabar išsiaiškins...bet staigiai buvo patiestas ant žemės ir prispaustas ... blink.gif
Vyras juokiasi,kad pas senuką "chvatkė" gera,bet man tai beveik nejuokinga... blink.gif o jei pas dičkį būt buvus "chvatkė" gera-kas tada ? blink.gif
Atsakyti
Mano genijus siandien, iseidamas is dog-friendly kavines, isimurijo i stiklines duris, bet taip is sirdies. Toks juokas sueme, vos beissivedziau suni. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 11 15, 14:25)
Mano genijus siandien, iseidamas is dog-friendly kavines, isimurijo i stiklines duris, bet taip is sirdies. Toks juokas sueme, vos beissivedziau suni. biggrin.gif

žioplys biggrin.gif
būna,būna...namie į ką nors atsisukęs eidamas į stalą ar duris įvaro arba užkliūna už ko,nuverčia...gremėzdas biggrin.gif

P.S. o jūs man pasakykit atsilikėlei, tos kavinės pažymėtos būna ? Mano ryžą aišku be šansų būtų vestis,ne todėl,kad jis neprotingas ar agresyvus,bet jei kas kitą šunį atsivestų,tai būtų chana... blink.gif ...nu bet šiaip įdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 15 lapkričio 2016 - 12:37
Cia mano kovinio svajoniu pragulka - sitiek lapu kruvu, ir visas reik suzymet biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 11 15, 12:34)
P.S. o jūs man pasakykit atsilikėlei, tos kavinės pažymėtos būna ? Mano ryžą aišku be šansų būtų vestis,ne todėl,kad jis neprotingas ar agresyvus,bet jei kas kitą šunį atsivestų,tai būtų chana...  blink.gif ...nu bet šiaip įdomu  ax.gif

Yra FB grupe, kurioj surasytos visos friendly. O toje pries pora dienu maciau, kaip labrio misrunas ramiai prie koju po stalu gulejo, kai isvedama is kavines beveisle smulkmena puole ant, jo, tas pradejo bugnyti, bet tokiu bosiuku, kad taures bare dzingsejo. Tai surmulio buvo nemazai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 11 15, 14:42)

Yra FB grupe, kurioj surasytos visos friendly. O toje pries pora dienu maciau, kaip labrio misrunas ramiai prie koju po stalu gulejo, kai isvedama is kavines beveisle smulkmena puole ant, jo, tas pradejo bugnyti, bet tokiu bosiuku, kad taures bare dzingsejo. Tai surmulio buvo nemazai.

oi,nesakyk...dar plius tie dičkiai maišai lapam krauti (bent Kaune,išveža juos,kai prisipildo),kuriuos būtinai reik apm... , o mamka,bjaurybė neleidžia tongue.gif dar konteineriai su smėliuku prie gatvės atsirado-darbų begalės biggrin.gif

maniškis niekada netriukšmauja. Kažkada seniai bandė,buvo nesuprastas,tai liovėsi biggrin.gif
O jei mažiai loja-išvis dėmesio nekreipia. Bet va jei sugalvotų kuris pribėgt (patinas) - tada jau bėda. Ir veiksmas vyktų tyliai doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
čia toms,kas skundžiasi šėrimusi biggrin.gif

http://www.dogheirs....sympathize-with
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 11 15, 10:43)
Nu kaip gi tie vienetiniai-išskirtiniai laikosi su savo mamkom ?
Kaip, kaip?! Gerai! lotuliukas.gif

Lota jau visiška "kiaurymė". Pavedžioju, po pusvalandžio vėl "varva". Na, senatvė... Ko tik nebandžiau... doh.gif
Šiandien nupirkau mikrofibros kilimėlį voniai, Lotai akivaizdžiai patiko. Jei gerai sugers "lašiukus", užpirksiu daugiau pakaitų, nes skalbti reikia praktiškai kas antrą dieną, antraip kvapelis nepavydėtinas. unsure.gif
Man tas kvapas jau vaidenasi ir persekioja. Kolegių net klausiau, ar nuo manęs "neneša". Sakė, dar ne... lotuliukas.gif
Papildyta:
O čia šiaip pažvengimui: http://www.dogheirs....t-getting-stuck
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 11 17, 20:56)
Kaip, kaip?! Gerai!  lotuliukas.gif

Lota jau visiška "kiaurymė". Pavedžioju, po pusvalandžio vėl "varva". Na, senatvė... Ko tik nebandžiau... doh.gif
Šiandien nupirkau mikrofibros kilimėlį voniai, Lotai akivaizdžiai patiko. Jei gerai sugers "lašiukus", užpirksiu daugiau pakaitų, nes skalbti reikia praktiškai kas antrą dieną, antraip kvapelis nepavydėtinas.  unsure.gif
Man tas kvapas jau vaidenasi ir persekioja. Kolegių net klausiau, ar nuo manęs "neneša". Sakė, dar ne... lotuliukas.gif
Papildyta:
O čia šiaip pažvengimui: http://www.dogheirs....t-getting-stuck

Nabagė bobutė...o ten tos kur šunim palutės tiesiamos nesugeria kvapų ? rolleyes.gif
Atsakyti