Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 10 11, 12:15)
Klausimas. Ryžas pastebėjau sunkokai keliasi-matomai sąnariukai paskauda.Kas geriau-paprasčiausi žuvies taukai ar papildai sąnariams ?

Gal būt daug atvejų. Gali būt drėgmė lauke ir sąnarius sukinėja, kaip ir žmonėms, beje. Gali būt, kad sąnariukus skauda, stuburą dėl amžiaus. Gali būt, ir labai realu, jei prasidėjo staigiau, kad erkės sukeltų ligų pasekmė. Ir tuo pačiu ženklas, kad reikia tos ligos ieškot kuo skubiau. Tai čia tiek iš mano kuklios patirties. O tikiu, kad ir daugiau visko gali būt. Ar eksperimentuot su papildais? Nežinau. Aš jų beveik nenaudoju, nes pasitikiu veterinaru ir papildus, vitaminus ir kitą girdau tik kai kraujo tyrimas rodo trūkumą. Nes vitaminų ir papildų perteklius blogiau nei trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 11, 13:11)
Gal būt daug atvejų. Gali būt drėgmė lauke ir sąnarius sukinėja, kaip ir žmonėms, beje. Gali būt, kad sąnariukus skauda, stuburą dėl amžiaus. Gali būt, ir labai realu, jei prasidėjo staigiau, kad erkės sukeltų ligų pasekmė. Ir tuo pačiu ženklas, kad reikia tos ligos ieškot kuo skubiau. Tai čia tiek iš mano kuklios patirties. O tikiu, kad ir daugiau visko gali būt. Ar eksperimentuot su papildais? Nežinau. Aš jų beveik nenaudoju, nes pasitikiu veterinaru ir papildus, vitaminus ir kitą girdau tik kai kraujo tyrimas rodo trūkumą. Nes vitaminų ir papildų perteklius blogiau nei trūkumas.

supratau. Ne,ne staiga prasidėjo. Sensta bachūras unsure.gif
Vadinasi,gaus lašišų taukų. Šitie tikrai niekam nepakenks,ypač tokį bjaurų rudenį.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 10 11, 13:15)
labs ryts,šunų mamkos.

Klausimas. Ryžas pastebėjau sunkokai keliasi-matomai sąnariukai paskauda.Kas geriau-paprasčiausi žuvies taukai ar papildai sąnariams ?

P.S. Vaistai trydelei sureguliuti veikia. Bet nuo 10 d. kurso susilaikiau,nes visur parašyta tik apie 5 d. Pasilikau sekančiam užėjimui. ax.gif

Zadejau jusu klaust del vaistuku.As dar nepirkau.Nors maniskis neviduriuoja.
Atsakyti
Pastebejau, kad maniskis labai kasosi...parazitu neiziuriu, vaiksto dar vis su tuo Foresto antkakliu....gal alergija kokia sakau...? Bet kaip zinoti nuo ko, jei apart savo sauso maisto nuo stalo vis duoneliauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 10 21, 07:37)
Pastebejau, kad maniskis labai kasosi...parazitu neiziuriu, vaiksto dar vis su tuo Foresto antkakliu....gal alergija kokia sakau...? Bet kaip zinoti nuo ko, jei apart savo sauso maisto nuo stalo vis duoneliauja ax.gif

Pirmiausia reikia galvot, gal aiškiai atsimeni, kada prasidėjo - gal kažkas keitėsi (sausiako rūšis, skalbimo milteliaiar dar kas).
Atimti viską, kas šalia sauso. Kramtalus įvairius irgi. Ir stebėt, ar mažėja. Jei ne, žiūrėt plačiau - gal sausiakas netinka, gal skalbikliai, kuriais plauni guolį, net valiklis koks nors parketui - irgi gali būti. Gali būt nuo žolės lauke, jei bėrimai tik ant pilvo.
Alergeną rast nėr lengva, tik atmetimo funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 21, 08:25)
Pirmiausia reikia galvot, gal aiškiai atsimeni, kada prasidėjo - gal kažkas keitėsi (sausiako rūšis, skalbimo milteliaiar dar kas).
Atimti viską, kas šalia sauso. Kramtalus įvairius irgi. Ir stebėt, ar mažėja. Jei ne, žiūrėt plačiau - gal sausiakas netinka, gal skalbikliai, kuriais plauni guolį, net valiklis koks nors parketui - irgi gali būti. Gali būt nuo žolės lauke, jei bėrimai tik ant pilvo.
Alergeną rast nėr lengva, tik atmetimo funkcija.

Zinok, kad berimu kaip ir nera niekur...tiesiog kasosi ir tiek...tai pirma mintis buvo, gal blusu turi, nu bet nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 10 21, 10:00)
Zinok, kad berimu kaip ir nera niekur...tiesiog kasosi ir tiek...tai pirma mintis buvo, gal blusu turi, nu bet nerandu  ax.gif

Tada tinka ankstesnis pasakymas smile.gif
Atsakyti
bliam,šuva užkniso. Netoliese kažkur merga kvepianti, tai toks jau visas kaip ant adatų...nuo durų iki kelių su ilgesingais atodūsiais...laukan išėjus lekia kaip raketa uostydamas, tysa, užlipau netyčia ant kojos tai dar balsą pakėlė...neėda antrą dieną-nu ir tegu kūdinas zaraza,ir taip per storas daros biggrin.gif
Šiandien ryte kai ponaitis nosį užsuko,visą ėdalą iš bliūdo iškračiau ir žinokis.Vakare irgi tas pats bus,jei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 10 28, 13:03)
bliam,šuva užkniso. Netoliese kažkur merga kvepianti, tai toks jau visas kaip ant adatų...nuo durų iki kelių su ilgesingais atodūsiais...laukan išėjus lekia kaip raketa uostydamas, tysa, užlipau netyčia ant kojos tai dar balsą pakėlė...neėda antrą dieną-nu ir tegu kūdinas zaraza,ir taip per storas daros  biggrin.gif
Šiandien ryte kai ponaitis nosį užsuko,visą ėdalą iš bliūdo iškračiau ir žinokis.Vakare irgi tas pats bus,jei ką  smile.gif

Ai, tegul kūdinas. Mano Graliui jau praėjo kaimynkos ruja. Šįkart ramiau, matyt, kaimynka sensta biggrin.gif
Kai toks ruduo, tai ritinėjamės namie. Retai su šunimis išeinu į lauką, MB dabar dažniau vežasi į treniruotę ar išeina į lauką. Aš nenoriu sušalt ar gripo pasigaut, nes negaliu jokių vaistų biggrin.gif tai ir krutinuos tik namie dažniausiai, orai šlykštūs. Laukiu žiemos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 28, 14:09)
Ai, tegul kūdinas. Mano Graliui jau praėjo kaimynkos ruja. Šįkart ramiau, matyt, kaimynka sensta biggrin.gif
Kai toks ruduo, tai ritinėjamės namie. Retai su šunimis išeinu į lauką, MB dabar dažniau vežasi į treniruotę ar išeina į lauką. Aš nenoriu sušalt ar gripo pasigaut, nes negaliu jokių vaistų biggrin.gif tai ir krutinuos tik namie dažniausiai, orai šlykštūs. Laukiu žiemos  4u.gif

tai jei su mano 32 kg lekiu kai raketa,tavo 60 kg tikriausiai dar galėtų ir panešt lotuliukas.gif
Šalta...ir lepūnėliui kartais matos,kad nejauku. Per darganas stengiaus bent kuprą apsaugot nuo lietaus su liemene...
tai tikriausiai sveikint reik mirksiukas.gif 4u.gif
o žiema...dar klausimas,ar nebus tas bjaurus užsitęsęs ruoduo per visą žiemos sezoną... huh.gif

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 10 28, 13:42)
tai jei su mano 32 kg lekiu kai raketa,tavo 60 kg tikriausiai dar galėtų ir panešt  lotuliukas.gif

Nea, Gralis nesitampo tiek. Nuo pat mažens neleidom, nes kažkada galvojom, kad tikrai prireiks smile.gif Pepė tamposi daugiau. Bet ji ne tiek jėgos turi. O dėl mano baimių - čia mano pačios šiek tiek bėdos yra. Perdėtai save saugot dabar smile.gif va, vis galvoju - o jei timptelės ką pamatę biggrin.gif paranojikė nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 28, 14:50)
Nea, Gralis nesitampo tiek. Nuo pat mažens neleidom, nes kažkada galvojom, kad tikrai prireiks smile.gif Pepė tamposi daugiau. Bet ji ne tiek jėgos turi. O dėl mano baimių - čia mano pačios šiek tiek bėdos yra. Perdėtai save saugot dabar smile.gif va, vis galvoju - o jei timptelės ką pamatę biggrin.gif paranojikė  nestuke.gif

tai pliusas,kai nuo mažens šunį augini...aš kai pagalvoju,kad ryžas ir taip labai protingas šuo,jei nuo 7 metų amžiaus nesunkiai prisitaikė. Jei būčiau pasistengus, gal ir visai kietas bičas būt patapęs, bet ir laiko stoka, ir amžius, o svarbiausiai tinginystė... tongue.gif bet kaip paprastas namų šuo jis mane tenkina, o į smulkmenas nekreipiam dėmesio.
Tu žinok,moterys "padėty" yra kur kas stipresnės ir atsparesnės,nei visos likusios mirksiukas.gif (nekalbu apie tas, kurios tik lovoj praguli visą nėštumą). Kiek pamenu, ėjau kaip tankas,nei šalčio nebijojau anei kažko... ir supykino viso labo 1 kartą...kartais tik pagal bobučių prisakymus po šaukštą konjako tekdavo išgert ir pagulėt truputį biggrin.gif
Taigi valkiotis po viešas vietas ir gaudyt bacilų nebūtina, bet tinkamai apsirengus prasivėdint visai neblogai 4u.gif
(ale ot sukėliau paskaitą,kaip leeektorė kokia... lotuliukas.gif )
Atsakyti