Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 09 22, 19:43)
Apie kapsules negirdėjau, bet mažu čia kalba apie gumytės uždėjimą ? g.gif

Nea.Sakė savo jorkui duoda 1/2 kapsulės.Neatsiminė pavadinimo,o aš niekur nerandu...tipo padeda...nu pasigausiu gal kada tą moterytę... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 09 22, 20:24)
Nea.Sakė savo jorkui duoda 1/2 kapsulės.Neatsiminė pavadinimo,o aš niekur nerandu...tipo padeda...nu pasigausiu gal kada tą moterytę... rolleyes.gif

Geriami vaistai nuo karpų? Nesu tokių girdėjus net žmonėms...
Gal yra geriamų tabletikių, kad proto daugiau būtų? smile.gif
Juokauju, aišku smile.gif
Ne beveislis, bet giriuosi smile.gif Kairėj pusėj 2010 metų sausis, dešinėj - 2016 metų rugsėjis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 22 rugsėjo 2016 - 19:32
QUOTE(Agnnyte @ 2016 09 22, 20:31)
Geriami vaistai nuo karpų? Nesu tokių girdėjus net žmonėms...
Gal yra geriamų tabletikių, kad proto daugiau būtų? smile.gif
Juokauju, aišku smile.gif
Ne beveislis, bet giriuosi smile.gif Kairėj pusėj 2010 metų sausis, dešinėj - 2016 metų rugsėjis 

Nu proto tablietkos neprideda biggrin.gif O nuo karpų aš pati geriamus homeopatinius vartojau.Padėjo.Pinkiui tie patys - ne.Arba daugiau kantrybės reikėjo.Man nunyko per 2 mėn.
Gražus pagyrų objektas wub.gif
Atsakyti
Čia Gralis?

Tokiu vaikišku snukeliu atrodo. Pala, ar čia dar vieną įsigijot dabar?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2016 09 22, 20:49)
Čia Gralis?

Tokiu vaikišku snukeliu atrodo. Pala, ar čia dar vieną įsigijot dabar?

Kairėj Gralis. Tai mūsų pirma nuotrauka kartu. Joje jam 2,5 mėnesio. Čia ta diena, kai atvažiavom pasiimt jo pas veisėją smile.gif
Dešinėj 1,5 mėnesio amžiaus Gralio dukra. Ne, neįsigijom. Bet kaifuoju nuo jos. Įtariu, augs tėvo kopija visom prasmėm.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 09 22, 19:53)
Kairėj Gralis. Tai mūsų pirma nuotrauka kartu. Joje jam 2,5 mėnesio. Čia ta diena, kai atvažiavom pasiimt jo pas veisėją smile.gif
Dešinėj 1,5 mėnesio amžiaus Gralio dukra. Ne, neįsigijom. Bet kaifuoju nuo jos. Įtariu, augs tėvo kopija visom prasmėm.

Tai kairėj supratau, kad Gralis kūdikystėje , pagalvojau, kad palygini tada ir dabar, bet paskui atidžiau įsižiūrėjau - kažko labai vaikiškas snukutis.
Nors keista Gralis 2,5 mėn atrodo mažesnis, nei dukra 1,5.

Man labai gražūs tigrinės kailių spalvos šunys. wub.gif Man atrodo ir kitose veislėse pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2016 09 22, 20:57)
Tai kairėj supratau, kad Gralis kūdikystėje , pagalvojau, kad palygini  tada ir dabar, bet paskui atidžiau įsižiūrėjau - kažko labai vaikiškas snukutis.
Nors keista Gralis 2,5 mėn atrodo mažesnis, nei dukra 1,5.

Man labai gražūs tigrinės kailių spalvos šunys. wub.gif  Man atrodo ir kitose veislėse pasitaiko.

Dydis nuotraukoj kiek apgaulingas. O be to, normalu, kad šuniukų dydis priklauso nuo vados dydžio. Gralis augo su dar 9 broliais ir seserimis, o šita mazgė turi tik dvi seseris, todėl visos trys auga kaip koldūnės smile.gif

Tigrinė spalva yra gan dažna įvairiose veislėse.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 09 22, 19:24)

Ir čia parašykit, nes įdomu kažkaip smile.gif
Atsakyti
Kėliau kitam tinklapin foto, tai galvoju, ir čia užnešiu smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

va ir gėlytė vietoj balionėlio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra Beauceron: 23 rugsėjo 2016 - 03:18
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 09 22, 21:05)
Ir čia parašykit, nes įdomu kažkaip  smile.gif

Gavau. Vadinasi Profolance. Bet visagalis Googlas apie tai nieko nesako rolleyes.gif

Labai šaunios nuotraukos,Andra !
Atsakyti
Pasitaisau. Nes suklaidino. Atnešė dėžutės nuotrauką. ProfilaxCel. Reiks pabandyt,pasiteiravus vaistinėj.Nors aprašyme skirtas profilaktikai,bet ta,kuri bandė,sakė jog karpos nudžiūva ir nutrupa.
Kaip gyvos ? Tiksliau,kaip šunėkai laikosi ? Maniškiui vėl trydos periodas...beveik kasryt šiufeliuoju doh.gif
Atsakyti
sveikos,
turim nauja augintine ir iskart turiu beda, gal kuri susiduret: pasiemem ja gyvenimui voljere, bet ji tikra svaruole - nieko voljere nedaro, laukia kol kas isves. na kai bunu namie tai galiu ir isvesti, bet vyras nevedzios tikrai, o as savaitgaliais beveik visuomet bunu isvaziavus. kaip ipratinti prie to voljero? ar tiesiog nevedzioti, vis tiek nekur desis?
Atsakyti