Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Axelis jėgiškai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Kerpena @ 2016 09 13, 08:20)
Asmeniškai mane labai žavi, kurie myli šunis, kaip kompanijonus, draugus, kurie sportuoja ar kitaip su jais  užsiima. Bet pati per 4 metus, kuriuos jau Luna gyvena pas mus netapau tokia. Ir man būtų geriau, jei šuo turėtų vietą kažkur ne mano namuose, o dar geriau jo visai nebūtų.
Manau, kad namie laikomas namie šuo turėtų būti išauklėtas ir paklusnus ir mane labiausiai  mano situacijoje erzina, kad mano šeimos nariai, per kuriuos tas šuo atsirado, dažnai nori tik pasiimti tą maloniąją šuns buvimo pusę, bet nelabai nori tos kitos, tai šuo ir yra toks tik pusiau išauklėtas. Kiek nuo manęs priklauso, stengiuosi auklėti, laikytis pastovios tvarkos,  bet suprantu, kad norėdama pasiekti daugiau, turėčiau pati vedžioti ir užsiimti daugiau, o to visiškai nenoriu. Be to dar turiu nuolat kentėti "plaukuotus" namus, nes tikrai nei vienas pastebėjęs, kad kampuose "voliojasi šunys" papildomą kartą neprasiurbia namų.

Todėl ir aiškinti ką nors tėvams ar dar kam nors, kad pakeisčiau jų nuomonę apie šunis, nesijaučiu pajėgi. O nuolatinius tėvų priekaištus apie tai, kokie mes bepročiai, kad įsitaisėm šunį, irgi tenka man atlaikyti, nes mano vyrui tai nedrįsta sakyti. smile.gif

Gal bėda yra tobulumo siekime? Maniškis irgi ne profesorius,nors ir tikrai protingas,bet būna užsiožiuoja...na ir ką...aš suprantu,kad norint iš jo kažką padaryt,reikia užsiimt,ir ne vieną valandą.Nu nėr laiko,nebėr ir noro,todėl džiaugiuos tokiu,koks yra rolleyes.gif
Tvarka? Kai namie gyvūnas,kokia ten tvarka...nesugaudysi visų skraidančių plaukelių ir dulkelių.O ar reikia ? rolleyes.gif Nu guli trys plaukai kampe-ir ką? Lai guli,ryte kaip visada praskrisiu ant šluotos-tfu,šepečio su drėgnu skuduru ir bus gerai rolleyes.gif lotuliukas.gif

Šiaip priekaištautojam reikėtų jų pačių reikalus primint - lai svetimais nesirūpina mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 09 13, 10:27)
Axelis jėgiškai atrodo  thumbup.gif
Gal bėda yra tobulumo siekime? Maniškis irgi ne profesorius,nors ir tikrai protingas,bet būna užsiožiuoja...na ir ką...aš suprantu,kad norint iš jo kažką padaryt,reikia užsiimt,ir ne vieną valandą.Nu nėr laiko,nebėr ir noro,todėl džiaugiuos tokiu,koks yra  rolleyes.gif

Tobulumo siekimas (ar bent jau noras judėti link jo) yra daugumos mėgėjiškų ir profesionalių užsiėmimų motyvacijos variklis.
Jei žmogų vargina plaukai, tai normalu. Ir, jei šuo atsirado ne jo iniciatyva, netgi labai suprantama. Kažką gali varginti ir seilės, įsivaizduojamos blusos, erkės ar net šūdukai kampuose. O norėt, kad šuo būtų bent minimaliai valdomas irgi normalu. Ir tikėtis, kad vaikai, kurie užsimanė šuns, tuo nors kiek rūpinsis... Na, optimistiška, bet irgi realu smile.gif juk nereikalaujama, kad tas šuo laimėtų dailiojo rašymo konkursą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 09 13, 10:39)
Tobulumo siekimas (ar bent jau noras judėti link jo) yra daugumos mėgėjiškų ir profesionalių užsiėmimų motyvacijos variklis.
Jei žmogų vargina plaukai, tai normalu. Ir, jei šuo atsirado ne jo iniciatyva, netgi labai suprantama. Kažką gali varginti ir seilės, įsivaizduojamos blusos, erkės ar net šūdukai kampuose. O norėt, kad šuo būtų bent minimaliai valdomas irgi normalu. Ir tikėtis, kad vaikai, kurie užsimanė šuns, tuo nors kiek rūpinsis... Na, optimistiška, bet irgi realu smile.gif juk nereikalaujama, kad tas šuo laimėtų dailiojo rašymo konkursą smile.gif

Šuva ir pas mane atsirado nelauktai-netikėtai tongue.gif netgi baimių turėjau ohoho kiek...bet nuo to jis ne mažiau mylimas wub.gif
Dėl vaikų rūpinimosi...kiek žinau atvejų - rūpinasi max savaitę... lotuliukas.gif
Seilės iš patirties geriausiai matosi ant juodų vyro treningų lotuliukas.gif
O auklėjamas...kaip ir kiekvienas šeimos narys. Ups...dabar jau vienas...žodž, vyrija pas mane gauna paskaitų lotuliukas.gif Bet juk kai labai sureikšmini kiekvieną menkniekį, sunkoka pasidaro gyvent ? rolleyes.gif - aš apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kraunu keletą vaizdų iš šio savaitgalio fiestos Panevėžy smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

O čia vaizdelis, kas būna, kai šuo užmiršta, ko išėjo į aikštelę, "nesusirenka" kojų ir gaunasi taip, kaip gaunasi lotuliukas.gif P.S. traumų nebuvo, šuo sveikas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Paskutine foto neikainojama biggrin.gif Hahaha, kaip ryza mini kengura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 09 13, 14:57)
Paskutine foto neikainojama biggrin.gif Hahaha, kaip ryza mini kengura biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
po savaitgalio Pinkio fiziomordijos biggrin.gif

rytinis pasivaikščiojimas

user posted imageхостинг картинок

reik ir žolės užkąst biggrin.gif

user posted imageфотохостинг бесплатно
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 13 rugsėjo 2016 - 17:12
QUOTE(Agnnyte @ 2016 09 13, 05:36)
Tai mes tavęs sulauksim kada nors pas save varžybose, ar taip ir skinsi laurus tik užjūriuose? smile.gif

Cha cha...mums iki lauru skinimo dar mokytis, mokytis ir dar karta mokytis... jis per kontaktus skraido, o as paskui ji ir siaip nespeju lotuliukas.gif mes tik ziurovus linksminam. Dar kol kas oficialiai ir nepradejom varzytis. Siemet jau i Lietuva tik keliom dienom turbut nuskrisiu tad nepasirodysim dviese, bet galvoju kita pavasari su masina vaziuoti porai savaiciu tai gal nutaikysim i kokias varzybas ar LT ar Lavijoj g.gif kada siaip LT sezonas atsidaro? Nes po to vel bent porai metu kelione su suniu atkris, nes i magistra ruosiuosi.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2016 09 13, 20:12)
Cha cha...mums iki lauru skinimo dar mokytis, mokytis ir dar karta mokytis... jis per kontaktus skraido, o as paskui ji ir siaip nespeju lotuliukas.gif mes tik ziurovus linksminam. Dar kol kas oficialiai ir nepradejom varzytis. Siemet jau i Lietuva tik keliom dienom turbut nuskrisiu tad nepasirodysim dviese, bet galvoju kita pavasari su masina vaziuoti porai savaiciu tai gal nutaikysim i kokias varzybas ar LT ar Lavijoj g.gif kada siaip LT sezonas atsidaro? Nes po to vel bent porai metu kelione su suniu atkris, nes i magistra ruosiuosi.

Lietuvoj sezonas vyksta visus metus - yra klubų, rengiančių varžybas ir žiemą. Pas latvius - irgi.
Atsakyti
Tylu temulkoj,įdedu juokingų marmūzyčių biggrin.gif

http://www.resharewo...atching-treats/
Atsakyti
Panos,klausimuks. Ant Pinkio kojos yra karpa. Nuolat zulina,graužia-nu neina sužiūrėt. Vietinis veterinaras žino tik vieną išeitį-nupjaut. Tačiau dabar išgirdau,kad yra kažkokios tai kapsulės nuo karpų - gal kuri žinot pavadinimą ?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 09 22, 11:33)
Panos,klausimuks. Ant Pinkio kojos yra karpa. Nuolat zulina,graužia-nu neina sužiūrėt. Vietinis veterinaras žino tik vieną išeitį-nupjaut. Tačiau dabar išgirdau,kad yra kažkokios tai kapsulės nuo karpų - gal kuri žinot pavadinimą ?

Apie kapsules negirdėjau, bet mažu čia kalba apie gumytės uždėjimą ? g.gif
Atsakyti