Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Jus kazka ne taip supratot is mano posto.Dzekas besirazydamas krito nuo guolio.Matyt jam pasirode,kad is lovos😁Reakcija gera buvo.

Atsakyti

Jus kazka ne taip supratot is mano posto.Dzekas besirazydamas krito nuo guolio.Matyt jam pasirode,kad is lovos😁Reakcija gera buvo.

Gal tikrai ne taip supratau.Bet kai mano patirtis su erkėmis ne kokia,tai ir supanikavau.Prieš gerus 17 metų turėjome koker spanielį.Ėjome su juo per kiemą,šuo šoko per laistymo žarną ir nugriuvo,nesikelia.Galinės kojukės visai nelaiko,kaip paraližuotos.Staigiai iškviečiau vetą,tas atlėkė,apžiūrėjo,vaistų prileido.Ir pasakė,gerai,kad nieko nekaikėt,nes čia nauja liga,labai sparčiai plintanti LT.O kaimynų šuo taip ir numirė.

Setas jau du kartus gydytas.

Ai,nepyk,nervų kamuolys ir tryda,kas liečia augintinius.

Atsakyti

Viskas gerai😃Dzekiuj suduota Bravecto tablete...Tikiuos pagelbes

Atsakyti
juokas juokais, bet mano senučiukas kartais apvirsta už ko užsikabinęs...ir juokas, ir graudu, bet nieko stebėtino - 14 metų, sąnariukai nusilpę, kojeles skaudena. Kitą kartą net vedžiojant patrauki, kad nelįstų prie kokio šūduko - o šuva kivinkst ant šono doh.gif
Vienąkart kaime kakot griovin lipo...žvengiau balsu, kai aukštielnikas nusiraitė, bet iš tikro tai labai gaila unsure.gif
Atsakyti

Vat kakot ar sysiot kartais tokiu pozu ir nepatogiu vietu sumasto..Juokingiausia kakoja,o priekyje dar bando kažka suuost..Lyg nespes..Kažkaip posakis,kad šuo šikdamas neloja kaip ir neteisingas..😁

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokdariai mūsų...senolis prisigalvoja, jei yra reikalų-šikteli vienoj vietoj spirą, paskiau kitoj... blink.gif ir lakstau paskui carą su maišiukais blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 30, 11:42)
šuo šoko per laistymo žarną
lotuliukas.gif Juokas pro ašaras.

Šiandien su Mersi ėjom Šilainių kiemais. Vienoj vietoj, žiūru, vandens klanai ir kažkoks neaiškus šniokštimas. Mersi pradeda "protestuot", aš tempiu pirmyn. Pasirodo, laukan išmesta "galinga" žarna, iš rūsio pumpuoja vandenį. Vos priverčiau per tą žarną peršokt, supanikavo nuo to šniokštimo. O paskui kad nešė kudašių... doh.gif
Tai nežinau, nežinau... kaip seksis atlaikyti pajūrio "simfoniją". Nupirkau calmatonine kapsulių, "keturkojo" darbuotoja patarė. O vet. klinikoj prirekomendavo visko, net cerukalio (čia vaistas žmonėms nuo pykinimo po chemoterapijos).
O palikti šunų "darželyje" irgi nenorėčiau, stresuos ne mažiau.
Atsakyti
Vienąkart palikta, išduota...tai dabar didžiausias stresas būtų visoki viešbutėliai ir darželiai rolleyes.gif
Atsakyti

Tas šikaliojimas uzknisa.Čia kasniukas,ten kasniukas...🤣O kakis kaip ant siulo pakimba🤣Tada nei juoktis nei verkt🤣

Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2020 07 31, 23:40)
<p>Tas šikaliojimas uzknisa.Čia kasniukas,ten kasniukas...🤣O kakis kaip ant siulo pakimba🤣Tada nei juoktis nei verkt🤣</p>

Žirklutes reik nešiotis biggrin.gif
Atsakyti

Joo.Vauzdas turetu but topinis.Nukerpi ir iskart i maisiuka🤣

Atsakyti

Vakar vakare vaikstom su Dzeku

Ir kazkas kieme saukia RIMAI,RIMAI.Džekas su kiekvienu kartu atsisuka ir dairos...Matyt jam atrodo,kad saukia ji😁

Atsakyti