Jus kazka ne taip supratot is mano posto.Dzekas besirazydamas krito nuo guolio.Matyt jam pasirode,kad is lovos😁Reakcija gera buvo.
Jus kazka ne taip supratot is mano posto.Dzekas besirazydamas krito nuo guolio.Matyt jam pasirode,kad is lovos😁Reakcija gera buvo.
Gal tikrai ne taip supratau.Bet kai mano patirtis su erkėmis ne kokia,tai ir supanikavau.Prieš gerus 17 metų turėjome koker spanielį.Ėjome su juo per kiemą,šuo šoko per laistymo žarną ir nugriuvo,nesikelia.Galinės kojukės visai nelaiko,kaip paraližuotos.Staigiai iškviečiau vetą,tas atlėkė,apžiūrėjo,vaistų prileido.Ir pasakė,gerai,kad nieko nekaikėt,nes čia nauja liga,labai sparčiai plintanti LT.O kaimynų šuo taip ir numirė.
Setas jau du kartus gydytas.
Ai,nepyk,nervų kamuolys ir tryda,kas liečia augintinius.
juokas juokais, bet mano senučiukas kartais apvirsta už ko užsikabinęs...ir juokas, ir graudu, bet nieko stebėtino - 14 metų, sąnariukai nusilpę, kojeles skaudena. Kitą kartą net vedžiojant patrauki, kad nelįstų prie kokio šūduko - o šuva kivinkst ant šono
Vienąkart kaime kakot griovin lipo...žvengiau balsu, kai aukštielnikas nusiraitė, bet iš tikro tai labai gaila
Vienąkart kaime kakot griovin lipo...žvengiau balsu, kai aukštielnikas nusiraitė, bet iš tikro tai labai gaila
juokdariai mūsų...senolis prisigalvoja, jei yra reikalų-šikteli vienoj vietoj spirą, paskiau kitoj... ir lakstau paskui carą su maišiukais
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 30, 11:42)
šuo šoko per laistymo žarną
Juokas pro ašaras.Šiandien su Mersi ėjom Šilainių kiemais. Vienoj vietoj, žiūru, vandens klanai ir kažkoks neaiškus šniokštimas. Mersi pradeda "protestuot", aš tempiu pirmyn. Pasirodo, laukan išmesta "galinga" žarna, iš rūsio pumpuoja vandenį. Vos priverčiau per tą žarną peršokt, supanikavo nuo to šniokštimo. O paskui kad nešė kudašių...
Tai nežinau, nežinau... kaip seksis atlaikyti pajūrio "simfoniją". Nupirkau calmatonine kapsulių, "keturkojo" darbuotoja patarė. O vet. klinikoj prirekomendavo visko, net cerukalio (čia vaistas žmonėms nuo pykinimo po chemoterapijos).
O palikti šunų "darželyje" irgi nenorėčiau, stresuos ne mažiau.
Vienąkart palikta, išduota...tai dabar didžiausias stresas būtų visoki viešbutėliai ir darželiai
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2020 07 31, 23:40)
<p>Tas šikaliojimas uzknisa.Čia kasniukas,ten kasniukas...🤣O kakis kaip ant siulo pakimba🤣Tada nei juoktis nei verkt🤣</p>
Žirklutes reik nešiotis