Nes kaime atostogaujam. Nusprendžiau šuns neoperuot, pernelygdidelė nesėkmės tikimybė, žiūrint į jo sveikatą... nebent dar po atostogų reiks nuvesti rimtesniam specui dėl nuomonės.
Mersi vakar sulaukė "pusseserės" Meškės (grįžo Kūdikis atostogų). Naktį abi po mano lova darė "festivalį". Kažką per miegus girdėjau, bet nesuvokiau, kad po lova, maniau, koridoriuj.
Perdziuvo bekabant😁Ryta juokiaus is Dzeko balsu.Prieinu ryta jis patenkitas guolyje..Labas rytas mamka😀Razosi tipo...Ir tik staiga....krenta nuo guolio(kokiu 4 cm)Akyse panika...Kojos kabaldojas kaip pas vezli..😁 Dar viena ryta buvau Dzeka darze pamirsus...Ryta isvedziau.Sakau pomidoru paskinsiu.Palikau vyruka uz avietyno...pasiskinu pomidoru ir namo...Prie namo kampo prisiminiau,kad Dzekas uz avieciu sedi😁
o ką - pats nepareina ?
Pinkis grįžęs iš kaimo susigalvojo, kad miegos prilipęs prie miegamo durų, ne guoly...o kai priekurtis, negirdi, kai kas naktį tūlikan eina...tai vis užvirstu ant šuns, o tas baisiausiai persigąsta žodž, tenka dar ir paguost žiopliuką
I buta sunkiai..O seip nezinau ka but dares suprates,kad palikau.
Staigiai pas vetus.Šitas nepaėjimas ir kritimas nuo kojų vienas iš babezijozės požymis.Duok, dieve,kad aš klystu.Bet kiek esu mačiusi ant savo šunų, šita liga prasidėjo būtent taip.Ir čia jau ne pirminiai, o antriniai požymiai.Taip,kad nedelsk.