Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

https://radikal.ru/video/5MipcmK8t1r
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2020 07 16, 09:45)
Smagu girdėti, kad sveiksta  4u.gif
Nes kaime atostogaujam. Nusprendžiau šuns neoperuot, pernelygdidelė nesėkmės tikimybė, žiūrint į jo sveikatą... nebent dar po atostogų reiks nuvesti rimtesniam specui dėl nuomonės.  rolleyes.gif
Taip, pilnai suprantama. Taigai gerai būtų nuo dantų susidariusius akmenis nuimti. Bet irgi nesiimam to, dėl didelės rizikos... unsure.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2020 07 16, 17:40)
Geras biggrin.gif Super medžioklė thumbup.gif
Atsakyti

Idomu,i jei kas islystu bekasant😃

Atsakyti
Pinkis grįžo po atostogų kaime...petnešos nebesusisega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Susitrauke😁

Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2020 07 28, 00:58)
<p>Susitrauke😁</p>

aha...nuo kabėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2020 07 27, 23:58)
Susitrauke😁

QUOTE(lututė @ 2020 07 28, 08:18)
aha...nuo kabėjimo  biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mersi vakar sulaukė "pusseserės" Meškės (grįžo Kūdikis atostogų). Naktį abi po mano lova darė "festivalį". Kažką per miegus girdėjau, bet nesuvokiau, kad po lova, maniau, koridoriuj. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smaginosi mergičkos.A ką jom - jaunystėla durnystėla biggrin.gif
Atsakyti

Perdziuvo bekabant😁Ryta juokiaus is Dzeko balsu.Prieinu ryta jis patenkitas guolyje..Labas rytas mamka😀Razosi tipo...Ir tik staiga....krenta nuo guolio(kokiu 4 cm)Akyse panika...Kojos kabaldojas kaip pas vezli..😁  Dar viena ryta buvau Dzeka darze pamirsus...Ryta isvedziau.Sakau pomidoru paskinsiu.Palikau vyruka uz avietyno...pasiskinu pomidoru ir namo...Prie namo kampo prisiminiau,kad Dzekas uz avieciu sedi😁

Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2020 07 28, 23:50)
<p>Perdziuvo bekabant😁Ryta juokiaus is Dzeko balsu.Prieinu ryta jis patenkitas guolyje..Labas rytas mamka😀Razosi tipo...Ir tik staiga....krenta nuo guolio(kokiu 4 cm)Akyse panika...Kojos kabaldojas kaip pas vezli..😁  Dar viena ryta buvau Dzeka darze pamirsus...Ryta isvedziau.Sakau pomidoru paskinsiu.Palikau vyruka uz avietyno...pasiskinu pomidoru ir namo...Prie namo kampo prisiminiau,kad Dzekas uz avieciu sedi😁</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ką - pats nepareina ?
Pinkis grįžęs iš kaimo susigalvojo, kad miegos prilipęs prie miegamo durų, ne guoly...o kai priekurtis, negirdi, kai kas naktį tūlikan eina...tai vis užvirstu ant šuns, o tas baisiausiai persigąsta tongue.gif žodž, tenka dar ir paguost žiopliuką biggrin.gif
Atsakyti

I buta sunkiai..O seip nezinau ka but dares suprates,kad palikau.

Atsakyti

I buta sunkiai..O seip nezinau ka but dares suprates,kad palikau.

Staigiai pas vetus.Šitas nepaėjimas ir kritimas nuo kojų vienas iš babezijozės požymis.Duok, dieve,kad aš klystu.Bet kiek esu mačiusi ant savo šunų, šita liga prasidėjo būtent taip.Ir čia jau ne pirminiai, o antriniai požymiai.Taip,kad nedelsk.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 liepos 2020 - 06:13