Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 08 25, 16:12)
Jau jau. .ir pasivaikščiot buvo,bet ėjom tik pusę kelio,pasiūlius mielai apsisuko namo.Tikėkimės,kad atsikapstys,ačiū.
Ryt bus aiškiau,bet baimės apturėjau sočiai... unsure.gif

Na, kaip jus siandien ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 08 26, 07:55)
Na, kaip jus siandien  ax.gif  ?

Ačiū,kaip diena ir naktis nuo vakar.Bijojau ryte,kad bus tas pats,bet nors kol kas ir ne erelis,bet jau ir atsikėlė normaliai,ir pasirąžė,ir net žaislą atsinešė.Ruošiamės į kliniką vaistų išsirašyt rolleyes.gif
Tik tą vietą graužia,kur kateterį statė,bet manau praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 26, 10:32)
Ačiū,kaip diena ir naktis nuo vakar.Bijojau ryte,kad bus tas pats,bet nors kol kas ir ne erelis,bet jau ir atsikėlė normaliai,ir pasirąžė,ir net žaislą atsinešė.Ruošiamės į kliniką vaistų išsirašyt  rolleyes.gif
Tik tą vietą graužia,kur kateterį statė,bet manau praeis  biggrin.gif

kaip laikotes ?
maniskiui jau vakar siules istrauke , labai stengsimes sveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 08 30, 13:05)
kaip laikotes ?
maniskiui jau vakar siules istrauke , labai stengsimes sveikti  smile.gif

lyg ir viskas gerai, tik dabar baimės pilnos akys,tai atrodo, kad ir mažai ėda ir kiekvienas pirstelėjimas jau kažin kas... tongue.gif gydytoja sakė,kad jei kažkas panašaus pasikartos,reikia daryt rimtesnius tyrimus,persišviest bent jau. Vaistai iš tikro turbūt skanūs,kaip ir sakė,nes arklines tabletes suėda be jokio kišimo į gerklę biggrin.gif Dar turim trejetą rolleyes.gif

Kaip šlubčiojimas jūsiškiam ? Gal jau praeidinėja ? Irgi juk rūpestėlis... unsure.gif

Va ryžas pozuoja ,pasimaivom biggrin.gif

user posted imageкуда залить картинку
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 30 rugpjūčio 2016 - 14:58
QUOTE(lututė @ 2016 08 30, 15:57)
lyg ir viskas gerai, tik dabar baimės pilnos akys,tai atrodo, kad ir mažai ėda ir kiekvienas pirstelėjimas jau kažin kas... tongue.gif gydytoja sakė,kad jei kažkas panašaus pasikartos,reikia daryt rimtesnius tyrimus,persišviest bent jau. Vaistai iš tikro turbūt  skanūs,kaip ir sakė,nes arklines tabletes suėda be jokio kišimo į gerklę  biggrin.gif Dar turim trejetą  rolleyes.gif

Kaip šlubčiojimas jūsiškiam ? Gal jau praeidinėja ? Irgi juk rūpestėlis...  unsure.gif

Va ryžas pozuoja ,pasimaivom biggrin.gif

del vaistu tai ir maniskis edrunas tongue.gif visas tabletes, kiek yra teke jam gert ir nuo skausmo ir antibiotikus ir vitaminus db , sukramto , prarija ir viskas liuks smile.gif

slubciojimas dar likes .... ax.gif gydytoja sake, jei nepraeitu per 2-3 menesius, atvezti pakartotinai apziureti, rengena vel darytu, taip norisi tiketi, kad to neprireiks ax.gif
Atsakyti
Pinkio draugė užsidirbo baudą g.gif Teoriškai lyg ir viskas teisingai-šuniukas be pavadžio,bet praktiškai-nu absurdas.
Sutinku vakar kaimyną-ogi mūsų kiemo skambaliukas ant šniūro...klausiu-už ką,nes žvėris tai toiterjeras kumščio dydžio. Ogi aplojo mergaitę iš antros laiptinės,ta pradėjo spiegti, atbėgo supermamytė, pradėjo spardyt šuniuką ir kaimyną, ir parašė pareiškimą policijai ,kad buvo užpulta blink.gif
Tik kiek aš pamenu, Pupa visais laikais ant visų loja -tiek kiek gyvenu tam name-ir visi tą žino.Nieks jos nebijo,nes prie nieko mazgė nesikabinėja,tik kad skalambija g.gif
tai dabar galvoju-jei mano ryžas užlotų-nu tai sėstumėm tikriausiai už grotų abudu tongue.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 09 07, 10:25)
Pinkio draugė užsidirbo baudą  g.gif Teoriškai lyg ir viskas teisingai-šuniukas be pavadžio,bet praktiškai-nu absurdas.
Sutinku vakar kaimyną-ogi mūsų kiemo skambaliukas ant šniūro...klausiu-už ką,nes žvėris tai toiterjeras kumščio dydžio. Ogi aplojo mergaitę iš antros laiptinės,ta pradėjo spiegti, atbėgo supermamytė, pradėjo spardyt šuniuką ir kaimyną, ir parašė pareiškimą policijai ,kad buvo užpulta blink.gif
Tik kiek aš pamenu, Pupa visais laikais ant visų loja -tiek kiek gyvenu tam name-ir visi tą žino.Nieks jos nebijo,nes prie nieko mazgė nesikabinėja,tik kad skalambija  g.gif
tai dabar galvoju-jei mano ryžas užlotų-nu tai sėstumėm tikriausiai už grotų abudu  tongue.gif  blink.gif

Spardyt nesprdyciau, pareiskimo nerasyciau, bet lojantis pridurkas mane erzina. Aukleti galima visas Pupas, niekad ne velu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 09 07, 11:38)
Spardyt nesprdyciau, pareiskimo nerasyciau, bet lojantis pridurkas mane erzina. Aukleti galima visas Pupas, niekad ne velu.

erzina ir mane neauklėti šunys - tiesa, Pupos būdą visi žino ir nieks nesinervuoja...bet situacija absurdiška pagal mane smile.gif
Atsakyti
Isejom su Dzeku pasivaiksciot.Uz mokyklos ribu jaunimelis ruko.Koki 10 personu.Vieni vienoj,kiti kitoj keliuko pusej.Mum su Dzeku paliko praejima per viduriuka.Na as sutrumpinu pavadi iki minimumo.Maza ka..O gi mano ereli pro jaunimelio buri teko vilkte pravilkt.Taip issigando unsure.gif Nemaniau,kad bus jo tokia reakcija.Ne karta teko prasilekt su zmonem,bet,kad taip isigastu. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 09 07, 11:25)
Pinkio draugė užsidirbo baudą  g.gif Teoriškai lyg ir viskas teisingai-šuniukas be pavadžio,bet praktiškai-nu absurdas.
Tik kiek aš pamenu, Pupa visais laikais ant visų loja -tiek kiek gyvenu tam name-ir visi tą žino.Nieks jos nebijo,nes prie nieko mazgė nesikabinėja,tik kad skalambija  g.gif
tai dabar galvoju-jei mano ryžas užlotų-nu tai sėstumėm tikriausiai už grotų abudu  tongue.gif  blink.gif

Turim ir mes toki kaimyna.Aukstu auksciau gyvena..Piktumas neispasakytas.Aplos visus.O jei susitinka laiptinej su maniskiu tada sakes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 09 07, 12:25)
Turim ir mes toki kaimyna.Aukstu auksciau gyvena..Piktumas neispasakytas.Aplos visus.O jei susitinka laiptinej su maniskiu tada sakes.. doh.gif

Dvikojį ar keturkojį ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 09 07, 13:39)
Dvikojį ar keturkojį ?  bigsmile.gif

Keturkoji.. biggrin.gif
Atsakyti
na mane pvz erzina tie kvaksintys nevaldomi šunėkai... kas būtų jeigu aš taip Kirą pasileisčiau kvaksinčią ir vedžiočiau po kiemus? net jei ji nieko niekam nedarytų? na aš stengsiuos, kad mano šunys nesudarytų nepatogumų kitiem, to ir iš kitų tikiuosi ax.gif

spardyt aišku nieko nespardau, bet nu užknisa tikrai
Atsakyti