Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

visi arba nė vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 09 05, 20:38)
visi arba nė vienas  biggrin.gif

Istempiau.Pasispyriojo siek tiek,bet kadangi iseidamas i lauka vyriskio nemate tai matyt suprato,kad teks eit su mamka.
Atsakyti
kaip šunienos laikos? Pinkis vėl veterinarijos slenkstį mina... kažkur koją susipjaustė, vaikšto su bliūdu vėl ant galvos... negana to, ausyse mieliagrybis įsiveosė, tai kalnas vaistų... investicinis bankas mano... rolleyes.gif
Atsakyti

Lunai sudavė vaistų nuo kirminų prieš skiepą, tai tokia keista buvo tris dienas, Kažkokia sustingusi, net ant lovos nedrįso šokt, Gal buvo tie kirminai ir kažkokie porcelianai vyko pilve, anksčiau lyg taip pastebimai nebūdavo kažkokios reakcijos. Dabar jau atsigavus, šiandien paskiepijo.

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 09 27, 22:11)
kaip šunienos laikos? Pinkis vėl veterinarijos slenkstį mina... kažkur koją susipjaustė, vaikšto su bliūdu vėl ant galvos...
negana to, ausyse mieliagrybis įsiveosė, tai kalnas vaistų... investicinis bankas mano...  rolleyes.gif
QUOTE(Kerpena @ 2019 09 28, 14:35)
Lunai sudavė vaistų nuo kirminų prieš skiepą, tai tokia keista buvo tris dienas, Kažkokia sustingusi, net ant lovos nedrįso šokt,
Gal buvo tie kirminai ir kažkokie porcelianai vyko pilve, anksčiau lyg taip pastebimai nebūdavo kažkokios reakcijos. Dabar jau atsigavus, šiandien paskiepijo.
Sveikatėlės Pinkiui! 4u.gif

Smagu, kad Lunai jau gerai smile.gif

Taiga rugsėjį pas vet buvo. Vėl kraujo tyrimus padarė. Prastėja kepenų rodiklis.
ALKP jau iki 846 pakilo. Šį mėnesį planuoju echoskopui užregistruoti ją.

Dėl tų kepenų, jau virš metų nebuvau davusi vaistų nuo kiminų. Tai tuo pačiu jos kakutį ištirti pridaviau,
ar nėr užsiveisusių. Nuramino, kad viskas OK, nieko nėra.

Kokį vaistą Pinkis dėl ausies naudoja? Pavasarį Taigos ausis "sugedusi" buvo. Tai "Mitex" buvo paskirtas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 02 spalio 2019 - 21:38
QUOTE(Jolleee @ 2019 10 02, 23:35)
Sveikatėlės Pinkiui!  4u.gif

Kokį vaistą Pinkis dėl ausies naudoja? Pavasarį Taigos ausis "sugedusi" buvo. Tai "Mitex" buvo paskirtas.

Ačiū 4u.gif Visai mano senutėlis apkiauto - nedagirdi, nedamato, pavargsta. Tikras diedukas.
Kažkaip nepamenu pavadinimo vaistų - vienus davė pavalyt, kiti kažkoki riebūs purškiami į ausį. Jau baigiau kankint, nebaisiai patiko, bet už skanuką ko nepadarysi biggrin.gif

Saviškiam esu kažkokius papildus kepenims pirkus, nes irgi problema, išdidėję, tai nežinau, ar jie padėjo, ar tiesiog toks etapas, bet trydelės (tfu tfu tfu) praktiškai nebėra. rolleyes.gif
Atsakyti

Matei?
Ruduo, auksiniais batais, po mūsų kiemą braidė,
Mažais auksiniais pirštais su medžių lapais žaidė,
Gamta staiga pakito! Patapo ji auksinė.
Tik mano Taigos nosį, paliko sidabrinę...

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Mano kukulaitis isoperuotas vel su sedacija, trys karpos nuo sprando ir vienas riebalinis darinukas papilvej. Nepikti, bet chirurgei nepatiko, sako, viena gerai isivesejusi buvo, maitinancia kraujagysle turejo, tai paciu laiku, kol neprireike narkozes. Prie daikto ir dantu higiena atliko, nebuvo ne karto daryta. Vaiksciojo su kombinezonu pooperaciniu, dabar jau kaip naujas. Juokaujam, kad pagal visas grozio tendencijas, kaklo odos patempimas gavosi, sypsena holivudine. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 10 06, 18:01)
kaip gražu  wub.gif
Dėkojam 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2019 10 06, 18:02)
Mano kukulaitis isoperuotas
Oho, atsinaujinot kaip reikiant. Gera girdėt, jog nepikti buvo. smile.gif
Atsakyti
mano ryžas tai guzeliais visą kaklą apsiauginęs. Bet bandė vasarą mėginį paimt, tai kai šovė skysčių fontanas rolleyes.gif cista... pakaklėj didelis, tai sakė išdidėjęs limfmazgis... unsure.gif gerai, kad tik vienas, nes jei du - didelė tikimybė vėžiukui unsure.gif
Atsakyti
Negaluojantiems linkime įveikti bėdas! duel.gif

Gyvuojam gerai. Buvo atvykusi "pusseserė" Meškė, tai Mersi savaitę ėjo kūliais, paskui savaitę "gedėjo", lūkuriuodama Meškės ir jos šeimininkų. Dabar pasireiškia "tvirkinimo" rezultatai: vis taikosi okupuoti sofą ir mano lovos kojūgalį, pastoviai reikalauja dėmesio, "pakasiukų" ir skanėstų. Oi kaip sudėtinga grąžinti į šunišką gyvenimą. doh.gif Matyt, reikia kirpti nagus. lotuliukas.gif
Vasarą langai buvo atviri, namuose buvo gaivu. Dabar jaučiu "gyvybės kvapą", nes Mersi vengia spa. Teks ir šeimininkei priprasti prie šuniško gyvenimo. lotuliukas.gif
Atsakyti