maniškis irgi "plaukia" tik iki kelių ar pilvo.. baisiai netinka jam. O jei įneši, tai urrgzdamas visas plaukua
kitą savaitę važiuosim kaimukan atostogų, galės džiaugtis per dienas lauke. Ant šniūro, bet vietos sočiai per kiemą. Dar pasivaikščiot privalomai
Gerulis
QUOTE(klopedija @ 2019 07 16, 13:06)
Gerulis
kur čia taip?
kur čia toks sabakėnas?
Maniškis atostogauja su manim kaime, bet va lyja tai namie pratupėjo visą dieną
Maniškis atostogauja su manim kaime, bet va lyja tai namie pratupėjo visą dieną
Ai, nežinau. kažkur "pintereste".
Mersi gyvena gerai. Jau du metai ir pora savaičių. Per tą laiką suįžūlėjo (juokauju ) ir išmoko švilpt iš kibirėlio vyšnias o paskui š,,, kauliukais.
Mersi gyvena gerai. Jau du metai ir pora savaičių. Per tą laiką suįžūlėjo (juokauju ) ir išmoko švilpt iš kibirėlio vyšnias o paskui š,,, kauliukais.
Turėjom svečių
Veisliukė bulterjerė Vanilė.
[/url]
[/url]
Veisliukė bulterjerė Vanilė.
[/url]
[/url]
Jolleee,..
O štai ir Mersi - mano "žemagrindis mersedesas". Jau dvejus metus braidome šias pievas.
O štai ir Mersi - mano "žemagrindis mersedesas". Jau dvejus metus braidome šias pievas.
Pridėta:
koki faini ciucikai
QUOTE(klopedija @ 2019 07 21, 17:39)
Jolleee,..
Dėkui
Mersi fainutė visa laiminga, besišypsanti
QUOTE(lututė @ 2019 07 21, 18:15)
koki faini ciucikai
Dėkui, ačiū Kaip Pinkis gyvuoja?
Ką beveikiat? Kaip vasarojat?
Šią savaitėlę svečiuose dukterėčias turėjau.
O Taiga svečiuose turėjo jų šunį Rudį
Šią savaitėlę svečiuose dukterėčias turėjau.
O Taiga svečiuose turėjo jų šunį Rudį
Vasarojam ramiai. Bet netrukus "stovyklauti" prisistatys Kūdikio "Pašėlus kojotė". Va tada tai bus "reikalų".
Labas visoms, mano kukuli pries savaite operavo, ant sprando trys granuliomos (dariniai, panasus i karpas), viena is kuriu didejo ant akiu. Istyre, nepiktybines, bet patare salint, kol pakanka sedacijos. Prie to paties lipoma ant pilvo iseme, dantu higiena atliko. Parsiveziau kaip bulve israkineta, bet greit atkuto, su kombiu po namus varineja, kad nesugalvotu siuliu pasikasyt.