Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

maniškis irgi "plaukia" tik iki kelių ar pilvo.. baisiai netinka jam. O jei įneši, tai urrgzdamas visas plaukua biggrin.gif
kitą savaitę važiuosim kaimukan atostogų, galės džiaugtis per dienas lauke. Ant šniūro, bet vietos sočiai per kiemą. Dar pasivaikščiot privalomai biggrin.gif
Atsakyti
Gerulis lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2019 07 16, 13:06)
Gerulis lotuliukas.gif
lotuliukas.gif kur čia taip? biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur čia toks sabakėnas?
Maniškis atostogauja su manim kaime, bet va lyja tai namie pratupėjo visą dieną tongue.gif
Atsakyti
Ai, nežinau. biggrin.gif kažkur "pintereste".

Mersi gyvena gerai. Jau du metai ir pora savaičių. Per tą laiką suįžūlėjo (juokauju lotuliukas.gif ) ir išmoko švilpt iš kibirėlio vyšnias o paskui š,,, kauliukais.
Atsakyti
Turėjom svečių smile.gif
Veisliukė bulterjerė Vanilė. wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

Atsakyti
Jolleee,.. thumbup.gif

O štai ir Mersi - mano "žemagrindis mersedesas". biggrin.gif Jau dvejus metus braidome šias pievas.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 21 liepos 2019 - 16:44
koki faini ciucikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2019 07 21, 17:39)
Jolleee,..  thumbup.gif

O štai ir Mersi - mano "žemagrindis mersedesas".  biggrin.gif Jau dvejus metus braidome šias pievas.

Dėkui 4u.gif

Mersi fainutė wub.gif visa laiminga, besišypsanti wub.gif

QUOTE(lututė @ 2019 07 21, 18:15)
koki faini ciucikai  biggrin.gif
Dėkui, ačiū 4u.gif

Kaip Pinkis gyvuoja? smile.gif
Atsakyti
Ką beveikiat? Kaip vasarojat? smile.gif
Šią savaitėlę svečiuose dukterėčias turėjau.
O Taiga svečiuose turėjo jų šunį Rudį biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Vasarojam ramiai. Bet netrukus "stovyklauti" prisistatys Kūdikio "Pašėlus kojotė". Va tada tai bus "reikalų". doh.gif
Atsakyti
Labas visoms, mano kukuli pries savaite operavo, ant sprando trys granuliomos (dariniai, panasus i karpas), viena is kuriu didejo ant akiu. Istyre, nepiktybines, bet patare salint, kol pakanka sedacijos. Prie to paties lipoma ant pilvo iseme, dantu higiena atliko. Parsiveziau kaip bulve israkineta, bet greit atkuto, su kombiu po namus varineja, kad nesugalvotu siuliu pasikasyt.
Atsakyti