Merginos, reikia patarimo...
Auginu šiurkščiaplaukio džeko raselo terjero pamaišytą versiją... 2 metai... labai šeriasi, tiksliau skraido pūkai VISUR .. gal galite patarti kokį specialų šepetį ar kažką, kuo šukuojant galima tuos pūkus sumažinti? Šiaip kailis nėra labai tankus..
Gal kokius specialius vitaminus reikėtų duoti ar gal kažką iš maisto duoti (kažkas rekomendavo marmalą iš strimelių virti)... ir kokius vitaminus bendrai sveikatos būklei duodate savo augintiniams? Mes iki šiol dar nieko nedavėm, bet gal reikėtų?
Ačiū
QUOTE(kissia @ 2019 06 14, 13:32)
Merginos, reikia patarimo...
Auginu šiurkščiaplaukio džeko raselo terjero pamaišytą versiją... 2 metai... labai šeriasi, tiksliau skraido pūkai VISUR .. gal galite patarti kokį specialų šepetį ar kažką, kuo šukuojant galima tuos pūkus sumažinti? Šiaip kailis nėra labai tankus..
Gal kokius specialius vitaminus reikėtų duoti ar gal kažką iš maisto duoti (kažkas rekomendavo marmalą iš strimelių virti)... ir kokius vitaminus bendrai sveikatos būklei duodate savo augintiniams? Mes iki šiol dar nieko nedavėm, bet gal reikėtų?
Ačiū
Ačiū
aš naudoju furminatorių, jis poplaukį iššukuoja gerai.
Bet kambaryje gyvenantys šunys šeriasi VISADA. Tik prieš naują sezoną daugiau. Dėl vitaminų esu girdėjus įvairiausių versijų, ir kad nepasisavina, ir kad net kenkia. Viena pažįstama savo pitbulei pirko specialų praparatą nuo didelio šėrimosi veterinarijos vaistinėj, sakė, padeda.Pavadinimo nežinau.
QUOTE(Jolleee @ 2019 06 14, 09:27)
Aš irgi vis pagalvoju apie tokį kilimėlį Taigai.
Bet kiek tenka skaityti komentarų, tai nemažai šunų nesigula ant jo
Taiga visiškai vandens nemėgsta.
Mersi irgi menkai toleruoja "naujienas". Bet šiaip geras dalykas tas kilimėlis. Štai dabar sėdžiu prie pc ir vėsinuosi pėdas. Tskant, pravertė ūkyje. Bet kiek tenka skaityti komentarų, tai nemažai šunų nesigula ant jo
Taiga visiškai vandens nemėgsta.
QUOTE(kissia @ 2019 06 14, 12:32)
gal galite patarti kokį specialų šepetį ar kažką, kuo šukuojant galima tuos pūkus sumažinti?
Furminatorių Lututė jau rekomendavo. O poplaukis TURI PASIŠALINT. Tai yra "marškinėliai" žiemos šalčiams ištverti. Prieš žiemą poplaukis vėl priaugs.
Vitaminų tikrai nereikia, nes ne kailis plinka, o pasišalina tai, kas vasaros sezonu nebereikalinga.
P.s.
Mersi nepakantumas naujovėms (kilimėliams, kirpykloms, spa...) vakar taip "įskaudino" , kad pati griebiau žirkles ir nuskabiau visus sijonus, kalnierius, net ir uodegai kliuvo. Visai gerai gavosi.
Mersi nepakantumas naujovėms (kilimėliams, kirpykloms, spa...) vakar taip "įskaudino" , kad pati griebiau žirkles ir nuskabiau visus sijonus, kalnierius, net ir uodegai kliuvo. Visai gerai gavosi.
QUOTE(klopedija @ 2019 06 14, 17:59)
P.s.
Žėk, jau ir naujas verslas, ko ne
Nenaujas. Kai tik mama ima zyst, tai žirklės - geriausias vaistas.
Artėja antrosios metinės, kai parsitempiau Mersi iš "Penktos kojos", tiksliau, Megos.
Štai, prieš du metus buvo taip:
Labai pasikeitė per tą laiką, bet daug ko taip ir neišmoko: žaisti su visokiais "pribumbasais", žaisti su kitais šunimis (žinoma, siust tai moka ), pozuoti nuotraukai, važiuoti automobiliu... Kol su pavadžiu, tol mano šuo. Tik nusegi - pati sau ponia. Padeda tik skanėstai - pajunta "priklausomybę".
Bet iš esmės ideali kalė. Nepriklausoma individualistė, visa į mane.
Štai, prieš du metus buvo taip:
Labai pasikeitė per tą laiką, bet daug ko taip ir neišmoko: žaisti su visokiais "pribumbasais", žaisti su kitais šunimis (žinoma, siust tai moka ), pozuoti nuotraukai, važiuoti automobiliu... Kol su pavadžiu, tol mano šuo. Tik nusegi - pati sau ponia. Padeda tik skanėstai - pajunta "priklausomybę".
Bet iš esmės ideali kalė. Nepriklausoma individualistė, visa į mane.
Kaip greit tie metai praėjo
nu man ji faina man atrodo, bet kokiu atveju abi sutariat
nu man ji faina man atrodo, bet kokiu atveju abi sutariat
Greitai laikas bėga. Man irgi atrodo, kad visai neseniai ta nelaimė Lunos vardu namie atsirado, o jau rudenį bus 7 metai.
QUOTE(lututė @ 2019 06 14, 21:31)
man atrodo, bet kokiu atveju abi sutariat
Puikiai. Mersi turi vieną didelę dorybę - nelenda į lovą.
QUOTE(Kerpena @ 2019 06 15, 00:13)
nelaimė Lunos vardu
Na, prajuokinai...
QUOTE(klopedija @ 2019 06 17, 16:50)
Super! Nes man užtenka ir nagų caksėjimo į parketą kai naktį blūdina lakt, iš guolio, į guolį, paryčiais prie durų pazirzt, kad gal einam jau. Dar atklyvuriuotų lovon - tai jejbogu užsidirbtų kupron