Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Labas, vienetinių gražuoliukių ir gražuoliukų savininkėms smile.gif
Žiūriu vis tenka su vet.gydytojais susitikti.
Taiga irgi šiandien važiavo veterinarinėn. Kraujo tyrimą vieną padarė. Kepenų rodiklis dar paaugęs
į blogąją pusę. Spalį buvo ALKP 615 o dabar 639. Išrašė kepenims papildų.
Ir po keliu mėnesių vėl reikės jiems pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2019 03 26, 17:22)
Labas, vienetinių gražuoliukių ir gražuoliukų savininkėms smile.gif
Žiūriu vis tenka su vet.gydytojais susitikti.
Taiga irgi šiandien važiavo veterinarinėn. Kraujo tyrimą vieną padarė. Kepenų rodiklis dar paaugęs
į blogąją pusę. Spalį buvo ALKP 615 o dabar 639. Išrašė kepenims papildų.
Ir po keliu mėnesių vėl reikės jiems pasirodyti.

Sveikatos Taigytei.
Gal mėginkit maistą į natūralų keist ? Ką vetai sako ? Manasis, kai pradėjo valgyt visiškai natūraliai, baigė visus trysčiojimus, nes jam irgi kepenys-tulžis ne per geriausi.
Pažiūrėkit, pristato ir į Ukmergę, min kiekis - 10 kg.

http://ledana.lt/
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 03 26, 15:27)
Sveikatos Taigytei.
Dėkui 4u.gif
Vet rekomendavo kūdesnį maistą naudoti. (Nes pagal kraują dar matosi, kad cholesterolio nemažai yra)
Dabartinis jos maistas nėra labai riebus Oils & Fats-13% . Bet jį pradėjus naudot, Taigos svoris greit šoktelėjo keliais šimtais gramų. Nors aišku, ir mano kaltės yra. Reikėjo mažesnėm dozėm šerti. Ant pako - rekomendavo duot apie 150g svorio palaikymui. Aš duodavau 130. Bet matomai vertėjo po kokį 100g. teduoti per dieną.
Dabar paėmiau pabandymui vet gydytojo rekomenduotą spec linijos maistą "Specific CRD-1 WEIGHT REDUCTION" . Riebalų jame 5,7% Po truputi prie šio reikės pereiti. Žiūrėsim kaip seksis.

Ukmergėj negyvenu, ten tik į AKESO Taigą vežu. smile.gif
O pro Anykščių r. mėsos tiekėjai nevažiuoja. Bet gal ir nesiryžčiau imt. smile.gif
Atsakyti
Na, kiekis tikrai nemažas, kai mano arkliui tai 2 savaites užtenka panašiai, nes vakare gauna ryžius su višta, ryte-0,5 kg slėgtainio. Žalių mėsų irgi neimu dėl virškinimo. O čia dar ir gliukozaminas natūralioj formoj biggrin.gif
Atsakyti
Mano Dzekas eda Brita. premiuma.Pagal mane jam tinka.Duodu rekomenduojama normike.Aisku jis suestu gal 3 gubai daugiau,bet..Mano manymu pagal jo isvaizda daugiau jokiu budu negalima.Ir taip zmones ji teslium vadina.Dar perku jautienos kulnine.Duodu tik be kaulu.Nes su kailais paskui buna bedu.Tai vemia,tai uzkieteja viduriai.Apetita turi zveriska.Amzinai alkanas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2019 03 27, 10:00)
Mano Dzekas eda Brita. premiuma.Pagal mane jam tinka.Duodu rekomenduojama normike.Aisku jis suestu gal 3 gubai daugiau,bet..Mano manymu pagal jo isvaizda daugiau jokiu budu negalima.Ir taip zmones ji teslium vadina.Dar perku jautienos kulnine.Duodu tik be kaulu.Nes su kailais paskui buna bedu.Tai vemia,tai uzkieteja viduriai.Apetita turi zveriska.Amzinai alkanas. biggrin.gif

Geresniis laikais Britos manasis nė iš tolo neėdė...nei su jaučiu, nei su višta...tai buvom perėję ant Josera Premium, bet kažkokį kartą vetkėj negavau, pasiūlė geresnį kažkokį - irgi protestas buvo baisinis biggrin.gif
O dėl alkanas tai... lotuliukas.gif vetas sakė, po operacijos gali neėsti...aha, šitas neės...tą pačią dieną rijo kai smakas ir bliūdu barškino, kad mažai biggrin.gif Tai maistuką irgi normuoju, nors ir kaip seilėm taškosi...kartais tik vytintos anties krūtinėlės gauna kaip skanuką - atradau Maksėj, pokelis 1,30 ? - nepamenu, slovakų gamyba berods...
Atsakyti
Mersi mėgaujasi paskutiniu, tikiuosi, sniegu šį sezoną. biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=psUO6OAepbc
Papildyta:
P.s.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 27 kovo 2019 - 18:46
Plaukų trūkumu dama nesiskundžia biggrin.gif
Atsakyti
Pabandytų pasiskųst! lotuliukas.gif Tai vasarai plikai nuskusiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2019 03 28, 20:01)
Pabandytų pasiskųst!  lotuliukas.gif  Tai vasarai plikai nuskusiu. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu bet mamkai darbo... biggrin.gif Ir dar kiek plaukų priežiūros priemonės kainuoja biggrin.gif... toks švelnus plaukas lengvai gali į dredus susivelt... tongue.gif
Atsakyti
Nieko nekainuoja tongue.gif , tik laiko užima. Šukuoju kokį kartą per savaitę kažkuo panašiu https://www.keturkoj...ciais-dantukais . Žiemą užtekdavo karto per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2019 03 29, 18:42)
Nieko nekainuoja tongue.gif , tik laiko užima. Šukuoju kokį kartą per savaitę kažkuo panašiu https://www.keturkoj...ciais-dantukais . Žiemą užtekdavo karto per mėnesį.

kas per besisukantys dantukai ? Aš tai nupešioju furminatorium ir pabaigiu rotveilerinėm šukom ax.gif
O tai šampūniukai, kondicionieriai damai ? bigsmile.gif
Atsakyti