Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Kaip gyvenate, bičiuliai ankstyvą pavasarį?

Sveikos,bet iš tikrųjų kokie tie mūsų beveisliukai gražūs😘maniškė irgi,būna,sulaukia pagyrų ar šiltų žvilgsnıų iš praeivių☺️

Tu šimtą procentų teisi.Labai gražūs mūsų beveisliukai,nėra jiems lygių, ir tikrai Setukas daugiau sulaukia pagyrų, nei taksas.

Džekas kažkuo į mano Setą panašus.

Taigytė jau taip dera prie blynelių :wub:

Kaip laikosi ponaitis Pinkis? Ar jau jam pagerėjo sveikatėlė?

Inteligentas be žirnio :lol: Ir iš kur gali tvarte gimęs šuo žinoti,kad galva dedama ant pagalvyčių? a39fe5f63115.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 kovo 2019 - 19:25
Zinoma,kad musu beveisliukai patys graziausi 4u.gif Jug retas zinom kas su kuo gulejo kol isejo musu mylimukai.Susimaisius genams gaunas tooobulo grozio sunekai.Gali but ramus,kad antro tokio ar panasaus gatveje nesutiksi.Tai kaip vieneteles kopijos.Ir jos musu.
Manes daznai klausia kokios veiles jusu suo..O as isdidziai atsakau.kad jis LIETUVOS LENCIUGINIS.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2019 03 23, 20:53)
Manes daznai klausia kokios veiles jusu suo..O as isdidziai atsakau.kad jis LIETUVOS LENCIUGINIS.

Man ,ar mano mamai irgi dažnai užduoda tokį klausimą.Aš atsakau ,kad tai Šaitano terjeras,medžioklinis -paukštinis.Ir dažnas patiki, labai rimtai konstatuoja,kad tai reta ir brangi veislė. lotuliukas.gif Žinoma, taip pameluoju tik pižonams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 kovo 2019 - 21:04
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 23, 23:04)
Man ,ar mano mamai irgi dažnai užduoda tokį klausimą.Aš atsakau ,kad tai Šaitano terjeras,medžioklinis -paukštinis.Ir dažnas patiki, labai rimtai konstatuoja,kad tai reta ir brangi veislė. lotuliukas.gif Žinoma, taip pameluoju tik pižonams.

As nemeluoju,kad mano Dzekas beveislis,bet,kad zmones klausia ar jis veislinis man glosto savimeile biggrin.gif O jei pasako,kad jis grazuolis tai isvis..sirdis apsala biggrin.gif Seip didziuojuos savo suneku..Aisku gelejau daugiau laiko skirt aukelimui,bet....koki isauklejau toki ir turiu.Neturiu kam skustis.
Atsakyti
Šaitano terjeras... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos neapsisysiojau... Pinkį tai pravardžiuoja haskiu arba shiba-inu, nors jis visai į juos nepanašus... tai visada pataisau - kad neee, čia Lietuvos lenciūginis arba šiaip trobšikis... lotuliukas.gif
Žodž man irgi jis labai gražus, kaip ir kiekvienas vaikas mamai... Popinamas irgi kai vaikas, sausiako nebevalgom-užsakinėju natūralų slėgrainį, o vakarienei gauna ryžių su vištiena be odelės... užtat susitvarkė viduriai, kepenys (aišku, su išimtimis), pradėjo mano mazgis blizgėt, susireguliavo svoris.
Visgi ryt ryte varom operuotis, su trumpa sedacija-ta žaizdelė jau 3-4 mėn pilnai negyja, atsirado kažkoks viduj guziukas, kaip karputė... tikėkimės, viskas bus gerai... rolleyes.gif
Atsakyti
Dideliausi linkėjimai Pinkiui 4u.gif Kad viskas išeitų į gerą.
Atsakyti
Ačiū už linkėjimus, mes jau po procedūros, po 10 d reiks dar žygiuot siūlus išsiimt. Atlaikė neblogai, nes tik "atsičiūchinęs" sugebėjo laukiamojo keturkojus pacientus aplot tongue.gif
"bliūdo" nedėjau, labai jau jam sunku su juo. Apvilkau vaiko maikę su rankovytėm apsaugai, žiūrėsim, kaip ten seksis.
Deja, dėl guziuko žinios ne itin geros, apaugęs kraujagyslėm darinys, tikėkimės, ne piktybinis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 03 25, 09:33)
Ačiū už linkėjimus, mes jau po procedūros, po 10 d reiks dar žygiuot siūlus išsiimt. Atlaikė neblogai, nes tik "atsičiūchinęs" sugebėjo laukiamojo keturkojus pacientus aplot  tongue.gif
"bliūdo"  nedėjau, labai jau jam sunku su juo. Apvilkau vaiko maikę su rankovytėm apsaugai, žiūrėsim, kaip ten seksis.
Deja, dėl guziuko žinios ne itin geros, apaugęs kraujagyslėm darinys, tikėkimės, ne piktybinis...  unsure.gif

Mano cepelinui identiskas buvo kakle, isoperavo, bet atsakymai atejo, kad nepiktas, linkiu irgi tokiu pat. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 03 25, 13:01)
Mano cepelinui identiskas buvo kakle, isoperavo, bet atsakymai atejo, kad nepiktas, linkiu irgi tokiu pat. 4u.gif

ačiū smile.gif Pas jį kakle ne vienas, bet vetas sakė nejudint kol kas. O dėl ištyrimo ir nepaklausiau...jaučiu, reikėjo gal... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 03 25, 13:09)
ačiū smile.gif Pas jį kakle ne vienas, bet vetas sakė nejudint kol kas. O dėl ištyrimo ir nepaklausiau...jaučiu, reikėjo gal...  tongue.gif

Uoj, butinai, mums iskart pasake, kad ims megini. O gal dar nevelu paprasyt tyrimo?
Atsakyti
Setui buvo kraujagyslinis darinys,išaugęs ant ausies krašto.Nuėmė, tik labai gaila, su galu ausiukės.Darinys buvo nepiktybinis, nors ir turėjo savo kraujagysles.
Daryti mėginį reikėjo iš karto,dabar jau vėlu, nes juos tuoj pat išmeta.
Nebūtinai Pinkiui bus kas nors toookio blogo.
Atsakyti
manau, jau vėlu, seniai šiukšlinėj jo tas guziukas. Dar galvoju, kažin, ar nepasigailėsiu, kad bliūdo nepirkau... bando su užpakaline koja pasikasyt ir per maikę laižyt. Aišku, siūlių nenukąs, bet biškiuką neramu, kad ko neprisidirbtų rolleyes.gif
Atsakyti