Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Sveikos, ir su Naujaisiais Metais Jus mirksiukas.gif
Aš tai žiūrau užsuku čia tik su rūpesčiais... blush2.gif
Frėja valgo, miega, žaidžia, kartais paloja - nu viskas gerai, virvinius žaislus tik spėk keisti biggrin.gif Su lauku irgi kaip ok, tik kodėl ji JAU DUKART ANT SOFOS TOJ PAČIOJ VIETOJ DIENOS METU PRISISIOJO unsure.gif hmm.gif doh.gif verysad.gif

ką tai turėtų reikšt? blink.gif (pas mus ji - mėnuo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerimaaan: 02 sausio 2019 - 19:04
QUOTE(nerimaaan @ 2019 01 02, 21:00)
Sveikos, ir su Naujaisiais Metais Jus  mirksiukas.gif
Aš tai žiūrau užsuku čia tik su rūpesčiais... blush2.gif
Frėja valgo, miega, žaidžia, kartais paloja - nu viskas gerai, virvinius žaislus tik spėk keisti biggrin.gif Su lauku irgi kaip ok, tik kodėl ji JAU DUKART ANT SOFOS TOJ PAČIOJ VIETOJ DIENOS METU PRISISIOJO unsure.gif  hmm.gif  doh.gif  verysad.gif

ką tai turėtų reikšt? blink.gif  (pas mus ji - mėnuo)

ar ji sterilizuota?
gal reiktų pas vetus nusivest pasikonsultuot, nes kitąkart gali būt ir pūslės problemos.
Arba tiesiog, jei nesusiformavę tvarkos sysiojime įgūdžiai, jai pasirodė, kad gal visai patogu bus ir ant sofos... rolleyes.gif
Atsakyti
Ar šunytė pakankamai dažnai vedama į lauką?Na,taip šitie globinukai problematiški, su jais kantrybės be galo daug reikia.
Vargšas šunelis, įsivaizduoju kaip jam skaudėjo unsure.gif
Jei pas mus tokios kiaulės dygios gyventų, tai saviškių tikrai nebeturėčiau.Matytumėte kaip ežiuką volioja doh.gif Setas vieną kartą net atsinešęs į buvo nasruose.Ir duria ežys ir vis tiek neša.
Naujametis ir šaudymai baigėsi, gyvenam ramiau.Vasaros lauksim, nes dabar sniego daug ir šalta.
Atsakyti
Pinkis kartą man bandė ežiukų šeimyną parnešt... biggrin.gif Atnešė vieną-subariau. Tą paleido, atneša kitą biggrin.gif ... tai jau tada gerklę kaip reikiant atidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 01 02, 23:10)
ar ji sterilizuota?
gal reiktų pas vetus nusivest pasikonsultuot, nes kitąkart gali būt ir pūslės problemos.
Arba tiesiog, jei nesusiformavę tvarkos sysiojime įgūdžiai, jai pasirodė, kad gal visai patogu bus ir ant sofos...  rolleyes.gif

Nesterilizuota kolkas,laukiam rujos,tada po 3 menesiu.
Bet kodėl nuo pradžių taip nedarydavo,sisiodavo ant grindų toj pačioj vietoj,kokios 2 savaites jau kaip ir viską darydavo lauke,kokius porą kart gal buvo ant grindų pasisiojus. dabar nebeleidžiama lipti ant tos sofos,va ji šiąnakt padarė ant jos...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 03, 21:21)
Ar šunytė pakankamai dažnai vedama į lauką?Na,taip šitie globinukai problematiški, su jais kantrybės be galo daug reikia.

3 kartus per dieną vedžioju
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2019 01 03, 21:27)
Pinkis kartą man bandė ežiukų šeimyną parnešt...  biggrin.gif  Atnešė vieną-subariau. Tą paleido, atneša kitą  biggrin.gif ... tai jau tada gerklę kaip reikiant atidariau  biggrin.gif

Kaip sakant,kuo daugiau,tuo linksmiau 😃
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2019 01 04, 09:16)
Nesterilizuota kolkas,laukiam rujos,tada po 3 menesiu.
Bet kodėl nuo pradžių taip nedarydavo,sisiodavo ant grindų toj pačioj vietoj,kokios 2 savaites jau kaip ir viską darydavo lauke,kokius porą kart gal buvo ant grindų pasisiojus. dabar nebeleidžiama lipti ant tos sofos,va ji šiąnakt padarė ant jos...

Manau, kad čia vienkartiniai "paslydimai"...pabart aišku reikia, bet tik jei pagaunat nusikaltimo vietoj. O šiaip visgi galima pasiteiraut pas vetą, nes būna ir dėl kitų priežasčių bėdos su šlapimu - na, kad apsidraust.
Viskas bus gerai, kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Nežinau,kaip kas,bet aš ją jau būčiau sutvarkiusi.Bijočiau,kad kas pripuolęs nepatvarkytų.Šunis galima sterilizuoti nuo 6-7 mėn.O dėl šlapinimosi ne vietoje esu linkusi manyti,kad šuo buvo skriaustas.
Gal kuri žinote kokio nors dresuotojo koordinates?Gal duotų kokių patarimų?
Atsakyti
nerimaan, vakar buvau knygyne-ieškojau kitos knygos, bet užkliuvo už akių.Jei esat naujokė šunų auginime-labai padės. Tik nepigi...

https://www.knygos.l...rociu-keitimas/
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 01 07, 18:23)
nerimaan, vakar buvau knygyne-ieškojau kitos knygos, bet užkliuvo už akių.Jei esat naujokė šunų auginime-labai padės. Tik nepigi...

https://www.knygos.l...rociu-keitimas/

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Kai nutylam čia visos, tai nutylam... unsure.gif
Kaip jūsiškiams keturkojams tikresnė žiema patinka?
Maniškei visai nepatinka, niekur eiti nenori visai. Reikalus susitvarko ir namo iš kart nori.
Kaip sveikatos šunelių? Pas Taigą viskas lyg ir neblogai, tik liaukutės vis teršiasi.

Pasirodom, kaip atrodom smile.gif
Nupirkau jai naujo maisto pabandymui. Jau kurį laiką ieškojau maisto, kad atitiktų mano pageidavimus.
Apart sudėties, norėjau lengvai kramtomo. Nes, kaip žinia, mano senutė dalies dantų neturi.
Dabar šitą pabandėm. Granulės mažos ir pusiau minkštos. Be jokio vargo Taiga jas įveikia wub.gif
Baigsim "Brit care" atsargas, ir pereisim prie šito. Kaina tik didesnė, palyginus su "Brti care"...
Beveik reklama čia jau gaunasi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mano cepelinas dievina sniega, daves po pusnis siandien. Sugebejo pries savaite letenos pirsta persipjaut i sudauzyta buteli, aciudie, kad negiliai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 14:38)
Mano cepelinas dievina sniega, daves po pusnis siandien. Sugebejo pries savaite letenos pirsta persipjaut i sudauzyta buteli, aciudie, kad negiliai.
Fainuolis "cepelinas" wub.gif . Ir vaizdai aplinkui gražūs.
Pinkiui sniego iki kelių thumb_yello.gif , Taigai iki pažasčių, tai pilvas šąla biggrin.gif

Bet tai kokie bjaurūs tie žmonės šiukšlintojai dry.gif
Atsakyti