Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 16, 18:22)

nu beveik kaip manasis, tai labai graži biggrin.gif
kaip reikalai, gal taisosi po truputį?
Atsakyti
Labai graži panelė ir panaši į mano dičkį.Tik liesoka ax.gif ,bent jau man taip pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 12 16, 18:55)
nu beveik kaip manasis, tai labai graži  biggrin.gif
kaip reikalai, gal taisosi po truputį?

Tai tikrai abu gražuoliai☺️☺️
Sisioja 80 procentų. namie toj pačioje vietoje...ir 20 procentų Lauke. Jau susidaro įspūdis,kad ji teiškenčia 5 val.tiek dieną,tiek naktį. Visada lauke pasisiojus gauna skanuką. Dabar galiu padaryti tiek,kad koreguoti pagal ją vedžiojimo laiką. Dabar aš nedirbu, galiu pagal ją taikytis, bet neramui,kaip bus kai dirbsiu?Ir šiaip juk ji turėtų pagal savo amžių ilgiau iškentėti.
Kažkaip jai nesusisiekia kad sisiot galim tik lauke,kakoja lauke,bet sisioja tai dažniau,nu vienu žodžiu...🤔
Atsakyti
Sveikos.Teko ir mums pas vetus lekt.Itariu,kad nuo kauliuko(sonkailiuko) isidure i gomuri.Eme augti pulinys.Dzeko nosis patino.Pakrypo siek tiek i viena puse.Saugoji nosi nuo bet kokio kontakto.Net galva sukiojo atsargiai.Gavo 3 anpules.Anot veto laiku nesikreipus galejo liudnai baigtis.Vakar po masina vos nepalindo.Niekada nebgdavo i gave.O vakar masina signalina,o jis isdidus bega preikyje ir net negalvoja pasitraukt.
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 18, 08:36)
Tai tikrai abu gražuoliai☺️☺️
Sisioja 80 procentų. namie toj pačioje vietoje...ir 20 procentų Lauke. Jau susidaro įspūdis,kad ji teiškenčia 5 val.tiek dieną,tiek naktį. Visada lauke pasisiojus gauna skanuką. Dabar galiu padaryti tiek,kad koreguoti pagal ją vedžiojimo laiką. Dabar aš nedirbu, galiu pagal ją taikytis, bet neramui,kaip bus kai dirbsiu?Ir šiaip juk ji turėtų pagal savo amžių ilgiau iškentėti.
Kažkaip jai nesusisiekia kad sisiot galim tik lauke,kakoja lauke,bet sisioja tai dažniau,nu vienu žodžiu...🤔

man atrodo, su laiku viskas susitvarkys...galbūt jei namie toje pačioje vietoje daro, gal reikėtų papurkšt specialaus skysčio atbaidančio (yra visose gyvūnų pardėse ir net Senukuose)...o dėl išlaukimo tai kai šitie dalykai susitvarkys, pripras ir pakentėt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 12 18, 14:42)
Sveikos.Teko ir mums pas vetus lekt.Itariu,kad nuo kauliuko(sonkailiuko) isidure i gomuri.Eme augti pulinys.Dzeko nosis patino.Pakrypo siek tiek i viena puse.Saugoji nosi nuo bet kokio kontakto.Net galva sukiojo atsargiai.Gavo 3 anpules.Anot veto laiku nesikreipus galejo liudnai baigtis.Vakar po masina vos nepalindo.Niekada nebgdavo i gave.O vakar masina signalina,o jis isdidus bega preikyje ir net negalvoja pasitraukt.

oi...gerai, kad kraujo užkrėtimo nepasigavo unsure.gif
aš savajam kaulų griežtai ni ni jau senokai...vienas dalykas - dantys kenčia, antras super popa su savo žarnynu, trečia-nuo atskilusių kauliukų galima turėt didelių bėdų...
O kiek išdidžiajam Džekui metų? Gal neprigirdėt pradėjo ? Pinkis tai kartais neprimato iš toli - guli kokia lapų krūva, o jis bičas ausis jau pastato - tipo pavojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 12 18, 16:10)
Pinkis tai kartais neprimato iš toli - guli kokia lapų krūva, o jis bičas ausis jau pastato - tipo pavojus  biggrin.gif

Badis tai tryda, ir krentanciu lapu, ir maiselio vejo nesamo baidosi, silpnu nervu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 12 18, 20:37)
Badis tai tryda, ir krentanciu lapu, ir maiselio vejo nesamo baidosi, silpnu nervu. biggrin.gif

lotuliukas.gif tai sargas superinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 12 18, 18:10)
man atrodo, su laiku viskas susitvarkys...galbūt jei namie toje pačioje vietoje daro, gal reikėtų papurkšt specialaus skysčio atbaidančio (yra visose gyvūnų pardėse ir net Senukuose)...o dėl išlaukimo tai kai šitie dalykai susitvarkys, pripras ir pakentėt  mirksiukas.gif
Papildyta:

oi...gerai, kad kraujo užkrėtimo nepasigavo  unsure.gif
aš savajam kaulų griežtai ni ni jau senokai...vienas dalykas - dantys kenčia, antras super popa su savo žarnynu, trečia-nuo atskilusių kauliukų galima turėt didelių bėdų...
O kiek išdidžiajam Džekui metų? Gal neprigirdėt pradėjo ? Pinkis tai kartais neprimato iš toli - guli kokia lapų krūva, o jis bičas ausis jau pastato - tipo pavojus  biggrin.gif

Ir mums jau gana tu kauliuku.Jei ne vemia.tai uzkieteje viduriai buvo su kefyru gavom pramust..Dabar tai tikrai jau viskas..12 suplojom uz vaistus..Apseis vaikis be kauliuku.
Dzekui 3 ji.Girdi puikiai.Tik i masinu signalus reaguoja savaip..Jei trgdau apvaziuokit biggrin.gif Bei as jau nesitrauksiu.O seip baugus.I drakes nesivelia.Geriau jau nes muila kol nevelu.Ziebe eglute mieste.Poskejo fejerverkai.Gavau apsikabinus sedet nes taip purtejo visas.Nezinau ar jusu sunys labai ciaudeja?Musu rytas prasideda nuo ciauduliu.Ir seip buna,kad des.Tai atrodo,kad nosim pramus grindis.. biggrin.gif
Atsakyti
Čiaudi abu šunys ir abu katinai.Normalu čia,juk ir žmonės čiaudi.
Prasidėjo stichinė nelaimė,vadinama Kalėdomis.Fejerverkai pokši visuose kampuose,jaučiuosi kaip Čečėnijoje.Genda nervai visiems.Setui iš viso vargo vakarienė.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 18, 22:28)
Čiaudi abu šunys ir abu katinai.Normalu čia,juk ir žmonės čiaudi.
Prasidėjo stichinė nelaimė,vadinama Kalėdomis.Fejerverkai pokši visuose kampuose,jaučiuosi kaip Čečėnijoje.Genda nervai visiems.Setui iš viso vargo vakarienė.

Anksciau poskejo labaiau..Bent pasmus dabar nesigirdi.
Atsakyti
Kaune nepersistengia su fejerverkaus, o Pinkis ne į visus ir beloja... nu jei labai kažkur arti... o jei miega, išvis dzin biggrin.gif
Čiaudi manasis nuo kvapų (ką nors kepu, parūksta), nekenčia rūkalų, kaminų dūmų. Nuo dulkių.
Spėju kad jei labai čiaudi-vadinad gyvūniukai kažkam jautrūs.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 12 18, 22:45)
Kaune nepersistengia su fejerverkaus, o Pinkis ne į visus ir beloja... nu jei labai kažkur arti... o jei miega, išvis dzin  biggrin.gif
Čiaudi manasis nuo kvapų (ką nors kepu, parūksta), nekenčia rūkalų, kaminų dūmų. Nuo dulkių.
Spėju kad jei labai čiaudi-vadinad gyvūniukai kažkam jautrūs..  rolleyes.gif

Viena bus baisu plikt namie per naujus metus.Nors kai tokiu planu neturiu ir nesuku galvos.
Kaip mano Dzekas svecius myli.Ypac tuos kurie valgo ar zada valgyt.Nesvarbu,kad zmogu mato pirma karta draugas didziulis.Neina nuo to zmogaus nurtapstyt.Isilindes i akis.Aplamai namau jei kas islauztu i namus isnestu turta su visu Dzeku.Visai nerodo jokios agresijos svetimam zmpgui.kol duri atidare paloja,o paskui daryk su juo ka nori.
Atsakyti