QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 18, 08:36)
Tai tikrai abu gražuoliai☺️☺️
Sisioja 80 procentų. namie toj pačioje vietoje...ir 20 procentų Lauke. Jau susidaro įspūdis,kad ji teiškenčia 5 val.tiek dieną,tiek naktį. Visada lauke pasisiojus gauna skanuką. Dabar galiu padaryti tiek,kad koreguoti pagal ją vedžiojimo laiką. Dabar aš nedirbu, galiu pagal ją taikytis, bet neramui,kaip bus kai dirbsiu?Ir šiaip juk ji turėtų pagal savo amžių ilgiau iškentėti.
Kažkaip jai nesusisiekia kad sisiot galim tik lauke,kakoja lauke,bet sisioja tai dažniau,nu vienu žodžiu...🤔
man atrodo, su laiku viskas susitvarkys...galbūt jei namie toje pačioje vietoje daro, gal reikėtų papurkšt specialaus skysčio atbaidančio (yra visose gyvūnų pardėse ir net Senukuose)...o dėl išlaukimo tai kai šitie dalykai susitvarkys, pripras ir pakentėt
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 12 18, 14:42)
Sveikos.Teko ir mums pas vetus lekt.Itariu,kad nuo kauliuko(sonkailiuko) isidure i gomuri.Eme augti pulinys.Dzeko nosis patino.Pakrypo siek tiek i viena puse.Saugoji nosi nuo bet kokio kontakto.Net galva sukiojo atsargiai.Gavo 3 anpules.Anot veto laiku nesikreipus galejo liudnai baigtis.Vakar po masina vos nepalindo.Niekada nebgdavo i gave.O vakar masina signalina,o jis isdidus bega preikyje ir net negalvoja pasitraukt.
oi...gerai, kad kraujo užkrėtimo nepasigavo
aš savajam kaulų griežtai ni ni jau senokai...vienas dalykas - dantys kenčia, antras super popa su savo žarnynu, trečia-nuo atskilusių kauliukų galima turėt didelių bėdų...
O kiek išdidžiajam Džekui metų? Gal neprigirdėt pradėjo ? Pinkis tai kartais neprimato iš toli - guli kokia lapų krūva, o jis bičas ausis jau pastato - tipo pavojus