Mes turim specialią antistresinę liemenę.Bet ją reikėtų dėvėti kiaurą parą.O kadangi ji sintetinė,labai kaitina kailiuką.
Kaip nors su vaistukais pravargsim šventes.Net iki kaimo miškų negalim nuvažiuoti,keliai plikledžio sudirbti.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 11, 20:11)
Mes turim specialią antistresinę liemenę.Bet ją reikėtų dėvėti kiaurą parą.O kadangi ji sintetinė,labai kaitina kailiuką.
Kaip nors su vaistukais pravargsim šventes.Net iki kaimo miškų negalim nuvažiuoti,keliai plikledžio sudirbti.
kažkur internete mačiau, kaip paprasčiausiu marliniu bintu suriša gal geriau, nei slopinantys...
ačiūD, man tokių problemų nwkyla. Pavampsi kiek, bet apraminu ir gerai... kitąkart, jei toli pyškuna, net nebereaguoja...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 11, 18:14)
Jei ausų galiukai sakytum apkrešėję krauju, mano nuoonė tikrai ausų erkutė.Savaime nepraeis,keliaukit pas vetus.
kraujo tikrai nėra, bet šiandien vedu pas vetą,lai pažiūri.
O sakykit, reik pergyventi,kad šuo tik medžiaginius žaislus pripažįsta ir visus suplėšo nebus su sofa taip, kai liks ilgiau viena gal neduot jai tokių žaislų?nors smagiai ji juos sutvarko, reik juk vaikui žaislų
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2018 12 11, 13:18)
kartą į parą kakoja, ryte lauke bet su sisiojimu betvarkė, vakar visus 3 kartus namie padarė, nors lauke tai irgi 3 kartus buvo
Vien Sausiaku kol kas maitinam.
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 12, 11:17)
O sakykit, reik pergyventi,kad šuo tik medžiaginius žaislus pripažįsta ir visus suplėšo nebus su sofa taip, kai liks ilgiau viena gal neduot jai tokių žaislų?nors smagiai ji juos sutvarko, reik juk vaikui žaislų
Dėl medžiaginių žaislų-stebėkit, kad neprisirytų kamšalo, o jei duodat virvę-siūlų, nes gana pavojinga.
Saviškiam aš perku tik tokius, kurių negali greit "patvarkyt" - kietus lateksinius arba kietus guminius. Dar turi virvę, bet negraužia jos baisiai, tai ramu.
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 12, 09:17)
bet šiandien vedu pas vetą,lai pažiūri.
Na, ką vetas?..***
Šuo turi turėti, ką veikti, nes nukentės sofa.
Stebėkit. Jei žaislų skutų neryja, tai viskas ok.
Mersi nelabai pripažįsta žaislus, bet virvės, ypač natūralaus pluošto, - pačios einamiausios.
Taigi,buvom pas vietą dėl ausų,tai israsė tepalo ir betadinu tepti, greičiausiai tai blusų darbas,tikrai ne erkutės. o Frėja labai gražiai klinikoje elgesi, dar atlaikė nagų kirpimą. Dar reiks po mėnesio pakartotinai lašus ant keteros nuo blusų, utėlių sulašint.
Ačiū lutute, už įspėjimą dėl kamšalų
Ačiū lutute, už įspėjimą dėl kamšalų
Šunį reikia pakankamai iškrauti( išdūkenti) .Saviškius vežu į mišką,paleidžiu,kad išsilakstytų,tai dar ir kitą dieną šunų kaip nėra.Nors dabar manieji seniukai, nebe tokie pasiutę.Jei šuo nuobodžiaus, tai yra didelė tikimybė,kad siaubs namus.
Dėl sisojimo namuose, siūlau naudoti vienkartines palutes.Aš dėdavau,kai auginau taksiuką.Ir dabar,kai mamos nebūna namuose palieku.Retai, bet padaro.Matyt seniui per sunku išbūti 12 val.
Dėl sisojimo namuose, siūlau naudoti vienkartines palutes.Aš dėdavau,kai auginau taksiuką.Ir dabar,kai mamos nebūna namuose palieku.Retai, bet padaro.Matyt seniui per sunku išbūti 12 val.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 13, 09:38)
Bet ar nebus taip, kad susidarys įprotis tik namie ant palutės ir sisiot???
juk vedu 3 kart į lauką, kodėl ji nesisioja lauke vakar irgi lauke visą dieną nesisiojo...naktį ir dieną namie sisioja į vieną vietą. Ryte kai vedu, tik pakakoja ir viskas, kas jai ten galvelėj nesusiriša, kad ir pasisiot lauke gali
Jau turim savaitę ją, sisiojo lauke tik vieną kartą, visus kitus namie...o kakot lauke rytais pradėjo gal prieš 3-4 dienas, namie nuo tada ir nebekakoja
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2018 12 12, 21:46)
Mersi nelabai pripažįsta žaislus, bet virvės, ypač natūralaus pluošto, - pačios einamiausios.
Mano irgi jei pažaidžia tai neilgai, ačiū už virvių nuorodą
Chebra, palutės yra BLOGIS. Girdžiu ne pirmą ir ne šeštą kartą. Nes paskiau tik ant palučių ir myžios namie visą laiką, refleksas susiformuoja.
taip kad geriau per kančias į žvaigždes-prisipratinkit kažkaip be jų.
Mano senolis išbūna 12 val ir ilgiau, jei reikia, išbus ir jaunas šuo.
P.S. jei į vieną vietą sysioja, tai gal ir buvo namie sysinta ant palų. Sudrausminkit pamačius. Maniškis kai pirmą kartą pas anytą nuvažiavo, bandė kilstelt koją namie-tipo žymėsis, erelis...žaibu kirtau per koją, lygiai taip pat žaibu susiprato Daugiau niekada ir jokiom aplinkybėm nebebando
taip kad geriau per kančias į žvaigždes-prisipratinkit kažkaip be jų.
Mano senolis išbūna 12 val ir ilgiau, jei reikia, išbus ir jaunas šuo.
P.S. jei į vieną vietą sysioja, tai gal ir buvo namie sysinta ant palų. Sudrausminkit pamačius. Maniškis kai pirmą kartą pas anytą nuvažiavo, bandė kilstelt koją namie-tipo žymėsis, erelis...žaibu kirtau per koją, lygiai taip pat žaibu susiprato Daugiau niekada ir jokiom aplinkybėm nebebando
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 13, 08:38)
Jokiu, jokiu budu jauno sveiko suns nepratinciau slapintis namie, susidarys refleksas ant palu, varys ant bet ko, kas panasu i palas - minksti baldai, kilimai. Neduok dieve.
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 13, 11:11)
Bet ar nebus taip, kad susidarys įprotis tik namie ant palutės ir sisiot???
juk vedu 3 kart į lauką, kodėl ji nesisioja lauke vakar irgi lauke visą dieną nesisiojo...naktį ir dieną namie sisioja į vieną vietą. Ryte kai vedu, tik pakakoja ir viskas, kas jai ten galvelėj nesusiriša, kad ir pasisiot lauke gali
Jau turim savaitę ją, sisiojo lauke tik vieną kartą, visus kitus namie...o kakot lauke rytais pradėjo gal prieš 3-4 dienas, namie nuo tada ir nebekakoja
Papildyta:
Papildyta:
Neplanuojat narvo nedidelio nakciai? Suo instinktyviai netersia savo erdvej, gal tai butu sprendimas? Ryte atsikelus apsirengiat ir tada suni is narvo iskart laukan, turetu persilauzt pasislapinti lauke.
Niekada negalvojau,kad taip gali būti su palutėmis.Pas mus tokio šalutinio efekto nebuvo.