Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(linamog @ 2018 12 07, 14:23)
Sveiki prisijunge. Jei kalaite reaguoja i pagyrima, glostyma, maista, vedziokit lauke tol, kol bent kazka atliks, tada labai girkit, glostykit, duokit skanuka, galit naudoti ir klikeri pageidaujamo poelgio uzfiksavimui. Nezinau, kiek turite galimybiu, bet pirmom dienom neisleist is akiu, tik pastebejus nerimastinguma,iskart vest laukan. Gali buti, kad pradzioj reikes narvo. Kokio ji dydzio?

Sveria ji 13,5 kg,tai nemaža.O glostymo beveik visąlaik laukia,pageidauja,net reikalauja atkakliai bet švelniai.
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 07, 08:29)
Sveiki,vakar vakare ir mūsų namuose apsigyveno mišrūnė Frėja iš prieglaudos
visus reikalus atliko namie... (...) stresas naujuos namuose su visais jų gyventojais.

Sveiki. Smalsu, iš kokios prieglaudos. Pasirodykit. mirksiukas.gif
Taip, tikrai stresas. Mano Mersi iš "Penktos kojos" dėl streso nieko nedarė nei namie, nei lauke apie dvi paras. Kilo panika, jau planavau vizitą pas veterinarus. Paskui "užklupo bėdos" namuose. O po kokių trijų parų viskas susitvarkė.
Dabar turiu supratingą, kantrią kalaitę, nelabai mėgstančią blyksinčius aparatus ir kitą techniką hihihi.gif https://youtu.be/fgaG5WVBMA8

Linkiu ir jums kantrybės ir gražios draugystės. 4u.gif
Atsakyti
Lutute, neseniai mačiau jus iš tolo. Gyvenam "mažam kaime". Laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 07, 17:46)
Sveria ji 13,5 kg,tai nemaža.O glostymo beveik visąlaik laukia,pageidauja,net reikalauja atkakliai bet švelniai.

Jusu tikslas - susiet rekalo padaryma lauke su pagyrimu, paglostymu, teigiamu pastiprinimu. Kalaite supras, kad ji saunuole, kai padaro butent lauke. Kuo seriate? Prasineskit, kaip seksis.
As savo suni ismokiau atlikti dideli reikala pagal komanda, tiesiog proceso metu gyriau, kartojau raktini zodi "kaku", atlikes gaudavo skanuka. Dabar vaikstant gauna komanda salia siuksliadezes ar konteinerio, atlieka, surenku, ismetu ir galim toliau ramiai vaikstineti.
Atsakyti
Viską seku, tik retokai ką parašau.Gyvenam sąlyginai neblogai.
Mersi tikra gražuolė.Va,ką reiškia daug meilės ir geras maistas.
nerimaaan,kantrybės jums ir dar kartą kantrybės, ne iš veislyno juk šunytė.Pasirodykite, labai smalsu ax.gif
Ponui Pinkui sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2018 12 09, 14:42)
Lutute, neseniai mačiau jus iš tolo. Gyvenam "mažam kaime".  Laikykitės.  4u.gif

nu va, ko nešūktelėjai, būtume priėję pasilabint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 09, 15:22)
Ponui Pinkui sveikatos  4u.gif

dėkui 4u.gif Mano ryžiko 2 išbandymai laukia:šiandien vakare maudynės, ryte pas vetus žygiuosim pasikonsultuot dėl nesibaigiančios trydelės...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 09, 13:22)
Mersi tikra gražuolė.Va,ką reiškia daug meilės ir geras maistas.
Mersi dėkoja. biggrin.gif Šeriu Brit Care. Dar gauna skanėstų iš Woolf serijos. biggrin.gif Niekaip ypatingai nelepinu. Išvis nelepinu. Šuo turi šuniškai gyvent. lotuliukas.gif

QUOTE(lututė @ 2018 12 09, 14:06)
nu va, ko nešūktelėjai, būtume priėję pasilabint  biggrin.gif
Mano ryžiko  2 išbandymai laukia
Mašinos labai garsiai burzgia.
Kažkada, rudens pradžioje, kai dar buvo rytais šviesu, šaukiau, šaukiau... Tyruose būtumėt išgirdę. lotuliukas.gif
Sėkmės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2018 12 09, 20:59)
Mašinos labai garsiai burzgia.
Kažkada, rudens pradžioje, kai dar buvo rytais šviesu, šaukiau, šaukiau... Tyruose būtumėt išgirdę. lotuliukas.gif
Sėkmės.  biggrin.gif

tai žinai, nesitiki ir nesiklausai...aš išvis išsiblaškius, tai pamatau, kai susiduriu, o išgirstu ne visada tongue.gif

buvom ryte pas vetą-nedirbo mūsų daktaras, o ta mergaitė gana žioplavota-net pilvo nepamaigė mano ryžui, išrašė tablečių ir laisvi...nu ką, tai gydysimės ir žiūrėsim... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2018 12 09, 13:22)
Sveiki. Smalsu, iš kokios prieglaudos. Pasirodykit.  mirksiukas.gif
Taip, tikrai stresas. Mano Mersi iš "Penktos kojos" dėl streso nieko nedarė nei namie, nei lauke apie dvi paras. Kilo panika, jau planavau vizitą pas veterinarus. Paskui "užklupo bėdos" namuose. O po kokių trijų parų viskas susitvarkė.
Dabar turiu supratingą, kantrią kalaitę, nelabai mėgstančią blyksinčius aparatus ir kitą techniką hihihi.gif https://youtu.be/fgaG5WVBMA8

Linkiu ir jums kantrybės ir gražios draugystės.  4u.gif

Iš Būk mano draugas mirksiukas.gif labai graži Mersi bigsmile.gif

QUOTE(linamog @ 2018 12 09, 14:21)
Jusu tikslas - susiet rekalo padaryma lauke su pagyrimu, paglostymu, teigiamu pastiprinimu. Kalaite supras, kad ji saunuole, kai padaro butent lauke. Kuo seriate? Prasineskit, kaip seksis.
As savo suni ismokiau atlikti dideli reikala pagal komanda, tiesiog proceso metu gyriau, kartojau raktini zodi "kaku", atlikes gaudavo skanuka. Dabar vaikstant gauna komanda salia siuksliadezes ar konteinerio, atlieka, surenku, ismetu ir galim toliau ramiai vaikstineti.

Taip, jau susilygino kartai, kiek padaro namie, kiek lauke beveik; kakoja lauke 3 dienos, o su sisiuku visaip būna, bet dar nėra nei savaitės, kai pas mus, tai manau normaliai ir toliau viskas eis geryn smile.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 09, 14:22)
nerimaaan,kantrybės jums ir dar kartą kantrybės, ne iš veislyno juk šunytė.Pasirodykite, labai smalsu  ax.gif

Ačiū 4u.gif

Nuotrauką šią savaitę pažadam mirksiukas.gif

Dar klausimas? o kas gali būt su ausies odos krašteliu -jis lyg apkramtytas, o vidinėj ausytės odelėje matyti tokie lyg iškilimai-šašiukai, bet jie tokie vidiniai blink.gif ausų vidus, gleivinė gražios, švarios.
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 11, 10:40)
Iš Būk mano draugas mirksiukas.gif labai graži Mersi bigsmile.gif
Taip, jau susilygino kartai, kiek padaro namie, kiek lauke beveik; kakoja lauke 3 dienos, o su sisiuku visaip būna, bet dar  nėra nei savaitės, kai pas mus, tai manau normaliai ir toliau viskas eis geryn smile.gif
Ačiū 4u.gif

Nuotrauką šią savaitę pažadam mirksiukas.gif

Dar klausimas? o kas gali būt su ausies odos krašteliu -jis lyg apkramtytas, o vidinėj ausytės odelėje matyti tokie lyg iškilimai-šašiukai, bet jie tokie vidiniai blink.gif ausų vidus, gleivinė gražios, švarios.

Daug kakoja, kuo seriat?

Gali buti ausu erkutes, reiketu vetui parodyti.
Atsakyti
Jei ausų galiukai sakytum apkrešėję krauju, mano nuoonė tikrai ausų erkutė.Savaime nepraeis,keliaukit pas vetus.
O mums vargo vakarienė prasidėjo.Vėl pilnos pardės pirotechnikos, vėl Setas dreba.Ir taip drebėsime iki Trijų Karalių.Būsiu Grinčas.Nekenčiu švenčių. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 11, 19:14)

O mums vargo vakarienė prasidėjo.Vėl pilnos pardės pirotechnikos, vėl Setas dreba.Ir taip drebėsime iki Trijų Karalių.Būsiu Grinčas.Nekenčiu švenčių. cry.gif

nabagiuks... 4u.gif O bandėt bintuot? Čia kaip būdas apmalšint baimei... ax.gif
Atsakyti