Kaip toliau sekasi Pinkiui gydytis?
Taiga, kai Ukmergėj buvo, irgi liaukučių patikrą turėjo. Nepatiko procedūra.
QUOTE(Jolleee @ 2018 10 30, 01:03)
Kaip toliau sekasi Pinkiui gydytis?
Išleistas gydytis namo po vakarykščių 5 bakst.
Gavo kapsulių, tablečių ir vartosim...stebėsim, kas daros. Šiaip sauso nebeduodu, nes žarnyną erzina, tai dabar mama virėja... Ryžiai su vištiena be skūrelės ir riebaliuko.
Dar kaimynė užrodė, kur sabakėnams natūralų maistą gamina, parsivežiau 5 kg lieso slėgtainio...bet tegu apsveiksta, nenoriu šoko padaryt organizmui.
Bet palyginus visai apsimoka - 1kg-1,30 eur. Sušaldyta po kilograminę plytą.Tik va nežinau, kaip normuot reiks-vetas irgi nieko nepasakė dor šiuo klausimu.
žiūriu, tik aš viena šunį beturiu
tai raportuoju- buvom pakartotinio kraujo tyrimo šiandien darytis...kepenų rodikliai jau geri, bet yra nerimą keliančių ženklų, kad gali būt kažkur augliukas...arba dėl cistų...
tai vėl - tik stebėjimas, probiotikai ir patarė dar antinavikinių pavartot kurį laiką
tai raportuoju- buvom pakartotinio kraujo tyrimo šiandien darytis...kepenų rodikliai jau geri, bet yra nerimą keliančių ženklų, kad gali būt kažkur augliukas...arba dėl cistų...
tai vėl - tik stebėjimas, probiotikai ir patarė dar antinavikinių pavartot kurį laiką
Ne viena Mano Taiga dar čia kažkur laksto.
Smagu, jog kraujas susitvarkė. Ir laikom su Taiga kumščius, kad nebūtų jokių augliukų.
Pas Taiga tai jokių naujienų. Laikosi toliau dietos ir tikiuosi pagerės ir jos kepenų rodikliai.
Smagu, jog kraujas susitvarkė. Ir laikom su Taiga kumščius, kad nebūtų jokių augliukų.
Pas Taiga tai jokių naujienų. Laikosi toliau dietos ir tikiuosi pagerės ir jos kepenų rodikliai.
QUOTE(Jolleee @ 2018 11 22, 01:58)
Ne viena Mano Taiga dar čia kažkur laksto.
Kažkada pakartotinis kraujo tyrimas?
Nežinau, ar minėjau, bet ryžas su sausiaku susipyko galutinai... jautruolis mano. Tai smagu, kad atraau įmonėlę, kuri natūraaliu maistu užsiima šuniukam... vakar 10 kg slėgtainio atvežė
QUOTE(lututė @ 2018 11 22, 07:52)
Nežinau, ar minėjau, bet ryžas su sausiaku susipyko galutinai... jautruolis mano. Tai smagu, kad atraau įmonėlę, kuri natūraaliu maistu užsiima šuniukam... vakar 10 kg slėgtainio atvežė
Maziuuulis, valgys skaniai.
Mes gerai, apkirptas, apetitu nesiskundzia, kaip visad. Cia is pasivaiksiojimo ant molo.
QUOTE(linamog @ 2018 11 22, 17:50)
Maziuuulis, valgys skaniai.
Mes gerai, apkirptas, apetitu nesiskundzia, kaip visad. Cia is pasivaiksiojimo ant molo.
tai jau džiaugsmas būna, kai pusryčiauja ...net akys iš orbitų eina
bet jau taviškis gražuolis, išsičiustijęs kaip į vakarėlį
QUOTE(lututė @ 2018 11 22, 08:52)
Tyrimas pakartotinai bus vėliau. Man kas mėnesi norėtųsi tirti ir stebėti tą kraują.Nežinau, ar minėjau, bet ryžas su sausiaku susipyko galutinai... jautruolis mano. Tai smagu, kad atraau įmonėlę, kuri natūraaliu maistu užsiima šuniukam... vakar 10 kg slėgtainio atvežė
Bet vetas sakė, kol kas tegu laikosi dietos, kai pakūdės, tada pasirodyti.
Taiga mielai prie slėgtainio puotos prisijungtų
QUOTE(linamog @ 2018 11 22, 16:50)
Nešalta vyrukui? Žavi mane mažoji architektūra. Faina skulptūra
QUOTE(lututė @ 2018 11 22, 16:16)
bet jau taviškis gražuolis, išsičiustijęs kaip į vakarėlį
Aha, kaip apkirptas, inteligentnai atrodo.
QUOTE(Jolleee @ 2018 11 24, 14:16)
Nešalta vyrukui?
Žavi mane mažoji architektūra. Faina skulptūra
Žavi mane mažoji architektūra. Faina skulptūra
Kai molo gale stabtelejau, vejas kose kiaurai, tai nelabai patiko, apie kojas sukosi sukosi, net inkstelt bande, atseit nu eiiiinam, ko cia styyypsom.
aš tai saviškį klipatėlę rengiu, jei vėjas stiprus...nu visai pabiręs mano senolis...
Šeštadienį sugalvojau skanuką bičui nupirkt...džiovintą vištos koją...suraitė ore, o rezultatas-neramus sekmadienis...lakimas-zyzimas-lakstymas laukan-sysiojimas-triedimas-žiaukčiojimas iki pat vakaro...jau daviau ir nuo trydos, ir mezymo, ir dar šuniškos nošpos radau...
Šiandien lyg viskas vėl normaliai...
Šeštadienį sugalvojau skanuką bičui nupirkt...džiovintą vištos koją...suraitė ore, o rezultatas-neramus sekmadienis...lakimas-zyzimas-lakstymas laukan-sysiojimas-triedimas-žiaukčiojimas iki pat vakaro...jau daviau ir nuo trydos, ir mezymo, ir dar šuniškos nošpos radau...
Šiandien lyg viskas vėl normaliai...
Sveiki,vakar vakare ir mūsų namuose apsigyveno mišrūnė Frėja iš prieglaudos,jai 1-2 m. Ir nors vakar du kartus vedžiaui į lauką,galų gale visus reikalus atliko namie...dar naktį pakakojo..
šįryt vedziau anksti į kiemą-nieko.Dabar va neseniai paėdė,palakė,dabar snaudžia, ziuresiu,kada ims nerimauti ir tuoj vesiu į lauką. Ar teisinga mano taktika?
Suprantu ji prieglaudoje darė dažniausiai narve (nors iki prieglaudos gyveno pas žmones),o dar ir stresas naujuos namuose su visais jų gyventojais...
Kaip galėtumėme,mielosios su patirtimi, pakomentuoti mūsų situaciją? Žinoma,iš anksto dėkui😊
šįryt vedziau anksti į kiemą-nieko.Dabar va neseniai paėdė,palakė,dabar snaudžia, ziuresiu,kada ims nerimauti ir tuoj vesiu į lauką. Ar teisinga mano taktika?
Suprantu ji prieglaudoje darė dažniausiai narve (nors iki prieglaudos gyveno pas žmones),o dar ir stresas naujuos namuose su visais jų gyventojais...
Kaip galėtumėme,mielosios su patirtimi, pakomentuoti mūsų situaciją? Žinoma,iš anksto dėkui😊
QUOTE(nerimaaan @ 2018 12 07, 08:29)
Sveiki,vakar vakare ir mūsų namuose apsigyveno mišrūnė Frėja iš prieglaudos,jai 1-2 m. Ir nors vakar du kartus vedžiaui į lauką,galų gale visus reikalus atliko namie...dar naktį pakakojo..
Sveiki prisijunge. Jei kalaite reaguoja i pagyrima, glostyma, maista, vedziokit lauke tol, kol bent kazka atliks, tada labai girkit, glostykit, duokit skanuka, galit naudoti ir klikeri pageidaujamo poelgio uzfiksavimui. Nezinau, kiek turite galimybiu, bet pirmom dienom neisleist is akiu, tik pastebejus nerimastinguma,iskart vest laukan. Gali buti, kad pradzioj reikes narvo. Kokio ji dydzio?