Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

O,čia kažkas kaifuoja nuo vandens biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 07 27, 18:50)
O,čia kažkas kaifuoja nuo vandens  biggrin.gif  thumbup.gif

Tikrai taip.toj vietoj kur fotigrafuota gali ratais plaukiot atrodo be priezasties.Savo malonumui.Tik burbuliukus gaudo nuo vandens biggrin.gif Ar jusu sunys irgi nebeeda per tuos prakeiktus karscius.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 07 27, 18:07)
Tikrai taip.toj vietoj kur fotigrafuota gali ratais plaukiot atrodo be priezasties.Savo malonumui.Tik burbuliukus gaudo nuo vandens biggrin.gif  Ar jusu sunys irgi nebeeda per tuos prakeiktus karscius.

Ėda, tik duok. Akys kaip visada išpūstos, kiekvienas kąsnis suskaičiuojamas.
Atsakyti
AčiūD,ėda.Man po jo visų ligų tai smagiausias dalykas smile.gif
O vandens laka gana nedaug,ir šiaip vandens procedūrų nemėgsta.
Savo kiemo ponas dabar,gaila,kad ryt ponystė baigsis,nes atostogos mano irgi baiginėjas.Turės kiurksot bute uždarytas nuo vedžiojimo iki vedžiojimo... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oi, koks undinas... wub.gif
O mes vėl su problemom doh.gif iš ryto tradicinis kasinėjimo ritualas-čiupt už šono-guzas...Nu galvoju, vaidenas visai jau man , taigi vakar nebuvo...
vedu pasivaikščiuot-akurat-šuva kreivas blink.gif Greit už čiuprynos ir pas vetą.Taigi ką-šone hematoma.Ištraukė 2 švirkštus kraujo, suleido krešinamuosius ir paleido stebėt.Nuo ko? Gal užsigavo į stalo kampą, gal po injekcijų susilpnėjo ir pratrūko kraujagyslė-neaišku.
Nuramino, kad nieko labai baisaus, bet aš jau ir šešėlio bijau. blink.gif Reiks stebėt... ax.gif
Atsakyti
Ne, nu jau Pinkiui kas per ruožas, mažiuliuuuukas, sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 08 03, 00:18)
Ne, nu jau Pinkiui kas per ruožas, mažiuliuuuukas, sveikatos.

Dėkui...ką tik šnekėjau su vetu-galima duot vitamino C su rutinu, kraujagyslėms pastiprint...varysiu vaistinėn... ax.gif
Jo, mano senučiukui nesėkmių ruožas...
Atsakyti
Kaip gyvuojat, kaip sveikuojat visi? 4u.gif

Šiandien Taigą vežiau į Ukmergę pas vet. Kaip ir nieko rimto neįtariau. Profilaktiškai kraują ištirt norėjau.
Tai kraujo tyrimas negražius kepenų rodiklius rodo. Dvigubai didesni skaičiai, nei viršutinė norma. unsure.gif .
Pavartos Taiga papildus kepenims skirtus. Po mėnesio kartosim kraujo tyrimą.

Ukmergėje būdamos, nepamiršom aplankyt seno pažįstamo Kekso smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2018 09 10, 17:01)
Kaip gyvuojat, kaip sveikuojat visi?  4u.gif 

Šiandien Taigą  vežiau į Ukmergę pas vet. Kaip ir nieko rimto neįtariau.  Profilaktiškai kraują ištirt norėjau.
Tai kraujo tyrimas negražius kepenų rodiklius rodo. Dvigubai didesni skaičiai, nei viršutinė norma.  unsure.gif .
Pavartos Taiga papildus kepenims skirtus. Po mėnesio kartosim kraujo tyrimą.

Ukmergėje būdamos, nepamiršom aplankyt seno pažįstamo Kekso smile.gif

o, sveikatos Taigutei 4u.gif
mes klebam po truputį, vis galvoju, kokiu būdu paskiepyt, nes reik nukirmint... o nukirmint po visų žarnyno uždegimų baisoka... popa jis mano dabar... unsure.gif
Ukmergėj mačiau nauja graži vet. klinika atsirado rolleyes.gif
Kurioj miesto daly tas sabakėnas? Lyg mačiau, nepamenu kur rolleyes.gif
panašu, kad nuo to paties krašto esam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 09 11, 20:25)
o, sveikatos Taigutei  4u.gif
mes klebam po truputį, vis galvoju, kokiu būdu paskiepyt, nes reik nukirmint... o nukirmint po visų žarnyno uždegimų baisoka... popa jis mano dabar...  unsure.gif
Ukmergėj mačiau nauja graži vet. klinika  atsirado  rolleyes.gif
Kurioj miesto daly tas sabakėnas? Lyg mačiau, nepamenu kur  rolleyes.gif
panašu, kad nuo to paties krašto esam  mirksiukas.gif

Ačiū už palinkėjimą 4u.gif
Apie skiepus, yra tekę matyti šeiminimkų komentarus, kad senų šunų skiepyt nebūtina... nežinau kiek tame tiesos... unsure.gif
Taigą šiemet pavasarį tik nuo pasiutligės (be kompleksinio skiepo) skiepijau.
Hmmm, įdomu, kiek kainuoja šuns išmatų tyrimas. Gal tada toks variantas būtų įmanomas. Jei tyrimai kirminų nerodo, tai ir skiepyt gal tada galmėtų. hmm.gif .
Na čia tik pamąstymai tokie. Vetas gal ką tikriau tais klausimais pasakytų.

Taip. Nauja Ukmergės veterinarinė graži, moderni. Patiko. smile.gif
Dabar jei kokio tyrimo prireiks, arčiausia tokia įstaiga mums iš Anykščių r. atvykt.
Gal teko su Pinkiu lankytis ten?

Sabakėnas Keksas, toje vietovėje kur bažnyčia, kur paminklas/aukštas stulpas yra. Prie senojo teismo pastato apsigyvenęs smile.gif
Iš kokio krašto esat?
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2018 09 13, 00:41)
Ačiū už palinkėjimą  4u.gif 
Apie skiepus, yra tekę matyti šeiminimkų komentarus, kad senų šunų skiepyt nebūtina... nežinau kiek tame tiesos...  unsure.gif
Taigą šiemet pavasarį tik nuo pasiutligės (be kompleksinio skiepo) skiepijau.
Hmmm, įdomu, kiek kainuoja šuns išmatų tyrimas. Gal tada toks variantas būtų įmanomas. Jei tyrimai kirminų nerodo, tai ir skiepyt gal tada galmėtų.  hmm.gif .
Na čia tik pamąstymai tokie. Vetas gal ką tikriau tais klausimais pasakytų.

Taip. Nauja Ukmergės veterinarinė graži, moderni. Patiko. smile.gif
Dabar jei kokio tyrimo prireiks, arčiausia tokia įstaiga mums iš Anykščių r. atvykt.
Gal teko su Pinkiu lankytis ten?

Sabakėnas Keksas, toje vietovėje kur bažnyčia, kur paminklas/aukštas stulpas yra. Prie senojo teismo pastato apsigyvenęs smile.gif
Iš kokio krašto esat?

aš irgi tą patį girdėjau, bet paklausi vetų-tai pasakys kitaip, aišku biggrin.gif Gal tik nuo pasiutligės reiktų įkalt, bet realiai jos nėra kur pasigaut-čia daugiau jei užbanguotų ryžikui kam krimstelt...bet irgi šanso praktiškai nėr biggrin.gif
Išmatas tiria...bent jau mano vetkėj. Kaina nuo 12 eur.Bet kiek skaičiau, tai tiria arba nuo parazitų, arba nuo pirmuonių-tai tikriausiai jei nori abiejų, kaina dvigubėja... (čia aš taip išmąsčiau)
Naują Ukmergės vetkę pravažiuodama mačiau, su Pinkiu ačiūD neteko joje buvoti, mes Kaune lankomės...o šiaip esu kilus iš Ukmergės rajono. Tai vasarą dažnai ten būnu.
Atsakyti