Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(linamog @ 2018 06 22, 13:37)
Mano reaguoja tik i zmones, kazka valgancius, slaminancius koki maiseli, paskui tokius nueitu neatsisukdamas.  biggrin.gif Loti neturi mados. Vienakart staigiai sulojo ant praeinancio vaiko, kuris uzsimojo rankoje laikoma sniego gniuzte, net kruptelejom su vyru, aisku, sudrausminom. Bet paskui pagalvojom, kad gal praeity buvo skriaustas, todel tokia reakcija.

As ir galvoju,kad buvo skriaustas.Pradzioj kai tik atsirado pas mane buvo problemu su sysiojimu.Ir dabar negali staigiu judesiu jo atzvilgiu daryt, tuoj bala.Pries mane ji augino jauna pora.Gal vyriskis uz sysiojima baude stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 22, 18:11)
As ir galvoju,kad buvo skriaustas.Pradzioj kai tik atsirado pas mane buvo problemu su sysiojimu.Ir dabar negali staigiu judesiu jo atzvilgiu daryt, tuoj bala.Pries mane ji augino jauna pora.Gal vyriskis uz sysiojima baude stipriai.

Ai jo, irgi persigandes systeli. Bet cia daugeliui budinga, jauni suneliai is dziaugsmo balute padaro.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 06 21, 18:36)
Mano zveris sveiksta
4u.gif

QUOTE(lututė @ 2018 06 22, 10:03)
Ruonis  lotuliukas.gif  thumbup.gif man jie tokie gležnučiai, tie šuniukai...bijočiau tokį laikyt, užminsi gi ir amen...  blink.gif
Nūūū jooaaa... "gležnieji žiurkių žudikai" lotuliukas.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 22, 11:10)
Ar jusu sunys i visus svetimus zmones reaguoja vienodai?
Į žmones beveik nekreipia dėmesio, nesidomi nei dviratininkais, nei bėgikais.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2018 06 22, 22:16)
4u.gif

Nūūū jooaaa... "gležnieji žiurkių žudikai" lotuliukas.gif

Į žmones beveik nekreipia dėmesio, nesidomi nei dviratininkais, nei bėgikais.

Dviratininkai neidomus..viena ka gali padaryt pasipainiot po ratais.Bet va kaip jis pasirenka ant ko lot?Su mama galvojam gal suni turi namie tas zmogus,bet kazkaip nelogiskai atrodo hmm.gif
Kas liecia "gleznaji ziurkiu zudika" nera jie tokie glezni.Mamos jorkas laisvai nubizena 5 ir daugiau kmAisku moka paprasyt,kad mama panesetu biggrin.gif .Apylinkes pas mane tokios,kad turim kur vaikstinet.Mama ji nuo pavadelio paleidzia..Tik jis nelabai vertina tai.Kazkodel pavadelis jam didesni malonuma teikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 22 birželio 2018 - 21:16
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 22, 23:)
Tik jis nelabai vertina tai.Kazkodel pavadelis jam didesni malonuma teikia.

lotuliukas.gif Duoda...mazochistas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 06 22, 23:52)
lotuliukas.gif Duoda...mazochistas... biggrin.gif

Po kiems vaikstineja palaidas.bet pamates pavadeli dziaugias,kad iseis is kiemo ribu..Nors ir laukuose pavadelio nesibaido.Kaip jusu sunys eina per gatve..? Pav mano pries gatve uzsegu pavadi.Kol sulaukiu tinkamo momento ji sunku islaikyt.Per gatve verzte verziasi.Per ja turime begti begte.Dar starta jam duoda pypsejimas kai uzsidega zalia sviesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 22, 21:13)
kazkaip nelogiskai atrodo hmm.gif
Kas liecia "gleznaji ziurkiu zudika" nera jie tokie glezni.
Visai logiška. mirksiukas.gif
Todėl ir rašiau kabutėse. Nėra jie gležni. Dažniau būna išlepinti be saiko ir be proto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 23, 00:00)
Po kiems vaikstineja palaidas.bet pamates pavadeli dziaugias,kad iseis is kiemo ribu..Nors ir laukuose pavadelio nesibaido.Kaip jusu sunys eina per gatve..? Pav mano pries gatve uzsegu pavadi.Kol sulaukiu tinkamo momento ji sunku islaikyt.Per gatve verzte verziasi.Per ja turime begti begte.Dar starta jam duoda pypsejimas kai uzsidega zalia sviesa smile.gif

Per gatvę eina normaliai.Pavadėlio mieste nenusegu niekada.Jei matau atvažiuojančią mašiną- liepiu sustot ir laukt.Klauso.O kai einam per gatvę ir tolumoj pamatau,liepiu bėgt greičiau.Tik tingi,bet daugmaž irgi klauso biggrin.gif Normaliai,kaip kaimiečiui biggrin.gif
Atsakyti
Apie pavadį: su pavadžiu Mersi - civilizuotas šuo, klauso ir viską supranta; be pavadžio atgyja visi šuniški instinktai, todėl nerizikuoju, nenoriu ieškot po visą mikrorajoną ir fb. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 06 23, 23:58)
Per gatvę eina normaliai.Pavadėlio mieste nenusegu niekada.Jei matau atvažiuojančią mašiną- liepiu sustot ir laukt.Klauso.O kai einam per gatvę ir tolumoj pamatau,liepiu bėgt greičiau.Tik tingi,bet daugmaž irgi klauso  biggrin.gif Normaliai,kaip kaimiečiui  biggrin.gif

Mieste ir as nenusegu.Bet po savo rajona vaikstom be jo.Maniskio ragint begt per gatve nereikia.Kaip kulka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 25, 09:20)
Mieste ir as nenusegu.Bet po savo rajona vaikstom be jo.Maniskio ragint begt per gatve nereikia.Kaip kulka biggrin.gif

Tai jaunas dar...mano kulka gerokai padėvėta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 06 25, 11:07)
Tai jaunas dar...mano kulka gerokai padėvėta  tongue.gif

Na 3 metu...Ka as zinau.Ar jis toks jaunas.Bet velniu priedes.Nors batu nebeliecia.Dideliu zbitku nebedirba.Gal as pripratau namus palikt tokius,kad nebutu kur zbitkytis.
Atsakyti