Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 08 16, 10:38)
Taigi vienas iš rekomenduojamų išskyrimo būdų : imi už užpakalinių kojų,(kumpių  smile30x30.png ) ir kilstelėjęs tempi atbulą.Tolyn nuo kito šuns.Bet jam dzin pasirodo.Matomai giminėj tikrai belgų avigalvis buvo... rolleyes.png

O bandei už pakirkšnių paimt ir nagus ten suleist? Nes kad už kojų tempt tai negirdėjus... Bijočiau išsukti. Bet va pakirkšniai labai veikia bent jau mano gaujai ir mano pažįstamiems. Arba nagus suleist į pakirkšnius, arba pavadį apsjuosus ties pakirkšniais "pakart".
O kuo belgų aviganis giminėj blogai (ar gerai?) nelabai supratau...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 08 16, 11:11)
O bandei už pakirkšnių paimt ir nagus ten suleist? Nes kad už kojų tempt tai negirdėjus... Bijočiau išsukti. Bet va pakirkšniai labai veikia bent jau mano gaujai ir mano pažįstamiems. Arba nagus suleist į pakirkšnius, arba pavadį apsjuosus ties pakirkšniais "pakart".
O kuo belgų aviganis giminėj blogai (ar gerai?) nelabai supratau...

Nu už tų pakirkšnių ir ėmiau,kaip youtubas rodo tongue30x30.png nagų aišku nesuleidau." Pakartas" irgi buvo,bet kad nors ką... :|

Iš principo nežinau ar gerai ar blogai,tik kas susidūręs,sako,jog šitie kai ką įsikanda,sunkiai bepaleidžia... rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 16, 11:28)
Nu už tų pakirkšnių ir ėmiau,kaip youtubas rodo  tongue30x30.png nagų aišku nesuleidau." Pakartas" irgi buvo,bet kad nors ką... :|

Iš principo nežinau ar gerai ar blogai,tik kas susidūręs,sako,jog šitie kai ką įsikanda,sunkiai bepaleidžia...  rolleyes.png

Džiaukis, kad laimingai baigėsi.
Daug šunų, turinčių stiprų sukandimą, labai gerai laiko sukandę. Bet ar belgų aviganiai (kurių yra ne viena veislė apskritai) yra kažkuo ypatingi, nežinau. Gal tik kad grobiniai labai. Bet vėlgi - belgų aviganio pavadinimas yra tik dalis veislės pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 08 16, 13:01)
Džiaukis, kad laimingai baigėsi.
Daug šunų, turinčių stiprų sukandimą, labai gerai laiko sukandę. Bet ar belgų aviganiai (kurių yra ne viena veislė apskritai) yra kažkuo ypatingi, nežinau. Gal tik kad grobiniai labai. Bet vėlgi - belgų aviganio pavadinimas yra tik dalis veislės pavadinimo.

Taigi...jei ne sesė,kaži kaip būčiau viena susitvarkius,nes kito šunėko šeimininkas bijojo prieit.O sąkandis ryžo tikrai geras,nes panašu,kad jam dzin už ko tempi...
Jei spėliot pagal rūšis,labiausiai neša į malinua ,bet dievai ten jį žino...
Atsakyti
kaip tik kalba, kad už uodegos reikia kelti, nes už kirkšnies labia skauda ir šuo atsisukęs gali atgal duoti iš įsiūčio unsure30x30.png
o va aš kažkodėl čiumpu saviškę už kaklo šonuose, bet ji dar nebuvo susikibus rimtai (tfu tfu tfu), tik moteriškai apsipešiojo
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 08 16, 18:59)
kaip tik kalba, kad už uodegos reikia kelti, nes už kirkšnies labia skauda ir šuo atsisukęs gali atgal duoti iš įsiūčio  unsure30x30.png
o va aš kažkodėl čiumpu saviškę už kaklo šonuose, bet ji dar nebuvo susikibus rimtai (tfu tfu tfu), tik moteriškai apsipešiojo

O biesas žino...
Bet va už kaklo tai nerizikuočiau imt,nes išsisukęs gali segt kaip reik... tongue30x30.png
Nors ir kai tempiau atbulą,galvojau,kad pyks ant manęs,bet ne...
Bet jau buvo ne iki juoko,kitą šunį už gerklės prie žemės prispaudęs,kai atskyrėm,visi žabtai kruvini buvo... blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 16, 09:27)
tysimas už užpakalinių kojų,kaip nurodo literatūra,ne visiem efektyvus.
O "pasimatymo" metu su Lota tai suveikė... smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 08 16, 19:38)
O "pasimatymo" metu su Lota tai suveikė...  smile30x30.png

Tai ten ne muštynės buvo...tik sexy apsikabinimas... tongue30x30.png
Neužsivedęs bičas buvo... lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Maniskis visada raunas ant didesniu...Tai skirt ko gero jau nebebutu ko verysad.png Baisu ir pagalvot..
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 16, 19:08)
O biesas žino...
Bet va už kaklo tai nerizikuočiau imt,nes išsisukęs gali segt kaip reik... tongue30x30.png
Nors ir kai tempiau atbulą,galvojau,kad pyks ant manęs,bet ne...
Bet jau buvo ne iki juoko,kitą šunį už gerklės prie žemės prispaudęs,kai atskyrėm,visi žabtai kruvini buvo... blink30x30.png

aš iš šonų griebiu kur nepasiektų sugriebt, tiksliau tiek nepasisuktų biggrin30x30.png bet teoriškai tai nėra geras būdas, tik kad aš tokiose situacijose nelabai galvoju...

o tai dėl kito šuniuko dalios nepasidomėjot? gražus būtų, nes visgi kaip supratau jusiškis "pripjovė" biškį unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 08 16, 22:31)
o tai dėl kito šuniuko dalios nepasidomėjot? gražus būtų, nes visgi kaip supratau jusiškis "pripjovė" biškį  unsure30x30.png

Reiktų iš principo...nors kalti buvo abu,bet manasis didesnis.Šiaip tai priešininkas pakiauksėjo kiek,matomai iš baimės,bet su šeimininku nuėjo namų link.Tai gal nieko blogo,tik skylės didesnės,nei pas ryžą snuky.Ryžo pakramtyta akis irgi jau šiandien normaliai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 08 16, 10:45)
Maniau tik mano lipa ant grybu😄 Gaila,kad retai galiu leist i miska isvest suni.Pati nevairuoju.O Svaraus misko arti namu nera.😞

Oj, mums miskas tai sventas reikalas budavo kiekviena diena iki tos bedos.... savaitgaliais tai net po kelis kartus per diena ponulis miske lakiodavo.... neatsizadam situ planu ir ateity, tik nezinau kada jis galutinai pasveiks, nueme gydytoja gipsa sekmadieni, tai labai labai atkuto, nes paskutines dienas is skausmo net naktimis cypdavo, zodziu negalavo labai, o db linksmas, valgo, isdykauja, tik , kad ta koja vistiek "neveiksni", tabaluoja ore, gydytoja minejo, kad gali taip buti 2-3 savaites, labai noretusi tiketi, kad viskas su laiku susitvarkys..., db dar zaizda ant alkunes gydom , antibiotikus duodam, teko netgi dar viena siule deti prie jau uzdetu, nes labai didele zaizda, net kauliukas matesi ant alkunes....

Atsakyti