Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Laba diena,

Žiūriu dar vis diinkinių atgarsiai temoje biggrin.gif
Visoms, kurios gyrė vaikus, pilnai pritariu. Dvynės su varikliukais užpakaliukuose thumbup.gif
Jomantas labai komunikabilus ir pozityvus jaunuolis, Kristupas ramumo įsikūnijimas biggrin.gif Vilkros vyresnioji labai ryški ir įsimintina panelė. Man ji labai graži wub.gif ir taip sesute rūpinosi smile.gif Rūta jau nebe vaikas, o Rasa tokia jaunatviška, tai mano jos kaip seserys atrodė 4u.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 07, 21:35)
Jeigu FB neapgauna, tai šiandien renatelexx gimtadienis  4u.gif 
Linkiu sveikatos, sveikatos, sveikatos!!! Būk laiminga  4u.gif

Prisidedu prie sveikinimų 4u.gif

QUOTE(busycat @ 2016 07 08, 07:49)
Ojej, kaip mamkai neatleistinas dalykas karsta.gif biggrin.gif bėgu bučiuoti Kiarą

Kaip čia mamka dabar pamiršo, ajajai bigsmile.gif Kiara su katadieniu thumbup.gif
Vaišes tai nuo apačios imu su didžiausiu malonumu biggrin.gif

QUOTE(rariukas @ 2016 07 08, 09:24)
Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas 

Labai gaila katinėlio verysad.gif O kokio jis amžiaus?

QUOTE(Weronica @ 2016 07 08, 10:23)
Giliukas ir Tutukas kaip visalaik pora kaip tvora, ir komentarai

Aha, aš tą patį pagalvojau thumbup.gif

QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 12:37)

O čia tai sąrašiukas ohmy.gif doh.gif blink.gif Toks jausmas, kad keliems mėnesiams išeini atostogų.

Aš dviems savaitėms liepos gale išeinu, tai viena savaitė suplanuota, o kita dar laisva. Kaip ir Erendirai mūzos nėr ir planų dar nėr...
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 08, 11:46)
Dar ne visai, bet jau nusiteikinėju smile.gif

Tarkim, mažuoju pirščiuku baksnoju mintį pertvarkyti irisų ūkį  rolleyes.gif
Dar reikia nusimegzti suknelės rankoves...

Be to, prisiėmiau vertimų savaitės pradžiai  doh.gif  lotuliukas.gif

O jei bus nors kiek oro (turiu omeny šilumos ir saulės), skaitysiu prie baseino, kad nors kiek pataikyčiau į atostogų žanrą.

TIK viso to reikia imti pradėti norėti  rolleyes.gif

Ar skaitei "Angelo ežerą"?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 08, 12:06)
Laba diena,

Labai gaila katinėlio verysad.gif  O kokio jis amžiaus?

Balandžio pabaigoje suėjo 17 metų
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 08, 13:11)

aš neskaičiau biggrin.gif (nknygas aš 'valgau" ).....galiu į darbą eit ir nemiegojus jei ką biggrin.gif
Ar matei mano klausimą apie iš kurios raidės tavo pavardė ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 07 08, 12:52)
Man tai svajonių atostogos būtų gal netgi vienos dienos, vienai kur nors pabūt vienumoje, visiškai vienišai ir mirtinoje tyloje, nejudant, na nebent dar į kompanija knygą ir šezlongą priimčiau biggrin.gif
taip kažkaip pavargau nuo žmonių, nuo to bandymo pailsėti su krūvom šmutkių ir kaip čigonam, tai iškraut, tai vėl sukraut, pailsėt nuo zyziančios erkės biggrin.gif ir erkino biggrin.gif

juokingai nuskambėjo,bet suprantu tavo norą biggrin.gif

QUOTE(Erode @ 2016 07 08, 13:11)

Rašei ne man, bet aš paklausiu...apie ką jinai?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 12:37)
Gielux  AČIŪ  4u.gif  labai, kažkaip praleidau pro ausis per dinkines, nepamenu ar padėkojau net  blush2.gif  vakar įlindau į DL sąskaitą....ir sukau galvą  ar gal čia Gielux , ai galvoju ryt paklausiu...o šiandiena nušviotimas...." neparašiau paskirties, manęs prašė, bet neparašiau " įdomi ta žmogaus atmintis  biggrin.gif  Ačiū

o dar čia nepamenu erode prisipažink ar tu Jurga V ?

Aš Jurga G. Ne, diinka, sukrapščiau tik bendram fondukui šįsyk, bet nepamiršau, o tik procentukus pavedžiau - gal jie jau tave pasiekė.
Jei ne Karalius Kingas ir Tašiukė šįsyk, būčiau daugiau prisidėjus.
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 07 08, 13:16)
Balandžio pabaigoje suėjo 17 metų

Oi, tai jis labai garbingo amžiaus jau.. nu svarbiausia, kad senatvė būtų su mylinčiais šeimininkais..
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 08, 13:24)
Aš Jurga G. Ne, diinka, sukrapščiau tik bendram fondukui šįsyk, bet nepamiršau, o tik procentukus pavedžiau - gal jie jau tave pasiekė.
Jei ne Karalius Kingas ir Tašiukė šįsyk, būčiau daugiau prisidėjus.

baik tu čia dabar biggrin.gif 4u.gif tiesiog nežinau kam padėkoti smile.gif beje o tu ir dokuose Jurga, ne Jurgita ? o kas žino mūsų Kivuko, kur pasiplovė visai vasarai pirmą pavardės raidę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 08, 13:23)
juokingai  nuskambėjo,bet suprantu tavo norą biggrin.gif
Rašei ne man, bet aš paklausiu...apie ką jinai?

Čia kaip ir detektyvas trileris.
Visiems siūlau, man patiko, nelabai įsiūlau.

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 13:27)
baik tu čia dabar biggrin.gif  4u.gif    tiesiog nežinau kam padėkoti smile.gif beje o tu ir dokuose Jurga, ne Jurgita ? o kas žino mūsų Kivuko, kur pasiplovė visai vasarai pirmą pavardės raidę  g.gif

Aš Jurga, taip, ne Jurgita. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 08, 13:26)
Oi, tai jis labai garbingo amžiaus jau.. nu svarbiausia, kad senatvė būtų su mylinčiais šeimininkais..

Mano Pūkutis būtent tiek išgyveno...ir tikrai paskutiniai metai buvo kitokie....bet jis buvo pats mylimiausias šeimos katinas, vaikai niekaip nepamiršta (aš tai turiu riešutą, kasdien aplankau....)

Zundyte, Čiūčia buvo ir vakar ryte, vakare ir šiandien nuo ryto, apžiūrėjau, tikrai neatrodo papešiota, biggrin.gif Aš ten netoli esu padovanojus trispalvę katę, bet su rainumu, Jargalą...svarainių gatvėj, gal ta kartais ateina ? o draugė negalėtų foto padaryti ? Nes pas mnus trispalvių daugiau nemačiau, bais smalsu

Atsakyti
Sveikos,mergaitės,
pavydžiu jums buvusio susibėgimo,bet liepos mėn man sudėtinga sudalyvaut kažkur,nes visad atostogauju,šiuo metu jau nuo sekmad esu Druskininkuose,dar būsim čia ir visą kitą sav smile.gif bet viską seku ir skaitau smile.gif smagu,kad gerai praleidot laiką ir pailsėjot 4u.gif
QUOTE(Reginok @ 2016 07 07, 19:54)
Atsiprasau kad lendu, bet mano sunui uzdejo nemokamai ploksteles Zalgirio klinikoje, jus pasidomekite jusu mieste kas turi sutarti su ligoniu kasa:

oi,kaip dėkui tau,kaip gerai,čia pas jus visko galima sužinot smile.gif mano septynmetei jau metai kaip nedygsta iltiniai dantai,įtariu,kad jau ir neišdigs jie,užsirašėm rugpjūčiui,eisim žiūrėt,bet turbūt be plokštelių ar breketų neišsiversim,o man tokios sumos kaip 1500 kosminės unsure.gif
QUOTE(rariukas @ 2016 07 08, 09:24)
labas rytas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Štai ir aš po atostogų, nors jau spėjau kelias dienas padirbėti. Atostogos buvo kaime, bet viską sekiau viską skaičiau viską žinau smile.gif
Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Užjaučiu console.gif ,vargšiukas,bet gal paskui apsipras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 08 liepos 2016 - 12:39
QUOTE(žydrynė @ 2016 07 08, 13:37)

oi,kaip dėkui tau,kaip gerai,čia pas jus visko galima sužinot smile.gif mano septynmetei jau metai kaip nedygsta iltiniai dantai,įtariu,kad jau ir neišdigs jie,užsirašėm rugpjūčiui,eisim žiūrėt,bet turbūt be plokštelių ar breketų neišsiversim,o man tokios sumos kaip 1500 kosminės unsure.gif

Aš užregistravau saviškė į vieną valst. polikliniką- bet kai paskaičiau atsiliepimus apie tą gydytoją doh.gif doh.gif . Laukiu kol atidarys registravimą KMUK ortodontijos klinika ( nuo rugsėjo 6 d.) ten stomotologė mums rekomendavo registruotis su siuntimu... TIk , tiesą sakant, bijau šiek tiek dėl kokybės. Šiaip nė karto neteko nusivilti KMUK vaikų gydytojais - gal sekėsi. O vat dabar šiokia tokia baimė yra. gal iš nežinojimo.
Atsakyti