Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Weronica @ 2016 07 08, 10:23)
Visai atsilikau nuo temos tai ir posto pradžia iškart ne į temą, Busy koks fainas kilimas bigsmile.gif

Na aišku ir kilimo reklaminė pristatinėtoja wub.gif
Gaila Funtuko, bet gal su laiku apsipras? Savaitgalį buvom pas draugus, jie nesenai užmigdė katiną savo, išgyveno 21 metus, tai vos nenugriuvom kai išgirdom blink.gif

Giliukas ir Tutukas kaip visalaik pora kaip tvora, ir komentarai thumbup.gif

Renatelei sveikinimai, Kiarai pakasiukai 4u.gif

Laba diena

Zundyte, tvirtybės.
Aš žiūriu į Tašę, jai 10-11 metų, ji tik piktesnė. Bet protingesnė, atsargesnė.

Kiarai daug metų džiugint mamką tomis gražiomis akimis.
Ačiū už vaišes.

Dabar klausimas patyrusioms globėjoms.
Iš Kingo ausų išvalau tokias purvinai gelsvas - sakyčiau rusvas (kavos spalvos su pienu) išskyras. Viisų panų ausys švarios.
Jis turėjo erkių. Lašinta Advokat jam. Dabar dar yra išskyrų, nors man veterinarė pasakė, kad nevalyčiau ir nebetepčiau permetrino geliu.
Nes išskyrose nėra erkių. Bet jis kiek padrasko ausytes.
Nežinau ką daryti...

Lisitėja - koks gražuolis.
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 liepos 2016 - 10:14
Rariuk, labai gaila.Bet nieko nebepakeisi.Arba laikai gyvūną tokį, arba.....Supratai mane verysad.gif Turėjau aklą ir kurčią koker spanielį.Uoslė buvo super, maistą visada rasdavo. Jei nepalikdavom daiktų ne vietoje, niekada į nieką neatsitrenkdavo.Tik labai sunku būdavo žiūrėti į nieką nematančias akeles.Senatvė niekam neišvengiama ir sunki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 08, 11:14)

Dabar klausimas patyrusioms globėjoms.
Iš Kingo ausų išvalau tokias purvinai gelsvas - sakyčiau rusvas (kavos spalvos su pienu) išskyras. Viisų panų ausys švarios.
Jis turėjo erkių. Lašinta Advokat jam. Dabar dar yra išskyrų, nors man veterinarė pasakė, kad nevalyčiau ir nebetepčiau permetrino geliu.
Nes išskyrose nėra erkių. Bet jis kiek padrasko ausytes.
Nežinau ką daryti...

jau biškiuką kalbėjom apie tai - manau, valyt ir tiek... Runceliui nuolat panašiai teršiasi ausys. Man sakė, kad tokia organizmo reakcija į įvairius alergenus (kaip tik sakai, kad pasikaso). Kai Runciai pavyksta nusivogti kokio svetimo maisto, moment apsidrasko galvytę ir ausys užsivelia tomis apnašomis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiarą meškutę su gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif
Rariuk, kaip liūdna, bet gal prisitaikys senjoras ir dar pagyvens verysad.gif kaip tik vakar su tėvais diskutavom apie senatvę. Žmonių. Kad piktėja dažniausiai senyvi žmonės ( su retom išimtim). Nes skauda viską. Nes nebėra vilties, kad pasveiksi ir nebeskaudės. Nes proto galios silpnėja. Nes mirties baimė į kaklą alsuoja.
Giliukas fainuoliukas wub.gif
Erendiriuk, ar sugalvojai atostogams ką veikt?
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 08, 11:34)
Sveikos  4u.gif

Erendiriuk, ar sugalvojai atostogams ką veikt?

Dar ne visai, bet jau nusiteikinėju smile.gif

Tarkim, mažuoju pirščiuku baksnoju mintį pertvarkyti irisų ūkį rolleyes.gif
Dar reikia nusimegzti suknelės rankoves...

Be to, prisiėmiau vertimų savaitės pradžiai doh.gif lotuliukas.gif

O jei bus nors kiek oro (turiu omeny šilumos ir saulės), skaitysiu prie baseino, kad nors kiek pataikyčiau į atostogų žanrą.

TIK viso to reikia imti pradėti norėti rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, kaip su tais norais biggrin.gif visokios veiklos ar neveiklos yra puikios per atostogas 4u.gif
Man tai atostogos tobulos, kai patenkinu savo:
1) nieko neveikimo poreikį ( pvz: knygos skaitymas pasidrėbus ant šezlongo ar geras filmas ant sofos)
2) kažko naujo patyrimas/sužinojimas/pamatymas ( pvz: Bezdonių istorinio kultūrinio palikimo tyrinėjimas)
3) kokio nors vieno seniai vilkinto buities darbo atlikimas sąžinei nuraminti ( pvz. virtuvinių stalčių sutvarkymas)
4) kūno pamaloninimas ( pvz. masažas ar gardus maistas)
5) aktyvi fizinė veikla ( pvz. žygis su dviračiais)
6) šeimą vienijanti veikla ( pvz. stalo žaidimas)

Atsakyti
Gielux AČIŪ 4u.gif labai, kažkaip praleidau pro ausis per dinkines, nepamenu ar padėkojau net blush2.gif vakar įlindau į DL sąskaitą....ir sukau galvą ar gal čia Gielux , ai galvoju ryt paklausiu...o šiandiena nušviotimas...." neparašiau paskirties, manęs prašė, bet neparašiau " įdomi ta žmogaus atmintis biggrin.gif Ačiū

o dar čia nepamenu erode prisipažink ar tu Jurga V ?

Erendira savaitę atostogausi ? nes 2 tai sąrašas daug ilgesnis- abu šiltnamiai, paraišioti, išskabyti, nuskinti vyšnias, serbentus, praretinti morkas burokėlius....blyn išravėti krapus...nesupratau ką jus ten veikėt, darže krapų tiek pat kiek buvo smile.gif ....rvėt pagal nuotaiką.... gėlynai čia būtinai reiks mūzos...o pirmas darbas tai MB įstatyti į vėžias- gi šią vasarą turim apsitverti tvorą ir sumest- lauko virtuivėlės ir pavėsinės karkasą...tam reik šiukšlyną sutvarkyti (o ten tiek "tipo " reikalingų daiktų- be manęs tikrai nepajudės jie iš vietos biggrin.gif ) Dar virtuvinės spintelės, šaldiklį atleisti- jau naujam sezonui reik paruošt....ir pasivėžinimas būtinai reik į Tauragę, Šiaulius...ir būt gerai į Vilnių g.gif (beje gyvūnija niekur nedingo, teks rūpintis iir tais) Vis galviodavau kaip paroj valandų lišnų gauti...dabar dar ir reiktų savaitėje poros dienų papildomu....deja visi mezginiai, alia siuviniai... knygų skaitimas keliasi į vėlyvą rudenį
Atsakyti
Jetau, Diinkut, man tavo atostogos kvepia pataisos darbų kolonija tongue.gif bigsmile.gif pasijutau visiška egoistinio pobūdžio tingine su savo atostogų samprata doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 08, 12:34)
Na va, kaip su tais norais  biggrin.gif visokios veiklos ar neveiklos yra puikios per atostogas  4u.gif
Man tai atostogos tobulos, kai patenkinu savo:
1) nieko neveikimo poreikį ( pvz: knygos skaitymas pasidrėbus ant šezlongo ar geras filmas ant sofos)
2) kažko naujo patyrimas/sužinojimas/pamatymas ( pvz: Bezdonių istorinio kultūrinio palikimo tyrinėjimas)
3) kokio nors vieno seniai vilkinto buities darbo atlikimas sąžinei nuraminti ( pvz. virtuvinių stalčių sutvarkymas)
4) kūno pamaloninimas ( pvz. masažas ar gardus maistas)
5) aktyvi fizinė veikla ( pvz. žygis su dviračiais)
6) šeimą vienijanti veikla ( pvz. stalo žaidimas)

1. šitą aš kažkaip sugebu (nu buna nuotaika) ir savaitgalį susiorganizuoti (bet šiaip būt fain...)
2. Nerealu labiausia trokštama per atostogas...deja paskutiniu metui sunkiai įgyvendinama, tiek dėl "žvėrių" gausos...nors čia keleta dienu rasčiau kam palikti- (KAIMYNAI pas mane nerealūs)...bet finansai.....nebent pas ką į svečius įsiprašyti..... bilietus galima papigiai...nakvynę duoda, o maistas man paskutinėj vietoj smile.gif labai noriu ir kviečia į airę...bet ten kažkodėl pigių bilietų vasarą nebūna...o kitu metu MB atostogų neturi.... verysad.gif , dar poalauksiu biggrin.gif esu jauna graži, sveika nestresinė- čia aš apie ką, prieš porą dienų paskambino eiliniai siūlytojai- klausimas " kam teikiate pirmumą grožiui, sveikatai ar stresui valdyti ? nežinau kas timptelėjo už liežuvio " oi esu graži, sveika ir visai ne stresinė, kosmetikos nevartoju, vaistų negeriu, papildų taip pat" pauzė ir atsakymas " tai ir atsakėt į visus klausimus " biggrin.gif ir svarbiausia gi nemelavau, pasakiau tai ką galvoju smile.gif blush2.gif
3. stengiuos padaryt visus
4. vis dar svajonėse smile.gif
5. čia kasdienybė (ryte krosiukas į balą, paplaukiojimas) dviračiais bent kartą į savaitę biggrin.gif
6. šeima jau išsibėgiojo...tai tuom užsiimam , kai į svečius atvyksta

Išvada man atostogos - tai kelionės.... deja kaip pavyksta, bet dar 2 savaitės lieka, ką žinau biggrin.gif
Atsakyti
Man tai svajonių atostogos būtų gal netgi vienos dienos, vienai kur nors pabūt vienumoje, visiškai vienišai ir mirtinoje tyloje, nejudant, na nebent dar į kompanija knygą ir šezlongą priimčiau biggrin.gif
taip kažkaip pavargau nuo žmonių, nuo to bandymo pailsėti su krūvom šmutkių ir kaip čigonam, tai iškraut, tai vėl sukraut, pailsėt nuo zyziančios erkės biggrin.gif ir erkino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 08, 12:44)
Jetau, Diinkut, man tavo atostogos kvepia pataisos darbų kolonija  tongue.gif  bigsmile.gif pasijutau visiška egoistinio pobūdžio tingine su savo atostogų samprata  doh.gif

drinks_cheers.gif
Ypač, kai mano plano apmatai tai 2 savaitėms smile.gif

Pasiskaičius Aist, siunčiuosi jau 2-ą filmą atostogų peržiūroms rolleyes.gif
Duosiu užduotį vaikams susigalvoti netolimą išvyką....

knygų planą turiu debesinį, atostogų ir akinių neužteks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 07 08, 12:44)
Jetau, Diinkut, man tavo atostogos kvepia pataisos darbų kolonija  tongue.gif  bigsmile.gif pasijutau visiška egoistinio pobūdžio tingine su savo atostogų samprata  doh.gif

Aist, tavo samprata teisinga, čia aš gi iš ne visai normalių smile.gif Užsigriebus daugiau nei pavežu, panos matė, daržai normalūs (ar man jų reik? dūšiai reik biggrin.gif ) žvėrių man tiek reik ? ir vėl ...ir dar išduosiu, kad mano (ir MB) svajonė vienkiemis min. su 3 Ha žemės blink.gif .... kelios avys, kelios vištos, didelis prūdas, didelė laužavietė , pavėsinė, namukai svečiams....ir aišku daug gyvūnų, nenormalūs ne kitaip lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 07 08, 12:52)
Man tai svajonių atostogos būtų gal netgi vienos dienos, vienai kur nors pabūt vienumoje, visiškai vienišai ir mirtinoje tyloje, nejudant, na nebent dar į kompanija knygą ir šezlongą priimčiau :

tokias turėjau šį sausį MB buvo komandiruotėj Suomijoj.... 5 dienas, tai vien ą grynai tam skiriau- niekam, o paskui......namus darkiau biggrin.gif
Panos aš gi nespėju labai daug ko...per visus savo... tai ir susikaupia atostogom. Filmus mes su MB ir taip pažiūrim...šiokį savaitgalį, gi buna kad praktiškai iš lovos neišlipam, kokį serialą parsisiuntę, tik šunes pavedžioji , kažką skanaus pasidarai, dar kitiems žvėrims patarnauji....knygas galiu kartais ir darbe paskaityti blush2.gif va ir dabar rašinėju, nes likau vieną darbo kaip ir nėr...atostogos prasidėjo, tai dar skelbimukus padėlioju....beje nei viena nepasisiūlė apie suskytę parašyt graudaus straipsniuko g.gif biggrin.gif
Atsakyti