Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Kiara su praėjusiu ! Ilgiausių metų ilgiausių!
Stalas super skanus 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Štai ir aš po atostogų, nors jau spėjau kelias dienas padirbėti. Atostogos buvo kaime, bet viską sekiau viską skaičiau viską žinau smile.gif
ir šiandien matau papuoliau į gimtadienį. Tad sveikinam gražuolę Kiarą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir Meduolio šeimininkei daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Aš dar prieš atostogas pradėjau pastebėt, kad jis kažkaip vis po kojom pasipainioja. Tačiau daugiau niekas neužkliuvo, jis daug gulėjo, mažai vaikščiojo.Sesuo man juos prižiūrėjo ir tik vakarais ateidavo, bet nieko ir nepastebėjo, tik sakė, kažkaip keistai į ją žiūrėdavo. O dabar grįžus namo, trečiadienį, kažkaip žiūriu Funtikas keistai vaikšto. Eidamas atsimušė į stalą, po to į sieną, tiesa nesmarkiai. Nesiorientavo aplinkoje, delnu pravedžiau pro akis, jokios reakcijos. Tačiau dar užšoka ant lovos, ant savo lentynėlės vonioje, bet ne visada pataiko. Jūs neįsivaizduojat kaip sunku į jį žiūrėti, nes jis nesupranta kas darosi verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Praverkiau visą dieną, naktį kelis kartus kėliausi jam pagelbėt.
Valgyt valgo, bet aišku turi jau atnešti prie snukučio. Negalėsiu jau net savaitgaliais vienų palikti, nes jis pats nepavalgys. Labai graudu ir sunku , be galo sunku, matyt jį tokį. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kiara su ūsu diena !!!

Rariukai gaila labai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 08 liepos 2016 - 08:26
QUOTE(rariukas @ 2016 07 08, 09:24)
l
Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laikykitės.. 4u.gif Gyvūnų senatvė- ji tokia...
Atsakyti

Valgyt valgo, bet aišku turi jau atnešti prie snukučio. Negalėsiu jau net savaitgaliais vienų palikti, nes jis pats nepavalgys.

Labas rytas 4u.gif 4u.gif Sveikiname gimtuvininkus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rariuk,dėl to kad apako, tai turėtų rasti ir savo bliuduką ir visa kita. Juk mano Skipė kiek metų akla gyveno, tik reikia stengtis nekeisti daiktų vietos, nes tada užkliudavo. O savo maisto , vandenuko ir WC vietą visada rasdavo, nei karto nebuvo ne vietoje pridariusi. Gal jam dar kas yra nuo senatvės, gal sutrikusi orientacija aplinkoje, tai tada kitaip. Vargšas Funtikas, ne tik žmonėms sunki ta senatvė verysad.gif
Atsakyti
Kiara su peledieniu 4u.gif

l
Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas :

labai liūdna, deja šito niekaip neišvengsim, liko laiko susitaikyti 4u.gif

Laba, o man ir atostogos nuo pirmadienio, tik aš atvirkščiai nei Erendira jau turiu ilgą būtinų darbų sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, Kiara patenkinta murkia drinks_cheers.gif

Rariuk... jamk mano petį 4u.gif suprantu tavo skausmą
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kiarai murkiausių metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rariuk, liūdna, aišku... bet senatvė yra senatvė. Kaip sakė Vidam, su aklumu ir kitokiu luošumu katės visai neblogai apsipranta 4u.gif

Dinka, turiu aš tų darbų irnesakyk.gif, tik mūzų jiems dirbti neturiu rolleyes.gif Nėra mūzų - nėra ir darbų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 08 liepos 2016 - 09:16
Ačiū už paguodos žodžius.
Na aplinkoje nieko nepakeičiau. Man net pačiai nuostabu, kad jis atsigula ant tos lentynėlės. Pas mane ant vonios uždėtos grotelės tokios, ten vandenukas atsigert didesniame inde (taip jis pripratęs nuo mažens), esu patiesusi takelį ant viršaus ir jis ten jau senokai miegodavo. Dar ankščiau užšokdavo nuo žemės ant vonios, bet vėliau šokdavo ant klozeto, praeidavo tokia lentynėle ir vonios kraštu ir jau tada ant grotelių. Tad ir dabar jis sugeba nueiti tą kelią, tik groteles pristūmiau arčiau, kad nereiktų eiti vonios kraštu. Tik kai ateina į kambarį tai šiek tiek blaškosi, bet jei ir atsitrenkia į ką tai labai švelniai, galima sakyt tik prisiliečia ir toliau eina.
Jis dar pasimetęs , nesuvokia matyt kas atsitiko.
Taip nuo senatvės niekur nedingsi verysad.gif
Atsakyti
Erendira - taigi būna, kad mūzos irgi atostogauja biggrin.gif
Rariuk - labai gaila 4u.gif ateina senatvė ir nieko negalim pakeisti 4u.gif Funtukui reik truputį laiko kad susiorientuoti ir apsiprasti 4u.gif gyvūnai lengviau su tokiais dalykais apsipranta 4u.gif suprantu tave, apkabinu ir guodžiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Kiarą su kiaradieniu!

Rariuk, gaila katinėlio, bet kaip čia mergaitės rašo, jie prisitaiko, gal ir tavo senjoras greit apsipras 4u.gif

----------

Radau FB prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Visai atsilikau nuo temos tai ir posto pradžia iškart ne į temą, Busy koks fainas kilimas bigsmile.gif

Na aišku ir kilimo reklaminė pristatinėtoja wub.gif

QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 21:13)
Kiarusiai atostogai irgi 4u.gif

Gaila Funtuko, bet gal su laiku apsipras? Savaitgalį buvom pas draugus, jie nesenai užmigdė katiną savo, išgyveno 21 metus, tai vos nenugriuvom kai išgirdom blink.gif

Giliukas ir Tutukas kaip visalaik pora kaip tvora, ir komentarai thumbup.gif

Renatelei sveikinimai, Kiarai pakasiukai 4u.gif

Laba diena
Atsakyti