Kiara su praėjusiu ! Ilgiausių metų ilgiausių!
Stalas super skanus
labas rytas
Štai ir aš po atostogų, nors jau spėjau kelias dienas padirbėti. Atostogos buvo kaime, bet viską sekiau viską skaičiau viską žinau
ir šiandien matau papuoliau į gimtadienį. Tad sveikinam gražuolę Kiarą
ir Meduolio šeimininkei daug
Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas
Aš dar prieš atostogas pradėjau pastebėt, kad jis kažkaip vis po kojom pasipainioja. Tačiau daugiau niekas neužkliuvo, jis daug gulėjo, mažai vaikščiojo.Sesuo man juos prižiūrėjo ir tik vakarais ateidavo, bet nieko ir nepastebėjo, tik sakė, kažkaip keistai į ją žiūrėdavo. O dabar grįžus namo, trečiadienį, kažkaip žiūriu Funtikas keistai vaikšto. Eidamas atsimušė į stalą, po to į sieną, tiesa nesmarkiai. Nesiorientavo aplinkoje, delnu pravedžiau pro akis, jokios reakcijos. Tačiau dar užšoka ant lovos, ant savo lentynėlės vonioje, bet ne visada pataiko. Jūs neįsivaizduojat kaip sunku į jį žiūrėti, nes jis nesupranta kas darosi
Praverkiau visą dieną, naktį kelis kartus kėliausi jam pagelbėt.
Valgyt valgo, bet aišku turi jau atnešti prie snukučio. Negalėsiu jau net savaitgaliais vienų palikti, nes jis pats nepavalgys. Labai graudu ir sunku , be galo sunku, matyt jį tokį.
Štai ir aš po atostogų, nors jau spėjau kelias dienas padirbėti. Atostogos buvo kaime, bet viską sekiau viską skaičiau viską žinau
ir šiandien matau papuoliau į gimtadienį. Tad sveikinam gražuolę Kiarą
ir Meduolio šeimininkei daug
Na o pas mane yra liūdnų žinių, apako mano Funtukas
Aš dar prieš atostogas pradėjau pastebėt, kad jis kažkaip vis po kojom pasipainioja. Tačiau daugiau niekas neužkliuvo, jis daug gulėjo, mažai vaikščiojo.Sesuo man juos prižiūrėjo ir tik vakarais ateidavo, bet nieko ir nepastebėjo, tik sakė, kažkaip keistai į ją žiūrėdavo. O dabar grįžus namo, trečiadienį, kažkaip žiūriu Funtikas keistai vaikšto. Eidamas atsimušė į stalą, po to į sieną, tiesa nesmarkiai. Nesiorientavo aplinkoje, delnu pravedžiau pro akis, jokios reakcijos. Tačiau dar užšoka ant lovos, ant savo lentynėlės vonioje, bet ne visada pataiko. Jūs neįsivaizduojat kaip sunku į jį žiūrėti, nes jis nesupranta kas darosi
Praverkiau visą dieną, naktį kelis kartus kėliausi jam pagelbėt.
Valgyt valgo, bet aišku turi jau atnešti prie snukučio. Negalėsiu jau net savaitgaliais vienų palikti, nes jis pats nepavalgys. Labai graudu ir sunku , be galo sunku, matyt jį tokį.
Kiara su ūsu diena !!!
Rariukai gaila labai
Rariukai gaila labai
QUOTE(rariukas @ 2016 07 08, 09:24)
laikykitės.. Gyvūnų senatvė- ji tokia...
Valgyt valgo, bet aišku turi jau atnešti prie snukučio. Negalėsiu jau net savaitgaliais vienų palikti, nes jis pats nepavalgys.
Labas rytas Sveikiname gimtuvininkus
Rariuk,dėl to kad apako, tai turėtų rasti ir savo bliuduką ir visa kita. Juk mano Skipė kiek metų akla gyveno, tik reikia stengtis nekeisti daiktų vietos, nes tada užkliudavo. O savo maisto , vandenuko ir WC vietą visada rasdavo, nei karto nebuvo ne vietoje pridariusi. Gal jam dar kas yra nuo senatvės, gal sutrikusi orientacija aplinkoje, tai tada kitaip. Vargšas Funtikas, ne tik žmonėms sunki ta senatvė
Kiara su peledieniu
labai liūdna, deja šito niekaip neišvengsim, liko laiko susitaikyti
Laba, o man ir atostogos nuo pirmadienio, tik aš atvirkščiai nei Erendira jau turiu ilgą būtinų darbų sąrašą
labai liūdna, deja šito niekaip neišvengsim, liko laiko susitaikyti
Laba, o man ir atostogos nuo pirmadienio, tik aš atvirkščiai nei Erendira jau turiu ilgą būtinų darbų sąrašą
Ačiū mergaitės, Kiara patenkinta murkia
Rariuk... jamk mano petį suprantu tavo skausmą
Rariuk... jamk mano petį suprantu tavo skausmą
Labas rytas
Kiarai murkiausių metų
Rariuk, liūdna, aišku... bet senatvė yra senatvė. Kaip sakė Vidam, su aklumu ir kitokiu luošumu katės visai neblogai apsipranta
Dinka, turiu aš tų darbų , tik mūzų jiems dirbti neturiu Nėra mūzų - nėra ir darbų
Kiarai murkiausių metų
Rariuk, liūdna, aišku... bet senatvė yra senatvė. Kaip sakė Vidam, su aklumu ir kitokiu luošumu katės visai neblogai apsipranta
Dinka, turiu aš tų darbų , tik mūzų jiems dirbti neturiu Nėra mūzų - nėra ir darbų
Ačiū už paguodos žodžius.
Na aplinkoje nieko nepakeičiau. Man net pačiai nuostabu, kad jis atsigula ant tos lentynėlės. Pas mane ant vonios uždėtos grotelės tokios, ten vandenukas atsigert didesniame inde (taip jis pripratęs nuo mažens), esu patiesusi takelį ant viršaus ir jis ten jau senokai miegodavo. Dar ankščiau užšokdavo nuo žemės ant vonios, bet vėliau šokdavo ant klozeto, praeidavo tokia lentynėle ir vonios kraštu ir jau tada ant grotelių. Tad ir dabar jis sugeba nueiti tą kelią, tik groteles pristūmiau arčiau, kad nereiktų eiti vonios kraštu. Tik kai ateina į kambarį tai šiek tiek blaškosi, bet jei ir atsitrenkia į ką tai labai švelniai, galima sakyt tik prisiliečia ir toliau eina.
Jis dar pasimetęs , nesuvokia matyt kas atsitiko.
Taip nuo senatvės niekur nedingsi
Na aplinkoje nieko nepakeičiau. Man net pačiai nuostabu, kad jis atsigula ant tos lentynėlės. Pas mane ant vonios uždėtos grotelės tokios, ten vandenukas atsigert didesniame inde (taip jis pripratęs nuo mažens), esu patiesusi takelį ant viršaus ir jis ten jau senokai miegodavo. Dar ankščiau užšokdavo nuo žemės ant vonios, bet vėliau šokdavo ant klozeto, praeidavo tokia lentynėle ir vonios kraštu ir jau tada ant grotelių. Tad ir dabar jis sugeba nueiti tą kelią, tik groteles pristūmiau arčiau, kad nereiktų eiti vonios kraštu. Tik kai ateina į kambarį tai šiek tiek blaškosi, bet jei ir atsitrenkia į ką tai labai švelniai, galima sakyt tik prisiliečia ir toliau eina.
Jis dar pasimetęs , nesuvokia matyt kas atsitiko.
Taip nuo senatvės niekur nedingsi
Erendira - taigi būna, kad mūzos irgi atostogauja
Rariuk - labai gaila ateina senatvė ir nieko negalim pakeisti Funtukui reik truputį laiko kad susiorientuoti ir apsiprasti gyvūnai lengviau su tokiais dalykais apsipranta suprantu tave, apkabinu ir guodžiu
Rariuk - labai gaila ateina senatvė ir nieko negalim pakeisti Funtukui reik truputį laiko kad susiorientuoti ir apsiprasti gyvūnai lengviau su tokiais dalykais apsipranta suprantu tave, apkabinu ir guodžiu
Visai atsilikau nuo temos tai ir posto pradžia iškart ne į temą, Busy koks fainas kilimas
Na aišku ir kilimo reklaminė pristatinėtoja
Gaila Funtuko, bet gal su laiku apsipras? Savaitgalį buvom pas draugus, jie nesenai užmigdė katiną savo, išgyveno 21 metus, tai vos nenugriuvom kai išgirdom
Giliukas ir Tutukas kaip visalaik pora kaip tvora, ir komentarai
Renatelei sveikinimai, Kiarai pakasiukai
Laba diena
Na aišku ir kilimo reklaminė pristatinėtoja
QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 21:13)
Kiarusiai atostogai irgi
Gaila Funtuko, bet gal su laiku apsipras? Savaitgalį buvom pas draugus, jie nesenai užmigdė katiną savo, išgyveno 21 metus, tai vos nenugriuvom kai išgirdom
Giliukas ir Tutukas kaip visalaik pora kaip tvora, ir komentarai
Renatelei sveikinimai, Kiarai pakasiukai
Laba diena