Jeigu FB neapgauna, tai šiandien renatelexx gimtadienis
Linkiu sveikatos, sveikatos, sveikatos!!! Būk laiminga
QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 21:34)
Vilkra[/b] tikrai taip, kaip ir Trioškei
ne Trioškė dabarlabai turi darbo (ir, tiesa sakant streso) Renovuoja mūsų namą- taipro langus visą dieną darbinnkai vaikšto triukšmauja, kala, mėto plytgalius ir kitaip triukšmauja. negana to jiems baigus- pastoliais vaikštinėja katės... Visokios. Reikia gi jas purgsti apšnypšti
renatelexx , Su gimtadieniu
Aaa, na tai tada jo, Kiarai šitas reikalas atpuola, svetimus katinus mato nedažnai
Sveikinu Renatelexx su gimadiena, buk sveikute
Sveikinu Renatelexx su gimadiena, buk sveikute
Renatelexx, priimk mano sveikinimus Linkiu tau viso ko geriausio
O kaip lėliukė?
Tutukas - simpatukas
Giliukas visada susirūpinusiu veiduku
Neturiu naujos foto, visai nepareina namo, Parbėga, pakapsi maistuko kelias kruopytes, ir laukan. Visai laukinis paliko
O kaip lėliukė?
Tutukas - simpatukas
Giliukas visada susirūpinusiu veiduku
Neturiu naujos foto, visai nepareina namo, Parbėga, pakapsi maistuko kelias kruopytes, ir laukan. Visai laukinis paliko
O Renatelexx pasveikinau jau FB.
Giliukaš nuosštabušiš... Ryžaš buš paskerštaš kaip Baškervilių šuo.
Olis šaunuolis - labai moka ilsėtis. To linkiu ir Erendirai.
Mėta Grikis ir Diinkos liksmoji mažoji šaika. Man labai patiko Blinda - tikras šikšnosparnis su ausytėmis...
Pas mus tyla ramybė butelį gaubia. Kol kas povakarieninis ramybės valandėlės išgulimas, bet... prieš pat naktinį dramblių lakstymą - juk reikia ir reikalus sutvarkyti. Karalius Kingas nuėjo š...ti į mergų tualetą, o dabar vyksta parodomoji jogos pamokėlė - mokytojas guru Kingas.
Su Nikute eina abudu draugauti. Uostosi uodegas ir stumdydamiesi bendrauja. Fogi su Taše į tai žiūri kaip į kokią policininko roboto ir jo žmonos draugystę...
Ar ir jūsų kisoms pabudo apetitas? Parėjau namo - Fogi po kojom - mamkanebėraneivienoskruopos,Kingas viskąsurijo,badauju,kądaryti,mirsiu.
Subėriau porciją, pareinu vėl - tuščia. Fogi isterijoj laksto aplink ir rėkia. Tašė tyliai sukasi aplink, Nika nesupranta, kas vyksta. Bankrutuosiu ir dabar sakiau - sversiu maistuką.
Jomantui labai patiko. Ir tylus berniukas Kristupas, ir Diinkos anūkėlė.
Man Vilkros vyresnioji labai graži. Laabai.
Mažiukė savo judrumu - superinė. Ieva - Ruste, ji toli eis.
Einu Jomiui naktinio bučkio duot.
Labos.
Giliukaš nuosštabušiš... Ryžaš buš paskerštaš kaip Baškervilių šuo.
Olis šaunuolis - labai moka ilsėtis. To linkiu ir Erendirai.
Mėta Grikis ir Diinkos liksmoji mažoji šaika. Man labai patiko Blinda - tikras šikšnosparnis su ausytėmis...
Pas mus tyla ramybė butelį gaubia. Kol kas povakarieninis ramybės valandėlės išgulimas, bet... prieš pat naktinį dramblių lakstymą - juk reikia ir reikalus sutvarkyti. Karalius Kingas nuėjo š...ti į mergų tualetą, o dabar vyksta parodomoji jogos pamokėlė - mokytojas guru Kingas.
Su Nikute eina abudu draugauti. Uostosi uodegas ir stumdydamiesi bendrauja. Fogi su Taše į tai žiūri kaip į kokią policininko roboto ir jo žmonos draugystę...
Ar ir jūsų kisoms pabudo apetitas? Parėjau namo - Fogi po kojom - mamkanebėraneivienoskruopos,Kingas viskąsurijo,badauju,kądaryti,mirsiu.
Subėriau porciją, pareinu vėl - tuščia. Fogi isterijoj laksto aplink ir rėkia. Tašė tyliai sukasi aplink, Nika nesupranta, kas vyksta. Bankrutuosiu ir dabar sakiau - sversiu maistuką.
Jomantui labai patiko. Ir tylus berniukas Kristupas, ir Diinkos anūkėlė.
Man Vilkros vyresnioji labai graži. Laabai.
Mažiukė savo judrumu - superinė. Ieva - Ruste, ji toli eis.
Einu Jomiui naktinio bučkio duot.
Labos.
QUOTE(vilkra @ 2016 07 07, 20:25)
Prašom pasakyti ir Lapės Nr.2 komentarus - nes , kažkodėl negirdėjau.. Turbūt prukščiau tuomet..
Lapė Nr.2 valgydama prie stalo žinovės tonu pakomentavo kokie turi būti stebuklingi žodžiai
Giliukas ištirpęs nuo Tutės grožio
Mumis - ryžaš viešulaš
Renatelex - su gimtadieniu daug gražių dienų auginant mažąją princesę
Ir ar man serozė ar mes nesveikinom Kiarusės kaip gi taip Kisros mamka galėjo praleisti carievnos guliašiadienį nu žodžiu, daug daug smagių ir skanių katiniškų dienų mūsų temos žvaigždei Kiarai
Labas rytas Kadangi rytas pas mus lietingas, tai murzius namuose
Sveikinam gražuolę Kiarą su gimtadieniu. Ilgų ilgų katiniškų metų
QUOTE(busycat @ 2016 07 08, 07:49)
Na pradedu vaišes nuo antro galo.. Skanūs bus pusryčiai..
Oho, kokį stalą Kiaros mamka padengė puolu ant vaišių
Kiarai daug bučkių ir pakasiukų Gimtadienio proga!
ir lekiu darbuotis,šiandien iki vakaro Geros dienos ,Mergytės!
ir lekiu darbuotis,šiandien iki vakaro Geros dienos ,Mergytės!