Busy - juo, varytumėm i varytumėm kai šalia tavęs pastatys oro uostą, bus galima su krepšu atlėkti ir kitą dieną su grybais atgal nor nepraleis many namo su grybais
Juodieji ryžiai labai skanu, esu bandžiusi
Grikis pagaliau nusprendė patyrinėti draskyklę
Didelė lentyna, kuri buvo vienas iš draskyklės pliusų, pasiteisino mažas katinėlis patogiai įsitaisė ir saldžiai miega
Draskyklė nuostabi, tikras katinėlių džiaugsmas Svarbiausiai kad Grikutis telpa
busy kaip tau šaunu, nereikia kažkur važiuoti kad pagrybauti ir pauogauti, tikras rojaus kampelis
busy kaip tau šaunu, nereikia kažkur važiuoti kad pagrybauti ir pauogauti, tikras rojaus kampelis
Nėra pas mus grybų, tik žmonių kaip Basanavičiaus gatvėje. Šviesoforo reikės vežtis ar ką Ne grybautoja aš, šunis vedu, tai kai randu, tai negi paliksi. Mama tai jau grybautoja manjakė.O grybų nevalgom, praktiškai viską išdalinam.
Ale, žiūriu nesupratau iš pradžių, ko tas Stasiukas toks kūdas.O čia gi šukuosena jo nauja.
Vasiukas toks rimtas.
Grikutis pagaliau pripažino katadromą
Juodieji ryžiai gal ir gėris, be va dėl grožio galiu ginčytis.Labai neapetitiškai atrodo
Niekada nebandžiau.O kuo jie tokie ypatingai geri?O čia tavo vieno valgymo porcija, jei gerai supratau?
Ale, žiūriu nesupratau iš pradžių, ko tas Stasiukas toks kūdas.O čia gi šukuosena jo nauja.
Vasiukas toks rimtas.
Juodieji ryžiai gal ir gėris, be va dėl grožio galiu ginčytis.Labai neapetitiškai atrodo
Niekada nebandžiau.O kuo jie tokie ypatingai geri?O čia tavo vieno valgymo porcija, jei gerai supratau?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 16, 22:35)
Тaigi karcius praakejau vaikui Ilgiausi liuto karciai buvo po smakriuku, kalnierius nemazas. Viska nukirpau. O kaltuniukus - i diena po kelis. Dar pazastytese grynas velnias. Ale po truputi, po truputi...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 16, 20:35)
Nėra pas mus grybų, tik žmonių kaip Basanavičiaus gatvėje. Šviesoforo reikės vežtis ar ką Ne grybautoja aš, šunis vedu, tai kai randu, tai negi paliksi. Mama tai jau grybautoja manjakė.O grybų nevalgom, praktiškai viską išdalinam.
Vasiukas toks rimtas.
Vasiukas toks rimtas.
As megstu spalvas maiste, o sie ryziai sodriai bordo spalvos, labai apetitna spalva asmeniskai man. Megstu darzoves uz spalvinguma, megstu visokias pupas, lesius uz ju spalvas. I azijieciu pardes, vien del ivairiu pupu ir lesiu lekiu dar megstu prieskonius, kurie keicia spalva. O juodi ryziai geri tuo, kad neslifuoti. Turtingi vitaminais ir antioksidantais. Virdami nudazo vandeni, bandysiu velykoms dazyti kiausinius juose Baltieji ryziai tustuciai, mazai ka savyje turi
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 16, 20:50)
Ir galvoju dabar del tu karciu. Jam jie taip maisydavo Ir esti - lisdavo plaukuciai. Ir praustis...Jau taip ilgas kailis, o cia dar pabarzdeje kupeta. Dabar grozio maziau, ale vaikis kaifuoja. Maziau plauko. ir prausias lyg tai dazniau Gal visalaik toki Stiliuka prilaikyt
Nu jau, meino meskenu didziausia puosmena kerpi
Vidam, tikrai dziaugiuosi, kad viskas ranka pasiekiama isskyrus didmiescio malonumus
Oi aciu Magnuciuk, uz toki jaukuma Grazu...
Busiuk, man svarbiau, kad maziui trukdydavo tie karciai. Ant keteros tai niekis, bet po smakriuku...Na ziuresiu, bet dabar jam daug geriau.
Lieknas mano Stasiukas. Kaip sustojo ties 6,300 gr. Ne is vietos. Serk neseres. Pats toks kudutis, ilgas. Tik galvyte dideles ir lapces nemazos Geras katinas, kad tik nesirgtu (tfu tfu tfu) jis man, daugiau nieko nenoriu
Busiuk, man svarbiau, kad maziui trukdydavo tie karciai. Ant keteros tai niekis, bet po smakriuku...Na ziuresiu, bet dabar jam daug geriau.
Lieknas mano Stasiukas. Kaip sustojo ties 6,300 gr. Ne is vietos. Serk neseres. Pats toks kudutis, ilgas. Tik galvyte dideles ir lapces nemazos Geras katinas, kad tik nesirgtu (tfu tfu tfu) jis man, daugiau nieko nenoriu
O geras, juodi ryžiai, vis raudonuosius pirkdavau, dabar reiks šiuos pabandyt
Vakar pirkau sauseką Belai, tai man įkišo Brit, nes jis ale geresnis nei RC, nors man atrodo, kad jie panašūs. Kokiais sausekais šeriat savo sterilizuotus katinus?
Beje ačiū Erode, Bela net Animonda konservus kapoja, kai gauna tik kas antrą -trečią dieną, baigėsi užkasinėjimai kol kas
Gėlių bernaičiai
Magnuna, kaip jaukiai gražu
Vakar pirkau sauseką Belai, tai man įkišo Brit, nes jis ale geresnis nei RC, nors man atrodo, kad jie panašūs. Kokiais sausekais šeriat savo sterilizuotus katinus?
Beje ačiū Erode, Bela net Animonda konservus kapoja, kai gauna tik kas antrą -trečią dieną, baigėsi užkasinėjimai kol kas
Gėlių bernaičiai
Magnuna, kaip jaukiai gražu