Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Busy - juo, varytumėm i varytumėm biggrin.gif kai šalia tavęs pastatys oro uostą, bus galima su krepšu atlėkti ir kitą dieną su grybais atgal biggrin.gif nor nepraleis many namo su grybais g.gif smile.gif
Juodieji ryžiai labai skanu, esu bandžiusi 4u.gif
Grikis pagaliau nusprendė patyrinėti draskyklę smile.gif
user posted image
user posted image
Didelė lentyna, kuri buvo vienas iš draskyklės pliusų, pasiteisino smile.gif mažas katinėlis patogiai įsitaisė ir saldžiai miega
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 liepos 2016 - 17:56
Draskyklė nuostabi, tikras katinėlių džiaugsmas thumbup.gif Svarbiausiai kad Grikutis telpa wub.gif
busy kaip tau šaunu, nereikia kažkur važiuoti kad pagrybauti ir pauogauti, tikras rojaus kampelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 16 liepos 2016 - 18:52
Geliu berniukai bigsmile.gif

user posted image

user posted image

(Staselis nukirptas bigsmile.gif smile.gif )
Atsakyti
Nėra pas mus grybų, tik žmonių kaip Basanavičiaus gatvėje. Šviesoforo reikės vežtis ar ką g.gif Ne grybautoja aš, šunis vedu, tai kai randu, tai negi paliksi. hihihi.gif Mama tai jau grybautoja manjakė.O grybų nevalgom, praktiškai viską išdalinam.
Ale, žiūriu nesupratau iš pradžių, ko tas Stasiukas toks kūdas.O čia gi šukuosena jo nauja. doh.gif
Vasiukas toks rimtas.
Grikutis pagaliau pripažino katadromą thumbup.gif
Juodieji ryžiai gal ir gėris, be va dėl grožio galiu ginčytis.Labai neapetitiškai atrodo schmoll.gif
Niekada nebandžiau.O kuo jie tokie ypatingai geri?O čia tavo vieno valgymo porcija, jei gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 16, 22:35)
Ale, žiūriu nesupratau iš pradžių, ko tas Stasiukas toks kūdas.O čia gi šukuosena jo nauja. doh.gif

Тaigi karcius praakejau vaikui biggrin.gif bigsmile.gif Ilgiausi liuto karciai buvo po smakriuku, kalnierius nemazas. Viska nukirpau. O kaltuniukus - i diena po kelis. Dar pazastytese grynas velnias. Ale po truputi, po truputi...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 16, 20:35)
Nėra pas mus grybų, tik žmonių kaip Basanavičiaus gatvėje. Šviesoforo  reikės vežtis ar ką g.gif Ne grybautoja aš, šunis vedu, tai kai randu, tai negi paliksi. hihihi.gif Mama tai jau grybautoja manjakė.O grybų nevalgom, praktiškai viską išdalinam.
Vasiukas toks rimtas.
Grikutis pagaliau pripažino katadromą  thumbup.gif
Juodieji ryžiai gal ir gėris, be va dėl grožio galiu ginčytis.Labai neapetitiškai atrodo schmoll.gif
Niekada nebandžiau.O kuo jie tokie ypatingai geri?O čia tavo vieno valgymo porcija, jei gerai supratau?

As megstu spalvas maiste, o sie ryziai sodriai bordo spalvos, labai apetitna spalva asmeniskai man. Megstu darzoves uz spalvinguma, megstu visokias pupas, lesius uz ju spalvas. I azijieciu pardes, vien del ivairiu pupu ir lesiu lekiu laugh.gif dar megstu prieskonius, kurie keicia spalva. O juodi ryziai geri tuo, kad neslifuoti. Turtingi vitaminais ir antioksidantais. Virdami nudazo vandeni, bandysiu velykoms dazyti kiausinius juose biggrin.gif Baltieji ryziai — tustuciai, mazai ka savyje turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 liepos 2016 - 20:50
Ir galvoju dabar del tu karciu. Jam jie taip maisydavo doh.gif Ir esti - lisdavo plaukuciai. Ir praustis...Jau taip ilgas kailis, o cia dar pabarzdeje kupeta. Dabar grozio maziau, ale vaikis kaifuoja. Maziau plauko. ir prausias lyg tai dazniau g.gif Gal visalaik toki Stiliuka prilaikyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 16, 20:50)
Ir galvoju dabar del tu karciu. Jam jie taip maisydavo doh.gif Ir esti - lisdavo plaukuciai. Ir praustis...Jau taip ilgas kailis, o cia dar pabarzdeje kupeta. Dabar grozio maziau, ale vaikis kaifuoja. Maziau plauko. ir prausias lyg tai dazniau g.gif Gal visalaik toki Stiliuka prilaikyt g.gif  biggrin.gif

Nu jau, meino meskenu didziausia puosmena kerpi karsta.gif tongue.gif

Vidam, tikrai dziaugiuosi, kad viskas ranka pasiekiama drinks_cheers.gif isskyrus didmiescio malonumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 liepos 2016 - 21:09
Gėlių berniukai wub.gif Staselio nauja šukuosena thumbup.gif tikrai pakūdęs atrodo dalies kailio netekęs smile.gif
Jaukaus vakaro 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Oi aciu Magnuciuk, uz toki jaukuma wub.gif Grazu...

Busiuk, man svarbiau, kad maziui trukdydavo tie karciai. Ant keteros tai niekis, bet po smakriuku...Na ziuresiu, bet dabar jam daug geriau.

Lieknas mano Stasiukas. Kaip sustojo ties 6,300 gr. Ne is vietos. Serk neseres. Pats toks kudutis, ilgas. Tik galvyte dideles ir lapces nemazos wub.gif Geras katinas, kad tik nesirgtu (tfu tfu tfu) jis man, daugiau nieko nenoriu ax.gif
Atsakyti
O geras, juodi ryžiai, vis raudonuosius pirkdavau, dabar reiks šiuos pabandyt bigsmile.gif
Vakar pirkau sauseką Belai, tai man įkišo Brit, nes jis ale geresnis nei RC, nors man atrodo, kad jie panašūs. Kokiais sausekais šeriat savo sterilizuotus katinus?
Beje ačiū Erode, Bela net Animonda konservus kapoja, kai gauna tik kas antrą -trečią dieną, baigėsi užkasinėjimai kol kas lotuliukas.gif

Gėlių bernaičiai wub.gif
Magnuna, kaip jaukiai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 liepos 2016 - 21:22
Labas sekmadienio rytas 4u.gif
user posted image
Atsakyti