Sveikos
Visom po katinai grazuoliai. As uzsivertus visuo kuo. Bela eina galvom, kompais, uzuolaidom ir t.t. gerai tik, kad lengvaatlete nuostoliu kol kas nedaug
Koks draskodromas pas Kruopa nerealus
Kysiaus poza
Kruopos draskyklė nai nai nai labai faina laukiam, kol ji ir Grikyčio pataps
Mes šiandien palaipiojom kalnais super nerealiai o vaizdai kokie, žadą atimantys, jokios nuotraukos to neperteikia... Sutikom ir elnių kaimenę, ir aviukų, smaguma tik va saulė dar šviečia, nu nėr kaip miegoti eit, eisim dar vaizdų gaudyt
Kruopos draskyklė nai nai nai labai faina laukiam, kol ji ir Grikyčio pataps
Mes šiandien palaipiojom kalnais super nerealiai o vaizdai kokie, žadą atimantys, jokios nuotraukos to neperteikia... Sutikom ir elnių kaimenę, ir aviukų, smaguma tik va saulė dar šviečia, nu nėr kaip miegoti eit, eisim dar vaizdų gaudyt
Skubu pasidziaugti....Magnuciuk, Katodromas nerealus Paziurejau karta...dar karta...ir dar... Kruopuko zvilgsnis Jau toks isdidus. Na ji tikra seimininkute, savininke Eisiu dar karta paziuret
Papildyta:
Magnuna, as pagalvojau, kad dabar visalaik teks Tau atvirom durim i balkona miegot...Arba pirkt is zooplus.com durikes isidedancias
Papildyta:
Magnuna, as pagalvojau, kad dabar visalaik teks Tau atvirom durim i balkona miegot...Arba pirkt is zooplus.com durikes isidedancias
Labas rytas Jūs, ką ,dar miegat visi Regis diena bus be lietaus, marš visos miškan, nes turgus nuo voveraičių lūžta.Po pietų ir aš lėksiu kaimukan.
Aš prie namų voveruškų radau, vakar jau išviriau porciją. Pas mus apsiniaukę, žadėjau mėlynes prie namų aprinkti, bet gal kai saulė išlys
Labas
Jezus kokie apartamentai Kruopos, atsižiūrėt negaliu Nu šaunuolė mamka, nepasikuklino
O aš šiandien dar dirbu, paskutinė diena prieš atostogas. Ryt išskrendu į Amsterdamą. Šiandien atsibudusi pagalvojau, gerai, kad ne į Turikiją.....
Papildyta:
Vakar per žinias mačiau kiek baravykų žmonės randa, kibirais tempia. Aš tai visai ne grybautoja,bet per atostogas turėsiu laiko, tai gal reikėtų išbandyti šitą malonumą Vilnietės, kur važiuojat grybauti? Kad ne per toliausia būtų.
Jezus kokie apartamentai Kruopos, atsižiūrėt negaliu Nu šaunuolė mamka, nepasikuklino
O aš šiandien dar dirbu, paskutinė diena prieš atostogas. Ryt išskrendu į Amsterdamą. Šiandien atsibudusi pagalvojau, gerai, kad ne į Turikiją.....
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 16, 09:40)
Labas rytas Jūs, ką ,dar miegat visi Regis diena bus be lietaus, marš visos miškan, nes turgus nuo voveraičių lūžta.Po pietų ir aš lėksiu kaimukan.
Vakar per žinias mačiau kiek baravykų žmonės randa, kibirais tempia. Aš tai visai ne grybautoja,bet per atostogas turėsiu laiko, tai gal reikėtų išbandyti šitą malonumą Vilnietės, kur važiuojat grybauti? Kad ne per toliausia būtų.
Labas rytas.
Magnun, kiek mokėjai už tokį grožį, pasakyk.
Ar tu siunti iš britų puslapėlio?
-atsikelti 8,00 - check
-bandyti pabusti - check
- nusiprausti - check
- higiena - check
- nuvažiuoti prie Akropolio kačių maisto paimti - check
- apeiti ūkininkų turgelį, bet nieko nenusipirkti, pasiklausinėti kainų - check.
- norėti bandyti užeiti į Drogas, bet ten dar niekas nedirbti - check.
- grįžti namo, partįsti katinų konservus namo, auto palikus 12 kg maisto maišą.
- išvalyti šaldytuvą - check.
- pagaminti kiaušinienę - check
- pasidaryti kavą - check.
- apsilaistyti kava - check.
- keiktis - check.
- išskirti besimušančias kates - check.
- pavalgyti - check,
- jums parašyti - check.
- susipykti su MB - check.
Dar laukia LIDL ir Senukai - trūko kranas. LIDL - maisto trūkumukas.
Voveriukės turguj - 3 eur.
Magnun, kiek mokėjai už tokį grožį, pasakyk.
Ar tu siunti iš britų puslapėlio?
-atsikelti 8,00 - check
-bandyti pabusti - check
- nusiprausti - check
- higiena - check
- nuvažiuoti prie Akropolio kačių maisto paimti - check
- apeiti ūkininkų turgelį, bet nieko nenusipirkti, pasiklausinėti kainų - check.
- norėti bandyti užeiti į Drogas, bet ten dar niekas nedirbti - check.
- grįžti namo, partįsti katinų konservus namo, auto palikus 12 kg maisto maišą.
- išvalyti šaldytuvą - check.
- pagaminti kiaušinienę - check
- pasidaryti kavą - check.
- apsilaistyti kava - check.
- keiktis - check.
- išskirti besimušančias kates - check.
- pavalgyti - check,
- jums parašyti - check.
- susipykti su MB - check.
Dar laukia LIDL ir Senukai - trūko kranas. LIDL - maisto trūkumukas.
Voveriukės turguj - 3 eur.
Sveikos
Erode, koks rytas produktyvus...
Grybus renkam Varėnoje
Busy, kaip fainai tau čia tai dar alyvos žydi, grybukai bus vėliau tikriausiai...
Įdomu tikrai, kiek katodromas Kruopos ir Grikio kainavo
Aš Kelviui užsakinėjau iš superkatės, man patiko, kad galima kokią tik nori susifantazuot, tada dar pataria, nubraižo kelis variantus, išsirenki ir pagamina. Mums reikėjo su laiptukais, nes neužšoka Kelvis, o laipiot jam patinka
Rytais visada geriu kavą su pienu, vakar baigėsi pienas...
B šiandien ryte parnešė, pasirodo - kefyras tai
- kava su kefyru -check
Erode, koks rytas produktyvus...
Grybus renkam Varėnoje
Busy, kaip fainai tau čia tai dar alyvos žydi, grybukai bus vėliau tikriausiai...
Įdomu tikrai, kiek katodromas Kruopos ir Grikio kainavo
Aš Kelviui užsakinėjau iš superkatės, man patiko, kad galima kokią tik nori susifantazuot, tada dar pataria, nubraižo kelis variantus, išsirenki ir pagamina. Mums reikėjo su laiptukais, nes neužšoka Kelvis, o laipiot jam patinka
Rytais visada geriu kavą su pienu, vakar baigėsi pienas...
B šiandien ryte parnešė, pasirodo - kefyras tai
- kava su kefyru -check
pamiegoti - check
vandens stikline - check
arbuzas - check
pamiegoti su Kiara - check,
virtos pupos - check
išsiplauti indus ir užkrauti skalbiankę - check
pasvajoti - check
pamiegoti su Tutuku - check
kava be pieno - check
kažkokia tinginių diena bet po dvieju savaičių aktyvių atostogų ... nusipleniau
Baukide pas jus turbūt dar vėsiau nei pas mus, todėl viskas vėlinasi
vandens stikline - check
arbuzas - check
pamiegoti su Kiara - check,
virtos pupos - check
išsiplauti indus ir užkrauti skalbiankę - check
pasvajoti - check
pamiegoti su Tutuku - check
kava be pieno - check
kažkokia tinginių diena bet po dvieju savaičių aktyvių atostogų ... nusipleniau
Baukide pas jus turbūt dar vėsiau nei pas mus, todėl viskas vėlinasi
QUOTE(Baukidė @ 2016 07 16, 12:14)
Aš vakar labai smagiai ryte padariau sau ir vyrui, galvoju, nieko sau, tik pirktas pienas sugižo po to apsižiūrėjau, kad kefyro pripyliau, ale vyrui jau nebeprisipažinau
QUOTE(Daredi @ 2016 07 16, 09:17)
Aš labai mėgstu grybauti bet neturiu su kuo tai grybauti tenka turguje. Anksčiau su draugais važiuodavom link Varėnos arba link Molėtų. Vietų deje nežinau bo seniai jau bebuvau
Katodromas kainavo 149 eurikus, prieš porą dienų mačiau kad kaina šoktelėjo iki 179 bet tik sviesios karstyklės. Yra tokia pati tik mažesnė tai ji pigiau kainuoja bet neėmiau nes dėl Grikio reikia stabilesnės jr didesnės. Apie superkate irgi galvojau, bet jie ten nėra pigūs o su Kruopos reikalavimais tai eina sau, o šita kaip jr atitiko visus reikalavimus kadangi pas mus karstyklė i tensyviai naudojamas daiktas yra tai viską susumavus pusė bėdos ta kaina
Alio, ar mane kas nors girdi anam gale?
Ką sakei?