Labas rytas, ryte radom vonioj sudaužytą veidrodį...
katinas lipo, ar šiaip nukrito, neaišku, bet jau visai nebejuokinga čia tie ženklai visokie...
QUOTE(Baukidė @ 2016 07 15, 11:05)
Su tais bokalais atsargiai bo mes 4
Toli labai tu...
Šiandien ir šiaurėj saulė kažkur už debesų jaučiasi
Toli labai tu...
Šiandien ir šiaurėj saulė kažkur už debesų jaučiasi
Musu ka tik 7 buvo, dabar iki 4 sumazejo O rudeni tik mudu su MB liksim, sunus kelia sparnus
QUOTE(busycat @ 2016 07 15, 11:50)
Musu ka tik 7 buvo, dabar iki 4 sumazejo O rudeni tik mudu su MB liksim, sunus kelia sparnus
Suskambo kažkaip daina "...užauga vaikai ir išeina..."
Gerai, kad namai uodegų pilni
Ruste, balionas tau
QUOTE(busycat @ 2016 07 15, 12:50)
O rudeni tik mudu su MB liksim, sunus kelia sparnus
Kur skris ? Vietoj Norvegijoj ar į kitą šalį ? Gal mokytis kur įstojo ?
Baukide tikrai taip, odigos kaip vaikai, kurie niekur ''skristi'' nesiruosia.
Vidam, sunus jau beveik baigia mokslus, beliko atlikti dvieju metu praktika ir diplomas bus rankose. Pries nepilna menesi pasirase kontrakta praktikai, su vienu automobiliu servisu. Issinuomavo kambariuka artimesniame mieste, kad toli nereiktu vaziuoti atlikineti tos praktikos. Po dvieju metu gaus diploma ir gales jau ieskotis darbo.
As tai labai laukiau to momento, kada isskleis sparnus, gal busiu nesuprasta, bet suneliui mano labai reikia ismokti savarankismumo, ''ziauriai'' reikia Aisku liudna tuo paciu, bet as turiu MB ir odigu pilnus namus, na dar ir svecius kada ne kada uzklystancius
Vidam, sunus jau beveik baigia mokslus, beliko atlikti dvieju metu praktika ir diplomas bus rankose. Pries nepilna menesi pasirase kontrakta praktikai, su vienu automobiliu servisu. Issinuomavo kambariuka artimesniame mieste, kad toli nereiktu vaziuoti atlikineti tos praktikos. Po dvieju metu gaus diploma ir gales jau ieskotis darbo.
As tai labai laukiau to momento, kada isskleis sparnus, gal busiu nesuprasta, bet suneliui mano labai reikia ismokti savarankismumo, ''ziauriai'' reikia Aisku liudna tuo paciu, bet as turiu MB ir odigu pilnus namus, na dar ir svecius kada ne kada uzklystancius
QUOTE(busycat @ 2016 07 15, 14:03)
Na bet kurį nors katiną tai ir sūnui galėtum į kompaniją įdėt susiglemžus viską viena pati
Laba diena
QUOTE(Weronica @ 2016 07 15, 13:07)
Na bet kurį nors katiną tai ir sūnui galėtum į kompaniją įdėt susiglemžus viską viena pati
Laba diena
Laba diena
Negaliu, visu pirma draudzia jo nuomos sutartis, visu antra man gaila Uzaugs, protas pasieks kuna, tada pats gales spresti nori buti atsakingas uz gyvuna ar ne O kolkas tik kunas uzauges, protas vejasi, turbut kaip ir visiems jo amziaus bredziams
Rariuk, labai užjaučiu..dar pamenu taip neseniai atrodo kalbėjom su Tavim apie jį, kaip tik atėjus namo puoli iškart tikrinti kur Funtukas.. ech.. bet viskas su laiku bus gerai, deja, nei vienas su saule negyvenam. Laikykis
Laba diena
pavariau ***** biski per telefa, nepykit nebepataisysiu pati, iskalbekit greit puslapi dabar
Laba diena
pavariau ***** biski per telefa, nepykit nebepataisysiu pati, iskalbekit greit puslapi dabar
Kysiaus niekada nebus per daug
QUOTE(Kendde @ 2016 07 15, 13:58)
Rariuk, labai užjaučiu..dar pamenu taip neseniai atrodo kalbėjom su Tavim apie jį, kaip tik atėjus namo puoli iškart tikrinti kur Funtukas.. ech.. bet viskas su laiku bus gerai, deja, nei vienas su saule negyvenam. Laikykis
labai ačiū, taip atrodo visai neseniai apie jį kalbėjomės. Ką padarysi toks gyvenimas. Žinot šiandien žiūrint filmą patiko toks posakis:
Va koks gyvenimas dryžuotas.
Kaip zebras?
Ne kaip vaivorykštė.
O aš ir pastebėjau tokį vieną dalyką, kad atsivežiau Funtuką 1999m. liepos mėn.
Jis išėjo 2016m. liepos mėn. 14d. Ir bus palaidotas po liepomis.
Mano ryžas liepinukas.
Kysiaus iš tiesų per daug nebūna galėtum ir dažniau savo gražuolį į temą įleisti
Kai sukalbėsim puslapį, Kruopa ateis pasigirti nauju baldu
Kai sukalbėsim puslapį, Kruopa ateis pasigirti nauju baldu
Ai, kad matai nekultūringas koks, lyyžę rodo, ką čia leisi tokį nedorėlį