Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Labas vakaras, įsibrausiu į Jūsų temą, bet gal padės mano patarimas nemėgstantiems šukuotis katinams wink.gif Turim katiną, jau 16-us metus skaičiuoja. Baltas ir žiauriai pūkuotas, šukuoti eidavau su odinėm pirštinėm ir odine striuke, nes rankas išakėdavo ir sukramtydavo kaip tigras. Kažkada nužiūrėjau, kaip Kanados veterinarai apžiūri tokias aršias kates, - naudoja kanceliarinį popierių spaustuką. Veikia ir šukuojant katinus smile.gif Jau seniai nėra apdraskęs smile.gif
Gražaus vakaro!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 14, 20:22)
Žinai, o man nebeskauda.. Kartasi apima toks igesiukas ir tiek..

Liūdesys ateina, ypač kai kažkas susiję pasitaiko, ar situacija kokia, ar nuotraukas pamatai...

QUOTE(rariukas @ 2016 07 14, 20:36)
na vistiek turi žmogus su tuo susitaikyti. ir aš čia pagalvojau, gal daug skaudžiau , jei būtų jaunas, netikėtai išėjęs, o čia jau tokio amžiaus ir kažkaip jau tą mintį po truputį brandinau. svarbiausia šią savaitę aš jį tokį silpną mačiau.

Taip, va kaip Tiga, nei sirgo, nei ką, netikėtai sutapimas durnas..gi 100k tam balkone nakvojus, ir langai atidaryti buvę, nei lipo nei ką, o tądien...

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 21:01)
ne nu aš klaikiai pasiutusi  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

tave labai suprastų mano vyras. nepagalvojęs paliko sportinę tašę balkone...ryte rado ir apsisiota ir apkakota...ir žino, kad negalima palikti ant žemės nieko, bet va paliko, o katinai gavo skūron už 'lauktuves"

------------------

Šiandien su Brigitos likimo mergaičių mamom, draugėm, buvom susitikę keturios. kalbėjom apie atsitiktines ir sutapimų datas, ir staiga suvokiau vieną faktą.

Tiga mus paliko birželio 30d. Tą dieną turėjom tvarkyti Brigitai dantis su narkoze (kurios aš labai bijojau)... Kuri čia man sakėt (Vilkra, tu?), kad Tiga pasiėmė nelaimę iš mūsų šeimos... imu suvokti kokią...
Atsakyti
QUOTE(Laumikė @ 2016 07 14, 21:41)
Labas vakaras, įsibrausiu į Jūsų temą, bet gal padės mano patarimas nemėgstantiems šukuotis katinams wink.gif Turim katiną, jau 16-us metus skaičiuoja. Baltas ir žiauriai pūkuotas, šukuoti eidavau su odinėm pirštinėm ir odine striuke, nes rankas išakėdavo ir sukramtydavo kaip tigras. Kažkada nužiūrėjau, kaip Kanados veterinarai apžiūri tokias aršias kates, - naudoja kanceliarinį popierių spaustuką. Veikia ir šukuojant katinus smile.gif Jau seniai nėra apdraskęs smile.gif
Gražaus vakaro!

Bandžiau, deja mūsiškių neveikia tas būdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 07 14, 15:56)
Viskas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Funtukas ruošiasi kelionei ten  iš kur pas mane prieš 17 metų atvažiavo, į kaimą. Dabar jo namai bus po aukštomis liepomis verysad.gif

cray.gif cray.gif cray.gif Nuverkiau... Laikykis Rariuk unsure.gif JIE visada liks musu sirdyse. Zinau NIEKADA savo pirmojo nepamirsiu...Savo Borisiuko cray.gif Vis pamenu kai 1999m. birzelio gale parsinesiau ir kaip 2014m. isejo... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 14, 21:17)
Tablete nepades, reikia dirbt su savimi 4u.gif

Darbas su savimi yra pagrindas ir pats svarbiausias dalykas, tikrai sutinku. Bet jeigu tuo metu blogai, didžiulis stresas ir t.t. mano požiūriu geriau jau tabletė, negu kelias dienas dėl nervų ir streso eiti iš proto. Neskatinu pulti vartoti vaistų, bet kartais reikia.
Jeigu tuo metu tikrai labai blogai, geriau jau vaistai, negu kankintis.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 07 14, 22:04)
<...>
Jeigu tuo metu tikrai labai blogai, geriau jau vaistai, negu kankintis.

Sutinku 4u.gif stiprių receptinių nebandžiau, bet Valeradix sugėriau porą buteliukų neseniai smile.gif

Su tuo spaustuku kažkaip atrodo žiauriai man... unsure.gif
Atsakyti
Skauda del isejusiu visada skauda, tiek, kad laikui begant asusitaikai su netektim ir prisimeni gerus linksmus dalykus, ir faktas, kad susitaikyt kai to lauki lengviau, nei kai netiketai... vis nesusitaikau su kriksto mamos mirtim, na tokia isvis betiksle... ziurejau foto ir uzmaciau musu foto, kaip pradejau zliumbt kaip nzn kas. O taip planavau po mamos gydymo abi i svecius pasikviest ir t.t. verysad.gif
is linksmiau, va iseiginiauju dvi dienas , tingiu ir tingeti viska , bet kaip gera klausytis muzikos kokios noriu, kokiu noriu garsu ir kiek noriu, vienas namuose as darau kanoriu!!! penktad jau einu kazka del kontrakto ziuret, ieskojo, kas man verstu bet taip ir ner aj sako google translate yra lotuliukas.gif norejo jau vakar vakare, bet kadangi man iseigines sako iseiginiauk neik cia.
Sponkiau turi ismokt gyvent su "nesuk galvos" man vienas zmogus ta pastoviai kartojo ir as jos is tikro pradejau nesukt, net kai susipykstu su MB, jis bliauna, sako tau viskas siam gyvenime yra P...i , o ka sakau as turiu savo nervus gadint del dalyku del ko neverta gadint, nes nepakeisi nieko. anksciau irgi del visko sukau galva, masciau galvojau ir t.t. tik blogiau buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 14 liepos 2016 - 22:29
Magnuciuk, kokie grazus tuneliukai naujieji wub.gif wub.gif wub.gif Super thumbup.gif

Paskutinta diena pries savaitgali...Yeeee.....
Atsakyti
Eina sau kas per orai doh.gif
user posted image
Nenoriu ir matyti schmoll.gif
user posted image
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 15, 06:17)

Paskutinta diena pries savaitgali...Yeeee.....

Paskutinė dena prieš atostogas Yeeeeeee
Atsakyti
Pirma diena po atostogų... jeeee

Labas rytas biggrin.gif

Grikis, ataik pas mane, pas mumi saulė šviečia
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 14, 22:17)
Tablete nepades, reikia dirbt su savimi 4u.gif

Gerai kad sugebi su savimi dirbti, arba tavo nervų sistema stipri ir neįsivaizduoji kas tai yra kai nebe susitvarkai su savimi... chaosas galvoje ir visame kūne. Aš užtai kad nesikankinti ir gydytis, ne taip kad tabletę praryti bet kada, bet pastoviai pagerti vaistukus išrašytus gydytojo. Visai kitaip į viską reaguoji. Dabar ne rusų laikai, kai būdavo labai slopinama. Visai nesi nei apsnūdęs, nei sulėtėjęs...Jautiesi normalus žmogus 4u.gif
Atsakyti