Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Rariuk,stipriai apkabinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik tą patį išgyvenęs gali suprast ,ką jauti verysad.gif Čia ,mūsų namuos,vienaip ar kitaip visos esam išgyvenę tą skausmą ir nors žinai ,kad su laiku praeis ,skauda vistiek....Todėl laikykis....Kai Funtukas atguls po liepomis ,pamažėl palengvės,atsisijos skausmingi prisiminimai ,paliks tik šimtai gerų akimirkų...Tik kai vėl išgirsi apie kažkokį gyvūnėlį ,kuris panoro pasivaikščioti vaivorykštės keliu ,vėl suspaus širdį,nuraudosi posmą ir toliau gyvensi....Šitie gyvūnėliai kai jau įsikrausto į mūsų širdis ,tai taip niekad ir nepalieka....Gražios ,ryškios vidurvasario Vaivorykštės Funtukui!
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 14, 20:07)
Magnuna, kur čia perki tuos gėrius?

pirkau čia
http://www.zooplus.c.../cat_tunnel_bag
užsakinėjau draskyklę ir kartu prigriebiau tunelį su kūbu, tik atkeliauja daiktai atskirai, dar draskyklės laukiu smile.gif
Atsakyti
Labai faina karamelinė pyktukė biggrin.gif
Labai užjaučiu dėl Funtuko, pačiai teko priimti tokį sprendimą, žinau kaip jautiesi, bet jam tikrai geriau ten vaivorykštės šalyje 4u.gif

Vajej Grikis kiek aprėdų turi blink.gif Dar ir Maurui nuskilo su Mika , kai Grikis svečiuosis tikiu, kad pasimuotis ir jų rūbus biggrin.gif

Šponkiuk užuojauta, Giliukas būna vonios kilimėlį pažymi, esu net prigavus doh.gif Bet čia jau mamka apsileidus jis ilgiau 2 savaites neišyempia su paku reikia viską keisti, nors rašo mėnėsiui turi užtekt tai neužtenka mums biggrin.gif
Atsakyti
Šponkuti,

Mažiai tiesiog per maži, kad susiorientuotų greitai... Aš mažius paleidus visuomet atidžiai stebiu ir kai tik kyla įtarimų, nešu į dėžę...
Labai labai suprantu, kaip jautiesi (va, prieš valandą pasidėjau virtuvėj ant spintelės parduotuvės lankstinuką ir tik paėdus juoda pinda ėmė ten ir pritūpė doh.gif ) O miegmaišis seniai ištuštintas, išskalbtas ir padėtas...
Tai va, aš apie ką - kantrybė ugdosi...

Laikykis, pažais kokį šaudymo žaidimą, gal padės atsipalaiduoti...

Ir aš kartais ilgiuosi savo išėjusių berniūkščių... gal dėl to ir globotinių tiek daug - nėra kada ilgėtis. O apie tai, kad va, mamai reikia paskambint, būna, kad keliskart per dieną pagalvoju...
Bet su viskuo susitaikai. Kažkada.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 14, 21:29)
Šponkuti,

Mažiai tiesiog per maži, kad susiorientuotų greitai... Aš mažius paleidus visuomet atidžiai stebiu ir kai  tik kyla įtarimų, nešu į dėžę...
Labai labai suprantu, kaip jautiesi (va, prieš valandą pasidėjau virtuvėj ant spintelės parduotuvės lankstinuką ir tik paėdus juoda pinda ėmė ten ir pritūpė  doh.gif ) O miegmaišis seniai ištuštintas, išskalbtas ir padėtas...
Tai va, aš apie ką - kantrybė ugdosi...

Laikykis, pažais kokį šaudymo žaidimą, gal padės atsipalaiduoti...

Tai va kad jos puikiai paršuoliuoja į vonią, kur jų tulikas, nueina ir į maniškių tūliką, o čią..
Žaidimą tai super lengvą reikia nebent, nes ir ten nervinuosi jei nesigauna, nes spalvinti kantrybės nėra, siutina pieštukai.. viskas siutina..
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 21:37)
Tai va kad jos puikiai paršuoliuoja į vonią, kur jų tulikas, nueina ir į maniškių tūliką, o čią.. 
Žaidimą tai super lengvą reikia nebent, nes ir ten nervinuosi jei nesigauna, nes spalvinti kantrybės nėra, siutina pieštukai.. viskas siutina..

Jos nesaugiai jaučiasi, nes gal senės šnypščia ir pasižymėjo teritoriją.
Tašė taip daro.
Taip tikriau "jos" yra vonia, nors Tašė joje nebūna, ten Fogi "valdos". Matyt, kilimukai perdaug kita kate kvepėjo. Tašė norėjo savo kvapo. Bet vat įsėlina, pritūpia tikslingai ir išeina...
Pindosė gi. schmoll.gif
Atsakyti
Rariukai apkabinu tave console.gif verysad.gif . Labai liūdna, ašarą ne vieną nubraukiau, visų tokie teisingi žodžiai išsakyti...
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 20:37)

Man padeda dar sportas, tiesiog energijos perteklius išsikrauna. O jeigu ir pasportavus nepadeda, tai galima ir tabletę išgert. Gaila man savo nervų ląstelių, tai geriau jau chemiškai apsiraminti.
Atsakyti
Iš MB lūpų pasigirdo garsūs ir pikti pyyyyyyp pyyyyyp pyyyyyp... Šį kartą rado sugraužtus aparatūros laidus doh.gif . Jau galvojau praėjom tą etapą (n pakrovėjų, ausinių, raištelių ir t.t. ), bet pasirodo dar ne doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 14, 21:02)
Iš MB lūpų pasigirdo garsūs ir pikti pyyyyyyp pyyyyyp pyyyyyp... Šį kartą rado sugraužtus aparatūros laidus doh.gif . Jau galvojau praėjom tą etapą (n pakrovėjų, ausinių, raištelių ir t.t. ), bet pasirodo dar ne doh.gif .

Man yra sudaužę televizorių. biggrin.gif Nugraužę vandens skaitiklio plombą ir dar n+k visokių dakykų pridirbę. biggrin.gif
Atsakyti
Tablete nepades, reikia dirbt su savimi 4u.gif
Atsakyti
Rariuk, labai sunkų, bet teisingą sprendimą priėmei 4u.gif

Grikutis koks bagotas biggrin.gif
Trišė padėjėja thumbup.gif
Oranžinė gražuolė wub.gif

Šponkiuk, nu... 4u.gif Čia monstriukai taip? O jie neuždaryti?

Atsakyti