Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Daredi @ 2016 07 07, 16:51)
Ir tu griūk Olio poza ir ilsėkis  biggrin.gif  Gerų atostogų 4u.gif
Olis seniai matytas. Parodyk visus tris biggrin.gif Tėvukai neužniurkė tavo katinų? biggrin.gif

Na kaip čia pasakius biggrin.gif Tėvukas nedidelis katinų mėgėjas, tai ir nuo kėdžių būna nuvyti ir apibarti, na yr kaip yr ax.gif O mama tai bando iš Tutės padaryti rutulį super premium klasės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 liepos 2016 - 18:28
QUOTE(vilkra @ 2016 07 07, 18:36)
Pasakė plokštelė - nebepadės- tik kabės- pigiausios  vienspenkinulisnulis.. labai reiktų (labai labai ) kitos nuomonės- geriausia nesuinteresuotos..

Atsiprasau kad lendu, bet mano sunui uzdejo nemokamai ploksteles Zalgirio klinikoje, jus pasidomekite jusu mieste kas turi sutarti su ligoniu kasa:
http://www.vlk.lt/du...
Atsakyti
Liaudies išmintis byloja - vaiko balsas, tai angeliuko balsas,arba vaiko lūpomis kalba tiesa. Tik reikia džiaugtis, kad ji tokia drąsi, lengvai bendraujanti.. Gana jau mano kartos žmonėms pripompavo visokių nesąmonių.Tai to nedaryk, tai to nesakyk, tai mergaitei taip nedera. Ir užaugom su visokiais kompleksais. unsure.gif
Oliuko nepagyriau blush2.gif .Bet ir auga katinukas, kuo tu jį ir maitini?Ar merginas tavo apvalgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 07 07, 17:37)
Magnuna aš jau namie smile.gif ir Grikio tuneliukas namie tai jei tau patogu tai prie Bigo gyvenu smile.gif

Sagyt, man Bigas patogu, tik šiandien darbe užtrukau, ką tik parsiradau 4u.gif ar ryt tau būtų gerai, kad užlėkčiau? Ir kadu galima, kurią valandą tau gerai būtų? 4u.gif
Busy - prajuokinai su super premium klasės rutuliu lotuliukas.gif o Olis irgi ilsėjimosi pozų meistras thumbup.gif
Jo pritariu visoms, vaikai super visi buvo, labai šaunūs 4u.gif epizodas su stebuklingais žodžiais ir dabar verčia šypsotis prisiminus ypač, kad aš ir Vaivos komentarus girdėjau kartu thumbup.gif ir pritariu dėl Vilkros Aistės - labia padarė man įspūdį ir savo grožiu ir tokiu rimtuoliškai žaviu bendravimu tiek su mažąja sesute tiek su aplinkiniais - šaunios tavo panelės Vilkra 4u.gif Abudu vaikinai ir šaunūs buvo, dar pagirsiu Diinkos dukra - gražuolė ir anukytė nė kiek nesutriko tiek kompanijos pamačiusi - mikliai prisijungė prie mažųjų draugių biggrin.gif O rūt nuotraukos tai puikios - jeigu dą yra tai, Erendira, dėk prašom čionai 4u.gif
Erendira - sveikinu su atostogais, mažu surasi ką veikti, o jeigu nesugalvosi - tai tiesiog atostogaug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 liepos 2016 - 19:03
Darbo valandom būnu Naujamiestyje biggrin.gif tai man kokia 19h ir po jos būtų tinkamiausias laikas tada jau būnu gryžus iš darbo apšokinėjus gyvūnus ir vaikus biggrin.gif
Atsakyti
Lisitėja, Tutės neįmanoma apvalgyti, čia jinai super premium klasės lyderis biggrin.gif Tik pabarškina morzės abėcėlę per mamos sijoną ir vualia... soti biggrin.gif Olis žioplys, nespėja

Magnuna,
yra kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
Sagyt - tai tadu ryt po 19 val ir atvarysiu 4u.gif parašyk man į AŽ adresiuką 4u.gif ir telefoniuką dėl viso pikto, aš tau savo tel. parašysiu jeigu ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 07 07, 19:54)
Atsiprasau kad lendu, bet mano sunui uzdejo nemokamai ploksteles Zalgirio klinikoje, jus pasidomekite jusu mieste kas turi sutarti su ligoniu kasa:
http://www.vlk.lt/du...

Ačiū , 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes gavom siuntimą.. Tik registracija sunki.. Na- kaip nors-. Ypač- kai yra galimybė išsiversti pigiau. Nesakau- kad visiškai neišgalim- bet išleisti tris mėnesinius atlyginimus- jei yra galimybė išleisti mažiau... neprotinga. Svarbu, kad ir kokybė būtų gera, ir patikima, ir nesugadintų labiau.. Dėl savęs taip nesuku galvos, kaip dėl panelių.
Atsakyti
Kiarusiai atostogai irgi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gulėjo šau vaikinaš be rūpeščių jokių.... šapnavo jiš Pupita šu dideliu pilvu....
user posted image

Tik švyšt viška ryžaš šugadino!

user posted image

Nu ryžaš dar palauk!

user posted image

Teta Bušy švečių nebėra kur Tute!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 07, 19:57)
Jo pritariu visoms, vaikai super visi buvo, labai šaunūs  4u.gif  epizodas su stebuklingais žodžiais ir dabar verčia šypsotis prisiminus ypač, kad aš ir Vaivos komentarus girdėjau kartu thumbup.gif  ir pritariu dėl Vilkros Aistės - labia padarė man įspūdį ir savo grožiu ir tokiu rimtuoliškai žaviu bendravimu tiek su mažąja sesute tiek su aplinkiniais - šaunios tavo panelės Vilkra  4u.gif  Abudu vaikinai ir šaunūs buvo, dar pagirsiu Diinkos dukra - gražuolė ir anukytė nė kiek nesutriko tiek kompanijos pamačiusi - mikliai prisijungė prie mažųjų draugių  biggrin.gif  O rūt nuotraukos tai puikios - jeigu dą yra tai, Erendira, dėk prašom čionai  4u.gif
Erendira - sveikinu su atostogais, mažu surasi ką veikti, o jeigu nesugalvosi - tai tiesiog atostogaug  biggrin.gif

Prašom pasakyti ir Lapės Nr.2 komentarus - nes , kažkodėl negirdėjau.. Turbūt prukščiau tuomet.. blush2.gif

O VISI vaikai buvo superiniai 4u.gif 4u.gif berniukai- šaunuoliai atlaikė dvynių partizanių atakas, Diinkos anūkėlė- manrods irgi neliūdėjo- jautėsi ir elgėsi kaip puiki ir maloni šeimininkė

QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 21:13)
Kiarusiai atostogai irgi 4u.gif

amžini atostogai..
Atsakyti
Lukterk Giliuk, biški ačigeršiu ir kaip duošiu tam ryžam padarui, nežinoš kur lyšti ir kokią maldą kalbėti

user posted image

Vilkra
tikrai taip, kaip ir Trioškei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 liepos 2016 - 20:35