Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(rariukas @ 2016 07 14, 20:18)
taip dabar abu sveiki ir be skausmų , tik va šeimininkams vis dar skauda verysad.gif  ,

Žinai, o man nebeskauda.. Kartasi apima toks igesiukas ir tiek..
Atsakyti
Och, Rariuk 4u.gif užjaučiu ir apkabinu 4u.gif 4u.gif ir man ašaros nuriedėjo, taip jautriai parašei 4u.gif ir dauguma iš mūsų vienaip ar kitaip tą patį yra išgyvenusios. Visada skaudu būna išlydėti, nes mūsų uodegėlės tampa mūsų gyvenimo dalim ir labai daug ko įneša į mūsų gyvenimą. Funtukas nugyveno ilgą ir laimingą gyvenimą 4u.gif o netekties skausmą reik išliūdėti, laikykis 4u.gif
Vilkra - labai gražus šalis gimsta su tokiais pagalbininkais 4u.gif matau ir tatuiruotė gerai laikosi ant Lapės rankos smile.gif
QUOTE(busycat @ 2016 07 14, 16:22)
Išlydėjau šiandien svečius, jau ryt darban 4u.gif Trumpos buvo atostogos, bet aktyvios labai, dabar lauksiu Magnunos rudeniop, atostogausiu dar drinks_cheers.gif

aktyvios atostogos yr šmagu biggrin.gif juo ir aš laukiu norvegiškų atostogų biggrin.gif ui palaipiosim kalnais kaip kalnų ožkutės biggrin.gif
QUOTE(busycat @ 2016 07 14, 17:07)
Galvoju kitų metų vasarą drinks_cheers.gif

g.gif tai jau tiksliai, jokių galvoju biggrin.gif aš jau daba planus kuriu tavo atostogoms Vilniuje smile.gif tep kad prašom būtinai atlėkti kitais metais, ujuj kaip linksminsėmis biggrin.gif
Cekava Zosytė labai miela papūstais skruostukais wub.gif

Papildyta:
Rariuk - reik laiko viskam susigulėti, nustoti tikėtis kad iš už kampo išeis, nustoti gaudyti save jog reik paduoti valgyti, atsirakinus duris tikėtis pamatyti prie durų ir panašiai 4u.gif tiap jau yra, visos mes tą žinom, bet nuo to lengviau nepasidaro 4u.gif tačiau laikas nugludina skaudžius prisiminimus ir palieka gerus prisiminimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 14, 19:22)
Žinai, o man nebeskauda.. Kartasi apima toks igesiukas ir tiek..

na vistiek turi žmogus su tuo susitaikyti. ir aš čia pagalvojau, gal daug skaudžiau , jei būtų jaunas, netikėtai išėjęs, o čia jau tokio amžiaus ir kažkaip jau tą mintį po truputį brandinau. svarbiausia šią savaitę aš jį tokį silpną mačiau.
Atsakyti
Naujausias Grikio garderobo papildymas
user posted image
Kai toks lietingas oras, mamka gal čia 'skėtį' katinėliui nupirko g.gif o gal batiskafą g.gif
user posted image
Kruooa irgi negali apsispręsti kas tai per daiktas smile.gif
user posted image
O Maurui su Mika atiteko tunelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 14, 19:31)
Och, Rariuk  4u.gif  užjaučiu ir apkabinu  4u.gif  4u.gif  ir man ašaros nuriedėjo, taip jautriai parašei  4u.gif  ir dauguma iš mūsų vienaip ar kitaip tą patį yra išgyvenusios. Visada skaudu būna išlydėti, nes mūsų uodegėlės tampa mūsų gyvenimo dalim ir labai daug ko įneša į mūsų gyvenimą. Funtukas nugyveno ilgą ir laimingą gyvenimą  4u.gif o netekties skausmą reik išliūdėti, laikykis  4u.gif

Rariuk - reik laiko viskam susigulėti, nustoti tikėtis kad iš už kampo išeis, nustoti gaudyti save jog reik paduoti valgyti, atsirakinus duris tikėtis pamatyti prie durų ir panašiai  4u.gif  tiap jau yra, visos mes tą žinom, bet nuo to lengviau nepasidaro  4u.gif  tačiau laikas nugludina skaudžius prisiminimus ir palieka gerus prisiminimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip visos žinom, bet nuo to nėra lengviau, tad belieka tik išliūdėti.
ačiū visoms.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 07 14, 19:54)
Erode bandžiau Hair and Skin, nu nepamačiau jokio poveikio, valgo Persian, konservu ji nemegeja, duodu karta i savaite žalios vištu krutineles tai irgi nenoriai valgo, žmoniu maisto nevalgo, tik butinai turi pauostyti, aplamai ji pas mus kažkokia uostytoja dirba biggrin.gif  viska uosto savo maža nosyte. Ir butinai mamkos geles apuosto, vis pagaunu ant stalo savo cekava zosia biggrin.gif

Tašei labai pasijautė, kai daviau Hair and Skin, tikrai, ir kuo mažiau konservų, tuo geriau buvo su kailiu. Bėda, kad prašo.
Dabar iš konservų duodu Animondą - tikrai tik Tašė ir Kingas nesuka nosies. Nika nuo Animondos vemia, Fogi jos nenori, bet kai alkana, tai ryja.
Užtat Gourmet Gold paštetukas tuno skonio - įmanytų, tai sulystų į ta skardinuką. Visi.
doh.gif
Griežtai ir visiems laikams - mūsų katės ant stalo nelipa. Yra vietų, kurios šventos. Na, kai aš namie, nelipa. biggrin.gif

Vonios kilimukai abudu sumyžti. Įtariu Nikutę. Nes Tašė kai pavaro - po tiek mažai nebūna.
Teks statyt kamerą. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 14 liepos 2016 - 19:58
QUOTE(Reginok @ 2016 07 14, 19:54)
  viska uosto savo maža nosyte. Ir butinai mamkos geles apuosto, vis pagaunu ant stalo savo cekava zosia biggrin.gif

Tokia panaši į mano piktąjį nykštuką, tik kad spalva ne tokia 4u.gif

O man dar skauda nors jau du metai praėjo bet viskas labai ryšku...
stengiuosi iš kart vyti mintis kuo toliau, bet va tokiais momentais, kai reikia išlydėti mūsų kurį katinuką , pajuntu tą smaugiantį skausmą ir iškyla paskutinės jų gyvenimo akimirkos. Žinau kad praeis.
Atsakyti
Rariuk, labai užjaučiu, ..ir aš ararą nubraukiau, vasario14 bus jau 3 metai, kai vežiau 17-likmetį pūką paskutinį kart pas veterinarę.....vis dar ilgiuos jo, nors prisiminimai šilti... Apkabinu stipriai 4u.gif

Atsakyti
ne nu aš klaikiai pasiutusi gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

sėdmaišis sumyžtas, aišku tai išsiaiškinau atsisėsdama ant sumyžtos vietos bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif tai tada pradėjau uostinėti ir ką sumyžtas ir kilimas, o damušimui kaip gėlytė ant torto dar ir pašikta. Nu negaliu kaip pikstu.. dar parketas ir tas prasmirdęs po kilimu.. kas čia su tom paskutinėm globom, kai myžnių atsiranda.. nenoriu tokių mažų į globą.. viską nusiaubt baigia.
Gal kas galit pasakyt iš kur gauti kantrybės, nes paskutiniu metu aš vos save bekontroliuoju, jau mėtau daiktus iš pykčio, o jau jei tik jau kas nepasiseks, tai įsiuntu tiesiog.. jau net tu myžnių nebegaliu nufotkinti nervas ima.. man reikia skubios pagalbos. gal kokių vaistų yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 liepos 2016 - 20:02
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 21:01)
ne nu aš klaikiai pasiutusi  gun_bandana.gif 
sėdmaišis sumyžtas, aišku tai išsiaiškinau atsisėsdama ant sumyžtos vietos  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  tai tada pradėjau uostinėti ir ką sumyžtas ir kilimas, o damušimui kaip gėlytė ant torto dar ir pašikta.  Nu negaliu kaip pikstu.. dar parketas ir tas prasmirdęs po kilimu.. kas čia su tom paskutinėm globom, kai myžnių atsiranda.. nenoriu tokių mažų į globą.. viską nusiaubt baigia.
Gal kas galit pasakyt iš kur gauti kantrybės, nes paskutiniu metu aš vos save bekontroliuoju, jau mėtau daiktus iš pykčio, o jau jei tik jau kas nepasiseks, tai įsiuntu tiesiog.. jau net tu myžnių nebegaliu nufotkinti nervas ima.. man reikia skubios pagalbos. gal kokių vaistų yra?

blink.gif blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Šponkiuk... console.gif
Grikio namas kokis, o Mauro geležinkelis.
Magnuna, kur čia perki tuos gėrius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 14 liepos 2016 - 20:08
Rariuk console.gif ,labai labai liūdna.Bet tu pasielgei kaip atsakinga šeimininkė.
Bus tuoj du metai, kaip savo rainiuką išlydėjau ant vaivorykštės.Ir vis tiek skauda, atrodo ne viską padariau.Kaltę jaučiu. Nors prieš senatvę ir onko ligas esame bejėgės.Net ašara nusirito verysad.gif
Šponkiu,kaip aš tave suprantu.Viena išeitis, neimti nieko globon.
Oho, koks gamybos procesas thumbup.gif
Pasižiūrėjau į Grikutį, net linksmiau paliko.
Karamelinė apuokiukė, grožių grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 liepos 2016 - 20:16
Rariuk labai užjaučiu... verysad.gif console.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 20:01)
ne nu aš klaikiai pasiutusi  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Pasiuto tavo mažiai. blink.gif
Nežinau net ką patarti... poilsio kur nors ne namuose? console.gif
Atsakyti