Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Viskas verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Funtukas ruošiasi kelionei ten iš kur pas mane prieš 17 metų atvažiavo, į kaimą. Dabar jo namai bus po aukštomis liepomis verysad.gif
Jis kuo toliau tuo labiau silpo. Senatvė, inkstų nepakankamumas padarė savo, dar pabaigoje apako. Nuo pirmadienio nieko jau nebevalgė tik gulinėjo. Dar vis laukiau gal pats išeis, gal nereiks priimti sprendimo, bet šiandien ryte jau man neramu pasidarė. Darbe šiaip ne taip iki pietų atidirbau ir parlėkiau. Radau gulintį ant grindų ir labai graudžiai verkiantį. Paėmiau panešiojau ant rankų, prisiglaudė vargšiukas prie manęs , kažkiek aprimo, bet kai paguldžius vėl pradėjo verkti,tada ir apsisprendžiau. Jau grįžau iš klinikos ir bandau apsiraminti.
Sunku be galo be galo sunku. Vis dėl to 17 metų šalia,kai buvo blogai ar gerai buvo šalia. Gyvūnai priverčia daug ko išmokti. Aš ir tapau kitokia, kai jis atsirado šalia.
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Vajė Rariuk, laikykis, svarbiausia kad jam dabar jau nebeskauda... 4u.gif
Atsakyti
Vaje, Rariuk, kaip graudu buvo skaityt console.gif console.gif Jis nugyveno gražų, ilgą ir katiniškai laimingą gyvenimą.
Tu teisi, gyvūnai mus keičia...
Atsakyti
oj kokios liūdnos žinios verysad.gif Rariuk laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rariuk, apkabinu console.gif

Viską padarei kaip reikia
Atsakyti
Rariukai, labai labai apkabinu...Funtukas su Tiga dabar draugaus... Jiem ten gera, ir nieko neskauda...

Labai labai gaila, kas čia per laikas temoje, kad netektys taip lipa sad.gif
Atsakyti
Rariuk console.gif laabai gaila savo šeimos nario, dauguma esam tą patyrusios ir suprantam kaip sunku verysad.gif
Atsakyti
Rariuk, uzjauciu verysad.gif Vaje kaip liudna...
Atsakyti
Rariuk, laikykis 4u.gif gaila labai verysad.gif
Atsakyti
Treciadieni vezu Stasiuka kirptis. Nusnios visa kaili 1 numeriu. Paliks dali karciu kojas ir uodega....Ataugs. ale gaila zveriaus. Bet juk geriau nei kaltunai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 14 liepos 2016 - 15:40
Ačiū už palaikymą. Ne viena esate tą išgyvenusi, kas seniau kas neseniai. Ir tas jų išėjimas visada bus skausmingas, nesvarbu ar senas ir sergantis ar jaunas susirgęs ar dar dėl kokių kitų priežasčių palikę mus. Taip Funtukas su Tiga draugaus dabar, išmokys Tigą , kaip vyresnis, gyvenimiškos patirties. Tikėkimės ten sutiks ir kitus draugus su kuriais čia SM susipažino.
Bandau laikytis, bet labai sunkiai sekasi.
Man kažkaip viskas per greitai įvyko. Juk dar dvi savaites prieš tai nebuvau namie, dar sutrumpino laiką su juo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 14 liepos 2016 - 15:51
QUOTE(gielux @ 2016 07 14, 14:34)
Gikiuko labanaktiš ir labašrytaš neišpasakyto mielumo wub.gif
Grikiuko dilemos  wub.gif Bet koks man jis gražus katinas  wub.gif
Kokie jie kūdi  blink.gif
Aš iš vis apie jokias eiles nebuvau informuota  verysad.gif vat per lašinių eilę viską praleidau  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tų laśinukų nemačiau.Gal buvo gerai nuslepti????
Atsakyti